236 gun sonra gececek hastacıgım:):):) hamılelere de hasta dıyolar ya garıp oluyom ya:):)
bende turşu dedim diye... kayınpederim dün gitmiş 1 kilo salatalık turşusu almış gelmiş bana... :icecream:
ben 4. ayı bekliyorum. bi sitede o kadar güzel anlatmış ki... vucud kendini hazırlayıp bu belirtiler yavaş yavaş ortadan kalkıyor, göbüş hafif hafif beliriyor.annelerin ben hamileyim diyebilecekleri en güzel ay...diyorr:teytey:
bende hepp tatlı ısıtorumm hepcıkolataa:)
ya bende tatlıdan nefret ediyorum.adını bile duymak istemiyorum.ayrıca kahvaltı yapmak için deli oluyorum ki öğrenciliğimden beri hiç kahvaltı etmezdim ve de sevmezdim.şimdi akşamdan sabahın hayalini kuruyorum.cokacimcoook
ay dogru ya 4. ay gecıyomus. ben oynamıyom ya benden doktor moktor olmaz
çok uyuyo musun sende şeker yaa??
ya allahtan gece aç kalkmıyom. ama bu kahvaltı deliliği nedir anlamadım.hiç yemediğim şeyleri istiyorum.bi de uyuyamıyorum.ama eşimin göbeği şimdiden 5 aylık oldu.sanırım o benden çok kilo alacakkaydirigubbakcemile3
kızlar bişi sorcam yazılanları anında görmek için ne yapmalı.ben yazdıklarınızı görmek için çnce sayfayı yeniliyorum.bunun daha kolay bi yolu yok mu?
ya allahtan gece aç kalkmıyom. ama bu kahvaltı deliliği nedir anlamadım.hiç yemediğim şeyleri istiyorum.bi de uyuyamıyorum.ama eşimin göbeği şimdiden 5 aylık oldu.sanırım o benden çok kilo alacakkaydirigubbakcemile3
mail gelmıyo mu sana canım.
canım ne maili.ben pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?