2010 Ekim Anneleri

236 gun sonra gececek hastacıgım:):):) hamılelere de hasta dıyolar ya garıp oluyom ya:):)

ben 4. ayı bekliyorum. bi sitede o kadar güzel anlatmış ki... vucud kendini hazırlayıp bu belirtiler yavaş yavaş ortadan kalkıyor, göbüş hafif hafif beliriyor.annelerin ben hamileyim diyebilecekleri en güzel ay...diyorr:teytey:

bende turşu dedim diye... kayınpederim dün gitmiş 1 kilo salatalık turşusu almış gelmiş bana... :icecream:

valla hamılelıgı sevdım bende. ne desek ayagımıza gelıyo. bızımkılerde aynı. eşim zaten alem oldu ya:):) gecen dedım kı ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek gıttı aldı hemen ya:):)

ay dogru ya 4. ay gecıyomus. ben oynamıyom ya benden doktor moktor olmaz

bende hepp tatlı ısıtorumm hepcıkolataa:)

benimde en cok tatlı ıstıyo. benım evımde hep tatlı olur sut tatlısı. hergun yerız esımde cok sever. doktorum hıc kalkmıycaksın dedıgı zaman esım yapıyodu sagolsun. ama aradan da tursu cekıyo canım. kaynanam yaptı bana beyaz lahana havuc ve karnıbaharlı ıstedım salatalık yok sımdı ya.

ya bende tatlıdan nefret ediyorum.adını bile duymak istemiyorum.ayrıca kahvaltı yapmak için deli oluyorum ki öğrenciliğimden beri hiç kahvaltı etmezdim ve de sevmezdim.şimdi akşamdan sabahın hayalini kuruyorum.cokacimcoook

ya kızlar ben de gece yarısı uyanıyom karnım ac:):):) buda mı gelecektı basımaaaaa:roflol:

ya allahtan gece aç kalkmıyom. ama bu kahvaltı deliliği nedir anlamadım.hiç yemediğim şeyleri istiyorum.bi de uyuyamıyorum.ama eşimin göbeği şimdiden 5 aylık oldu.sanırım o benden çok kilo alacakkaydirigubbakcemile3

çok uyuyo musun sende şeker yaa??

yok canım. aksam yatıyorum 11 gıbı ama 12 yı buluyo uyumam. hamılelıkten once 6:30 da kalkardım sımdı 8:30 yada 9:00 da kalkıyom bu kadar. ama ben sıze gore daha gerıdeyım ya belkı baslamamıstır bende bunlar. bulantı da yok.

:roflol::roflol: ben acıkıyom gece ama kalkmıyom kı üşeniyom:)

kızlar bişi sorcam yazılanları anında görmek için ne yapmalı.ben yazdıklarınızı görmek için çnce sayfayı yeniliyorum.bunun daha kolay bi yolu yok mu?

yapmayın kızlar konuyu değiştirin.gecenin bu vakti yemekten bahsetmeyelim.zaten zor tutuyorum kendimi daha 8 ay var ne olcaz biz böyle

mail gelmıyo mu sana canım.

canım ne maili.ben pek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…