2010 Ekim Anneleri

kızlar ben cıkıyorum. meyve vaktı. gec kaldık meyve ıcın ama olsun. haftasonu ya oturabılırız. herkese iyi geceler.

aslında bunlar için çok erken ama heyecan bambaşka herşey olsun istiyo insankaydirigubbakcemile3

aslında bunlar için çok erken ama heyecan bambaşka herşey olsun istiyo insankaydirigubbakcemile3

eewt ama hafta sayıyoruz yaa, çabuk geçiyo sanki günler yaa... bide dr. gün belli bi gün, sanki akan sular duruyo o gün!! hep o güne endeksli işimiz gücümüz..

evet ben çok istemiştim ve 7 ay bekledim olması için.tabi o arada çok umutsuzluğa kapıldım.ondan şimdi çok heyecanlıyım

eewt ama hafta sayıyoruz yaa, çabuk geçiyo sanki günler yaa... bide dr. gün belli bi gün, sanki akan sular duruyo o gün!! hep o güne endeksli işimiz gücümüz..

bana da oyle yavas gecıyo gıbı gelmıyo. son zamanlar belkı bıraz daha gecmez.

evet ben çok istemiştim ve 7 ay bekledim olması için.tabi o arada çok umutsuzluğa kapıldım.ondan şimdi çok heyecanlıyım

o konuda haklısındır. ben ılk ay denedım olmaz dıye dusunuyodum hemen oldu. Allahın ısı. 1 ay bıle olmasa sabırsızlık artar gıbı gelıyo bana. hele 5 sene 3 sene bekleyenler var. onların sabırsızlıgını anlamamız mumkun degıl.

neyse ya ii şeylerden bahsedelim değil mi.bebeklerimizin morali yüksek olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…