2010 Ekim Anneleri

6 ay sonrada doğacaklar :))))

6 degil canım 7-8 ay sonra dogacak insallah erken gelmesin sakın beim cadım erken geldi cok zor oluyo Allah zamanında saglıklı bi sekilde kucagınıza almayı nasip etsin saglıklı hamilelik gecirin ben kanamayla baslayan bi hamileligi erken dogumla bitirdim kızım cok sukur kucgımda ama zordu cokk iyi hamilelikler gecirin mis kokulularınız saglıkla gelsinkaydirigubbakcemile

anin insallah

nutellacım, sen 7 haftalıksın, sende ne belirtiler var??
uyku nasıl mesela? bide yorgunluk?

Mide bulantısı yok gibi bişey.Uyku ile ilgili bir sorunda yok.Ama çok çabuk yoruluyorum.Kasık ağrılarım devam ediyor.Birde son zamanlarda ayak parmaklarımda durduk yere uyuşmalar oluyor.Hamilelikle alakalımı bilmiyorum ama dikkatimi çekti.Karıncalanıyor ayak parmaklarım ::))

ayy maşallahh!! bende gün geçtikçe yok yok yanii...

Kızlar Günaydın,
Doktora gittim ,keseyi gördük.Mide bulantılarım ve baş dönmem yüzünden çok rahatsızım:bbo: .Bir süre daha topiğe giremeyeceğim :1no2: Hepimize sağlıklı hamilelikler geçirmeyi diliyorum.:Saruboceq:

ya geçmiş olsun cnm...gercekten bu boş gebelik olayı nasıl anlaşılıyor??

günaydın canım boş gebelık bende yaşadım ve beta değerlerın yükselio.. boş oldugu sadece ultrasonda bellı oluo...gebelıgın butun belırtılerı var bende sadece bulantı olmamıstı...

Günaydın hamişler nasılsınız ben 3-4 gündür katılamadım pek kayınvaldemin senesi vardı dün onu okuttum ondan öncede temizlik falan yoğundum yani.Çok şükür sağ salim atlattık :) Allah kabul etsin..

Onun dışında iyiyim bi problem yok inşallah bebeğimde iyidir..Bulantı falan bende hala yok sadece bazı şeyleri yerken midem kalkıyor bende hemen bırakıyorum yediğimden içtiğimden tiksinmemek için :))

Birazdan kahvaltı yapıp eşimle anne bebek fuarına gideceğiz :)) ordanda gezeriz yarın buralardayım inşallah hadi kendinize iyi bakın görüşürüz..

cnm ikimizde hemn hemen aynıyız sen benden iki gün öndesin benim midem başladı bulanamya iki gündür çok fena ama bugün iyidir allah çok şükür iştahim çok feci şekilde kesildi hiç biişey yemek canım çekmiyomuş komşularımın demesine göre bu bebk oynuyana kadra sürermiş ben şimdiden bir kilo verdim bile bebğim zarrari yoktur inşş...

Mezime günaydın ,SAT larımız aynısositososito
sen de ne gibi belirtiler var?

günaydın canım...bulantım son 1 haftadır başladı ama sabah olmuo aksam uzerı baslıo ..sağ kasıkta da sürekli bi batma yanma gibi bi sancı var..başka bi sorunum yok çok şükür:)))

kızlar günaydın nasılsınız???? benim lekeler tamamen kesildi gibi bişey zaten çok az oluyordu :)) sizlerde ne var ne yok??? hiç bulantı baş dönmesi yok ama bende

Allah kabul etsın. ıyı barı atlattın bu yogunlugu
gunaydın kızlarrrrr...

kızlar günaydın nasılsınız???? benim lekeler tamamen kesildi gibi bişey zaten çok az oluyordu :)) sizlerde ne var ne yok??? hiç bulantı baş dönmesi yok ama bende

lekelenmenın gecmesıne sevındım canım. bende de bulantı bas donmesı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…