2010 Ekim Anneleri

insanın içi kaynıyo bebek kıyafetlerinin yanında.alınacak o kadar çok şey var kii.hepsi müthiş keyifli.yeterki o sağ salim yanımda olsun

insanın içi kaynıyo bebek kıyafetlerinin yanında.alınacak o kadar çok şey var kii.hepsi müthiş keyifli.yeterki o sağ salim yanımda olsun

tabı kı saglıklı olması onemlı olan. bıde cok hedıye fılan gelıyo ya. cok abartmamak lazım.

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi gittim doktora kese 14mm miş kağıtta rapor gibiyazıp verdi doktora göstermem için resim gibi vermedi çok üzüldüm göremedim keseyi. kendime iyi bir doktor bulmam lazım tavsiyelerizi varmı ?

cnm 29. günde yani 4 haftalıkken kanda 1216 idi. 5+2 de doktora gittik keseyi gördük.

:)

ya benim geçen ay adetim 5 gün sürdü 3 gün ara verdi sonra 3 gün kan ve leke geldi ama az (adet gibi değil yani) iki kere adet olmuşsun dedi doktorum pazar günü kan tahlilinde 36. günümde 1488 çıktı bu 36. günüm ilk adet oluşumdan sayışım hangisinden saymam gerekiyo

Fuarda bide primanın semineri vardı eşimle katıldık seminer başlamadan yarışma yaptılar sorular sordular eşim bebek battaniyesi kazandı :roflol: benden daha meraklı bebeklere ve onlarla ilgili herşeyi biliyor..

ne kadarlıkmıs pekı? cızelgen yok da.

Fuarda bide primanın semineri vardı eşimle katıldık seminer başlamadan yarışma yaptılar sorular sordular eşim bebek battaniyesi kazandı :roflol: benden daha meraklı bebeklere ve onlarla ilgili herşeyi biliyor..

vavvvvv sırnaşık şey

onun bılgılı olmasının sana yararı var. guzel hedıye kazanmıs:)

of of ben eve bi ultrason aleti alamayı hayal ediyorum.sürekli görmek için.ne heyecanlı bişeymiş anne olmak.neye benziyo kime benziyo çok merak ediyorum.

degerden anlasılmaz canım ya. herkese gore degısıyo. degerın gayet ıyı. bı dahakı gıdısınde ultrasonda yazar ne kadarlık dıye. ne zaman gıdıcen tekrar?

of of ben eve bi ultrason aleti alamayı hayal ediyorum.sürekli görmek için.ne heyecanlı bişeymiş anne olmak.neye benziyo kime benziyo çok merak ediyorum.

kız evi hastaneye cevırcen:):):) bende dıyom bu kadar arastırma yapmaya devam edersem kadın hastalıkları doktoru olurum yakında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…