heheh kızlar kimse yazmasın bekleyinehehehhe
benimki 5+2 iken 10 du. ama sata göre tabi :)
insanın içi kaynıyo bebek kıyafetlerinin yanında.alınacak o kadar çok şey var kii.hepsi müthiş keyifli.yeterki o sağ salim yanımda olsun
cnm 29. günde yani 4 haftalıkken kanda 1216 idi. 5+2 de doktora gittik keseyi gördük.sen ne zaman keseyi gördün bide kan testin kaçtı öğrenebilirmiyim
kaydirigubbakcemile3
tabı kı saglıklı olması onemlı olan. bıde cok hedıye fılan gelıyo ya. cok abartmamak lazım.
sen ne zaman keseyi gördün bide kan testin kaçtı öğrenebilirmiyim
cnm 29. günde yani 4 haftalıkken kanda 1216 idi. 5+2 de doktora gittik keseyi gördük.
:)
Merhaba arkadaşlar bende cumartesi gittim doktora kese 14mm miş kağıtta rapor gibiyazıp verdi doktora göstermem için resim gibi vermedi çok üzüldüm göremedim keseyi. kendime iyi bir doktor bulmam lazım tavsiyelerizi varmı ?
Fuarda bide primanın semineri vardı eşimle katıldık seminer başlamadan yarışma yaptılar sorular sordular eşim bebek battaniyesi kazandı :roflol: benden daha meraklı bebeklere ve onlarla ilgili herşeyi biliyor..
Fuarda bide primanın semineri vardı eşimle katıldık seminer başlamadan yarışma yaptılar sorular sordular eşim bebek battaniyesi kazandı :roflol: benden daha meraklı bebeklere ve onlarla ilgili herşeyi biliyor..
ya benim geçen ay adetim 5 gün sürdü 3 gün ara verdi sonra 3 gün kan ve leke geldi ama az (adet gibi değil yani) iki kere adet olmuşsun dedi doktorum pazar günü kan tahlilinde 36. günümde 1488 çıktı bu 36. günüm ilk adet oluşumdan sayışım hangisinden saymam gerekiyo
ne kadarlıkmıs pekı? cızelgen yok da.
of of ben eve bi ultrason aleti alamayı hayal ediyorum.sürekli görmek için.ne heyecanlı bişeymiş anne olmak.neye benziyo kime benziyo çok merak ediyorum.
Çizelge yapamadım maalesef beceremedim. SAT a göre 5+3 kapıtta yazana göre 4+6 ydı
kız evi hastaneye cevırcen:):):) bende dıyom bu kadar arastırma yapmaya devam edersem kadın hastalıkları doktoru olurum yakında:)[/QUO
merak ediyorum.çok heyecanlı opuyorumnanaktan
degerden anlasılmaz canım ya. herkese gore degısıyo. degerın gayet ıyı. bı dahakı gıdısınde ultrasonda yazar ne kadarlık dıye. ne zaman gıdıcen tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?