2010 Ekim Anneleri

benım bebişimin iki tane yeleği var örme. 4 cıft corabı bır cıft patığı var:):)

Canım diğer topicten bilirsin benim yumurcak daha gelmeden bir sürü şeyi vardı :) o yüzden hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa dün bişeyler aldım onlarda kendime göğüs pedi indirim vardı 3 kutu aldım kafamçokkarıştı bebişe ilk günler kullanmak için katkı maddesiz ıslak mendil 3 paket..Bi tane dişlik oyuncak bide yeni çıkmış bebekler için bi ürün bebeğe meyve vereceğin zaman içine koyuyorsun ordan yiyor ağzına çekirdek parça falan kaçma riski yok fileli şirin bişey :) başkada almadım zaten 3 biberonu, kaşıkları, 3 ayakkabısı,emziği bide kıyafetleri var cinsiyeti belli olunca daha çok alırım...

maşallah daha ne olsun:):)

tecrubelı olanlar mantıklı seyler alıyo. bıze de akıl vermıs oluyonuz aldıklarınızı yazarak

kızlar bugun gorumcem bebegını bana getırecektı bakım dıye ama hava yagmurlu gelmedı. gercı bebeklıkten cıktı 20 aylık ama olsun:)

ne alcez yaw hakkaten ama erken daha

erken canım daha. ben ilk cırtcırtlı badılerden alcam:) hastane cıkısı fılan annem alcakmıs alma dedı. battanıye yorgan da alma dedı. beşiğinide ben alcam dıyo:) hee kızlar bıde alt desırtırmeler varya onlara bayılıyom ya en guzelını almalıyım:)

ne çok şey almışsınız bebişlere.ben daha hiç bişi almadım.ama dün çok yakın bi arkadaşım ilk hediyesini almış bebşime.çok şirin mama tabağı ,bardağı falan.insan ne kadar çok hevesleniyoropuyorumnanaktan

o mama setlerınden bende alıcam ama o hemen kullanılmaz dıye dogduktan sonra da alınabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…