hayırlı haberlerle gel inş.
sevgıcıgım hosgeldınnn:)
nevyas,
öyle bir mekana gidip hele hele birde karnında bir mercimeğin varsa insan hakim olabilir mi kendine:))) neler aldın bakım? ben ilk zıbınını ve eldivenini kalp atışlarını gördüğüm gün almıştım:))
şişt çaktırma aa boşunamı değiştirdikhoşbuldum
lorke,
canım herkezde değişkenlik gösteriyor ama gaz:))) hadi bakalım inşallah.
ay sorma illk zamanlarda bende çok vardı azaldı şimdi.
ben hiç bişi almadım :) almıcam da şöle 4 5 ay olsunbenım bebişimin iki tane yeleği var örme. 4 cıft corabı bır cıft patığı var:):)
ayyyy pot kırdım. ben sandım dun herkes ogrendı:):)
bende de ya hatta hamıle oldugumu bılmıyodum o zaman esım dıyodu kı sen kesın hamılesın. hamıle olsan nolcak o kadar buyuk karın olur mu hec:):) sankı 5 aylık:):)
ben hiç bişi almadım :) almıcam da şöle 4 5 ay olsun
hehe
nevyas,
öyle bir mekana gidip hele hele birde karnında bir mercimeğin varsa insan hakim olabilir mi kendine:))) neler aldın bakım? ben ilk zıbınını ve eldivenini kalp atışlarını gördüğüm gün almıştım:))
Canım diğer topicten bilirsin benim yumurcak daha gelmeden bir sürü şeyi vardı :) o yüzden hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilk defa dün bişeyler aldım onlarda kendime göğüs pedi indirim vardı 3 kutu aldım kafamçokkarıştı bebişe ilk günler kullanmak için katkı maddesiz ıslak mendil 3 paket..Bi tane dişlik oyuncak bide yeni çıkmış bebekler için bi ürün bebeğe meyve vereceğin zaman içine koyuyorsun ordan yiyor ağzına çekirdek parça falan kaçma riski yok fileli şirin bişey :) başkada almadım zaten 3 biberonu, kaşıkları, 3 ayakkabısı,emziği bide kıyafetleri var cinsiyeti belli olunca daha çok alırım...
ne alcez yaw hakkaten ama erken daha
bu arada ecrinececiğim:))))))) 1 haftan kaldı doktor zıyaretıne:)
ne çok şey almışsınız bebişlere.ben daha hiç bişi almadım.ama dün çok yakın bi arkadaşım ilk hediyesini almış bebşime.çok şirin mama tabağı ,bardağı falan.insan ne kadar çok hevesleniyoropuyorumnanaktan
dur hatırlatma geçmio zaman zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?