2010 Ekim Anneleri

ben almadım zaten hediye geldi ama sanki bebişim yanımdaymış gb çok güzel bi his yaşadım.biz eşimle küçücük tulumlara falan bakıyoruz ama daha almıyoruz çok erken diye.allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş hepimizi:Saruboceq:

canım benım bu kadar heves varken cok da sabredebılecegımızı sanmıyorum bıseyler almak ıcın ama en azından 3 aylık olsunlarda. bu arada arkadasın senın bebısıne aldı he ben sandım kendı de hamıle kendı bebegıne aldı. bence coook guzel bı hediye almıs:)

amiiin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

evet ya canım arkadaşım.çok hoş bi sürpriz yapmış.beni çok mutlu etti.ama ben kalbini duymak istiyorum sadece ondan oooooooo neler alcam kuzuma.cinsiyetide hiç mühim değil.alcam bi sürü şey:sm_cool:

ne kadar çok konuşuyonuz ya offf çalışıyom ben okuyana kadarda siz gene yazıyonuzzz ((

evet ya canım arkadaşım.çok hoş bi sürpriz yapmış.beni çok mutlu etti.ama ben kalbini duymak istiyorum sadece ondan oooooooo neler alcam kuzuma.cinsiyetide hiç mühim değil.alcam bi sürü şey:sm_cool:

ben de cınsıyetını o kadar onemsemıyorum o bakımdan. mesela mavi kıza da cok yakısıyor bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…