ayyyy boyuna pot yanı ben de:roflol::roflol: benım daha 2 haftam var.
evet yasen bugun çok pot kırıon heheh senin çok varmış ama benim doktor bana ne kdrlık oldunu sölemedi. benim cizelge sata göre
ben almadım zaten hediye geldi ama sanki bebişim yanımdaymış gb çok güzel bi his yaşadım.biz eşimle küçücük tulumlara falan bakıyoruz ama daha almıyoruz çok erken diye.allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş hepimizi:Saruboceq:
ben almadım zaten hediye geldi ama sanki bebişim yanımdaymış gb çok güzel bi his yaşadım.biz eşimle küçücük tulumlara falan bakıyoruz ama daha almıyoruz çok erken diye.allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş hepimizi:Saruboceq:
söylemioki adam ben mi sorim10 mm dedi kese boyuna görünmesi için 20 olması lazım dedi.
söylemioki adam ben mi sorim10 mm dedi kese boyuna görünmesi için 20 olması lazım dedi.
kese boyun 10mm mi:) hey maşallah. o zaman senın cızelgen sanırım degısmez:))))
bana son adet tarihin ne dedi sadece sona daha erken fln dedi
canım benım bu kadar heves varken cok da sabredebılecegımızı sanmıyorum bıseyler almak ıcın ama en azından 3 aylık olsunlarda. bu arada arkadasın senın bebısıne aldı he ben sandım kendı de hamıle kendı bebegıne aldı. bence coook guzel bı hediye almıs:)
seninki ne kdrdı
evet ya canım arkadaşım.çok hoş bi sürpriz yapmış.beni çok mutlu etti.ama ben kalbini duymak istiyorum sadece ondan oooooooo neler alcam kuzuma.cinsiyetide hiç mühim değil.alcam bi sürü şey:sm_cool:
ne kadar çok konuşuyonuz ya offf çalışıyom ben okuyana kadarda siz gene yazıyonuzzz((
kızma tamam ya:):):)
4 hafta 5 gunlukken 9.33 du:)
ne kadar çok konuşuyonuz ya offf çalışıyom ben okuyana kadarda siz gene yazıyonuzzz((
benimki 5+2 iken 10 du. ama sata göre tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?