oooooooyyy kizlarrr
alis veris bile konusulmus:))
bende sabirsizlaniyorum valla.hele bir ögrenelim baslariz düzmeye.
kis bebegi olcak.uzun kollu badilerden cok almak lazim.cirt cirt yapiyorlar ya o cok gerekiyor
balum hadi iyisinn kizzzzz ohhhh bizim yerimize de ye.ben daha evimi bile toplayamadim pc basinda güc topluyom
valla benim arkadsim var 5 aylik olmadan bebek bütün alis verisi bitirmisti.hamis oldugunu ögrenince basladi.bu seferde canim SIKILDI .YAPCAK BIRSEY KALMADI YA:)))hosgeldın. evet ya alısverıssss:):) ben henuz yapmadım alısverıs gercı ceyızımde vardı bıseyler o kadar.
bende erken yiyorum aksam acikincada meyve yiyorum.sagol canım. yemıstım ben gercı ama aksama artık. aksam yemegını 6 da yıyoz:)
valla benim arkadsim var 5 aylik olmadan bebek bütün alis verisi bitirmisti.hamis oldugunu ögrenince basladi.bu seferde canim SIKILDI .YAPCAK BIRSEY KALMADI YA:)))
BEN ANCAK 3 AYLIK OLSUN CINSIYET BELLI OLSUN BASLIYCAM.SANSIMIZA NISAN ayinda ucuzluk oluyor.kislik bebek kiyafetlerde o zaman ögrenmisde oluruz.almaya baslarim artik.
ne tuhat ya keseyi gördük kalp atisini duyduk simdi sira cinsiyetlere geldi.
rabbim saglik sihhat versin herseyden önce hayirlisini nasip etsin
bende erken yiyorum aksam acikincada meyve yiyorum.
belki bende gelirim nisanda istanbula bazi seyleri bende türkiyeden almak istiyorum.
o zaman iki hafta tatilde var beyimin bakalim nasip .birde beyimin amca oglu bebek kiyafeti satiyor.bazi seyleri ordan almak istiyorum.
mezime kizinda tatlidan tiksindin mi canim???
ben bulantim varya tatliyi göresim yok.bulanti gecince yiyiebiliyorum ancak
yok canım yaa ben hıcbıseyden tıksınmedım..cok rahat bır gebelık gecırmıstım..
ana benım kı 22 ekim:):):) dıyom kı 10 unda doganların dogum tarıhı 10/10/10:):):)
benımkıde 13 ekım yaa ben dr. ile konusp zaten sezeryan olcak 10/10/10 düşünüyorum..inşallah o güne kadar bi aksilik cıkmazsa
yok kızda cok kusyordum bunda öle deel daha hıc kusmadım ama bulantı var sadece...yıne rahatım sımdılık..şu karnımıda agrıtmasa....kızım cıok sakın benım uysal bi çocuk ama bu öle olmöuycak gıbı yaramz olcak hıssedıyorum...eee kızımda hıc cocuk buyutmemıs gıbıydım benı hıc yormadı..bu bebıs bıraz galıba tersı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?