2010 Ekim Anneleri

mezime kizinda tatlidan tiksindin mi canim???
ben bulantim varya tatliyi göresim yok.bulanti gecince yiyiebiliyorum ancak

hosgeldın. evet ya alısverıssss:):) ben henuz yapmadım alısverıs gercı ceyızımde vardı bıseyler o kadar.
valla benim arkadsim var 5 aylik olmadan bebek bütün alis verisi bitirmisti.hamis oldugunu ögrenince basladi.bu seferde canim SIKILDI .YAPCAK BIRSEY KALMADI YA:)))
BEN ANCAK 3 AYLIK OLSUN CINSIYET BELLI OLSUN BASLIYCAM.SANSIMIZA NISAN ayinda ucuzluk oluyor.kislik bebek kiyafetlerde o zaman ögrenmisde oluruz.almaya baslarim artik.
ne tuhat ya keseyi gördük kalp atisini duyduk simdi sira cinsiyetlere geldi.
rabbim saglik sihhat versin herseyden önce hayirlisini nasip etsin

amin canım inş. dogru nisanda alabılırız:):) nisanda istanbulda olcam inş.

belki bende gelirim nisanda istanbula bazi seyleri bende türkiyeden almak istiyorum.
o zaman iki hafta tatilde var beyimin bakalim nasip .birde beyimin amca oglu bebek kiyafeti satiyor.bazi seyleri ordan almak istiyorum.

belki bende gelirim nisanda istanbula bazi seyleri bende türkiyeden almak istiyorum.
o zaman iki hafta tatilde var beyimin bakalim nasip .birde beyimin amca oglu bebek kiyafeti satiyor.bazi seyleri ordan almak istiyorum.

inş. ben de doktora sormadan bılet alamıyorum. bu gıdısımde sorarım artık.

yok kızda cok kusyordum bunda öle deel daha hıc kusmadım ama bulantı var sadece...yıne rahatım sımdılık..şu karnımıda agrıtmasa....kızım cıok sakın benım uysal bi çocuk ama bu öle olmöuycak gıbı yaramz olcak hıssedıyorum...eee kızımda hıc cocuk buyutmemıs gıbıydım benı hıc yormadı..bu bebıs bıraz galıba tersı olcak

belki erkektir:):)

arkadaşlar işyerinde olduğum için arada kaçamak bakabiliyorum,çoook uykum var,saat 5 olsa bir an önce mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…