ay inşallah opuyorumnanaktanhiç dusunme yardım eder mı dıye senden cok bakacaga benzıyo:):):)
meğer ne çok bebek istermiş ben biliyodum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.o yüzden eminimki doğunca çok ilgili olacak eminim
evet ya benım esım ılk 6 ay cocuk ıstemedı sonra ıstedık hemen oldu ama ılk kan testı yanılmıstı benım negatıftı nasıl uzulmustu cok sasırmıstım ama ogrendıkkı hamıleymısım megerse suan da acayıp mutlu.
ay inşallah opuyorumnanaktan
aynen canımm ya
ama benim eşim evlendiğimiz ilk günden beri istiyodu ama ben istemiyodum
eşim benden 8 ya büyük
ben 25 o 33 yaşında
hep ben dede olcak baba olamıycam derdi aşkım
çok heyecanllı yaaa :asigim:
e pack dimi. kızın olursa benim ismimin ilk üç harfi eşimin son iki harfi ile bu isim çıkıyor:)))
Ben onu selmaya yazmıştım canım.Senin mesajı görmemiştim ben başka topikten alıntı yapmıştım sende benim tablonun olduğu mesajı alıntı yapıp bilgileri silip yeni bilgilerinizi girebilirsiniz...
benim eşimde aynen öyle ilk evlendiğimizden beri istiyodu ama uygun değildi.(eşim varikosel ameliyatı oldu)sonra istedikten 7 ay sonra hamile kaldım allahıma çok şükür.şimdi ikimizde çok mutluyuz hele bide doğsa kim bilir ne kadar mutlu oluruz
kızlar kız ismi selen nasıl? eşimin ve benim ismimi kapsıyor.. müjdeli haber anlamına geliyor..
hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi canım
:)))) olduda ismi kaldı. ay ne bileyim nevyas insanın kafasında binbir tilki dönüyor.. bu arada sen bayağı birşeyler almışsın:))
ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım böyle:))
:)))) olduda ismi kaldı. ay ne bileyim nevyas insanın kafasında binbir tilki dönüyor.. bu arada sen bayağı birşeyler almışsın:))
ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım böyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?