2010 Ekim Anneleri

hiç dusunme yardım eder mı dıye senden cok bakacaga benzıyo:):):)
ay inşallah opuyorumnanaktan

meğer ne çok bebek istermiş ben biliyodum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.o yüzden eminimki doğunca çok ilgili olacak eminim

aynen canımm ya
ama benim eşim evlendiğimiz ilk günden beri istiyodu ama ben istemiyodum
eşim benden 8 ya büyük
ben 25 o 33 yaşında
hep ben dede olcak baba olamıycam derdi aşkım
çok heyecanllı yaaa :asigim:

alkisalkisalkis
baba olmak çok değiştiriyor.daha mutlu oluyolar ve daha ilgili.tadını çıkarmak lazım

benim eşimde aynen öyle ilk evlendiğimizden beri istiyodu ama uygun değildi.(eşim varikosel ameliyatı oldu)sonra istedikten 7 ay sonra hamile kaldım allahıma çok şükür.şimdi ikimizde çok mutluyuz hele bide doğsa kim bilir ne kadar mutlu oluruz

Ben onu selmaya yazmıştım canım.Senin mesajı görmemiştim ben başka topikten alıntı yapmıştım sende benim tablonun olduğu mesajı alıntı yapıp bilgileri silip yeni bilgilerinizi girebilirsiniz...

hee anladım çok çok teşekkürler.
herkeze hayırlı sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum.

hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi canım

:)))) olduda ismi kaldı. ay ne bileyim nevyas insanın kafasında binbir tilki dönüyor.. bu arada sen bayağı birşeyler almışsın:))
ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım böyle:))

:)))) olduda ismi kaldı. ay ne bileyim nevyas insanın kafasında binbir tilki dönüyor.. bu arada sen bayağı birşeyler almışsın:))

ama insanı en çok düşündüren şey isim oluyor.seçenek çok bebeğimiz için en güzeli olsun istiyoruz

canım seninle aramızda 1 gün var gb görünüyo dr neler söyledi,kalp atışlarını duydun mu?

dudu canım,
kalp atışlarını ekranda gördüm:))) pıt pıt pıt...
coraspin verdi. 4 martta yine gidicem. normalde benim ki 7+4 tü. ama 6+2 oldu. biraz hızlı gidiyorsun dedi kiloda. o gördüğünde 5 haftada 1 kilo almıştım. 2-3 günde 1 kg daha aldım. standart şeyler dedi. yorulma, üzülme, ilişki yasak..,

sen ne zaman gittin veya gidicen?

slm karatagoz eşim çicek almış karanfil tomurcukları var daha önce almıştı tomurcukları açmadan soldu acaba suyuna bişeylermi koymam gerekio onu araştırıodum varmı bi bilgin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…