ay ne güzel yabızde hep 6 da yerız. sonra cay ıcıyoruz yanında atıstırıyoruz bıseyler. sonra da meyve:) gec yesem meyve yıyemıyorum zaten. esımde 6 olmadan gelıyo zaten.
benımkıde 13 ekım yaa ben dr. ile konusp zaten sezeryan olcak 10/10/10 düşünüyorum..inşallah o güne kadar bi aksilik cıkmazsa
ay ne güzel ya
benimeşimin en erken geldiği saat 21:00 geç işe 22:00 23:00 toplantısı olursa dahada uzar çok şanslısın canım
benimde doğumum sezeryan olursa bende 10.10.10 istiyorum :)
13 ekim benimde beklenen doğum tarihi
bakalım kısmet en gerçi normal istiyorum hayırlısı olsun
bızde de toplantı olayı oluyo bazen ama o zamanda en gec 20:00 de gelır.
ay ne güzel ya
benim eşim özel sektörde ve özel sektör çok acımasız cidden
bebeğim olursa ne babası bebeğini nede bebeğim babasını görecek
eşim gelince o uyumuş olur
giderkende sabah 06:30da gidiyo eşim gene uyur
:gitme:
canım malesef benım esımde ozel bı sırkette calısıyo yonetıcı. aslında sırket acık oluyo geçe kadar ama benım esım erken gelıyo. onun işi bitiyo. cok sanslıyım ya. ama sabah 7 de gıdıyo tabı:)
olsun ya erken gelsinde erken gitmesi sorun değil :)
evet bende oyle dıyorum. uzulme sende ya. babası bulur bebeğini sevecek zamanı:):) gece uyutmayabılır sızı o zamanlarda bol bol ılgılenır:):):)
inşallah ilgilenir canım kocacığım
şu sralar ilgilenirim diyor ama baına gelince napar bilmiyorum
ilgilenir tabı babalık duygusu o zaman sımdıkınden cok daha farklı olur. benım eşimde ilginir. sen ne kadarlık evlısın?
eşler mutlaka ilgilenir.benim eşim hergün telefonda napıyo bebiş die soruyo.sürekli bebek eşyalarına bakmak istiyo.eminim onlrada çok ilgili babalar olacaklar.
ben 1yıl 8 aylık evliyim canım
sen ?
benim eşimde aynen öyle yaa
normalde gün içinde arardı ama şimdi daha da sıklaştı
bana gidip dergiler alıyo
kendisine babalıkla ilgili kitaplar alıyo
benim eşimde aynen öyle yaa
normalde gün içinde arardı ama şimdi daha da sıklaştı
bana gidip dergiler alıyo
kendisine babalıkla ilgili kitaplar alıyo
ben henuz 8 ay tam olmadı. benım esımde zaten ılgılıydı sımdı daha ılgılı her ısıme yardımcı oluyo. sevıyorum onu ya:asigim:. neyse kızlar ben cıkıyorum sımdı. 10 dk sonra gelecek kocacıgım.
meğer ne çok bebek istermiş ben biliyodum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.o yüzden eminimki doğunca çok ilgili olacak eminim
iyi akşamlar canım
görüşürüz
ne gzl yeni evlisin ve bebişin olcak
keşke bende beklemseydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?