gecmis olsun canim.sen ve bebis iyi olunda insallah bizi yanliz birakmazsin
iyi akşamlar cici anne adaylarıı ben geldım nasılsınızz bakalımm
balum nerelerde idin bugün.gözlerimiz seni aradı...
olmuyor ama böyle...
iyiyiz aramıza epey dahil olan oldu...
ooo maşallah maşallah nazar değmesin baya bereketlı ay desenıze :)) bebegım benı hıc uzmuyor arkadaslar sadece bıraz fazla uyuyorum ve azcık belım agrıyo onun dısında hıcbı sıkayetım yok ınsallah hep boyle olurrr opuyorumnanaktan sizlerin nası gecıyor
esra bugun gıremedım. gorumcemın esını hastaneye kaldırdılar dun. dun gece eşim hastanede kaldı. bugun de gorumcem gtıttı bende kızlarını baktım. o yuzden gıremedım.
bel ağrısı bende de var ama 2 gündür ses yok ne kasılma ne başka şey.olsa bir türlü olmasa başka.
bereket hemde ne bereket.böyle giderse hastanelerde ekimde yer kalmayacak.:))))
bel ağrısı bende de var ama 2 gündür ses yok ne kasılma ne başka şey.olsa bir türlü olmasa başka.
sen ne kadarlıksın
geçende başka bir arkadaşta sordu.cnm kalp atışlarını duymadan kesin demiyorum ben.anne adayıyım diyoru.kalp atışlarını duyayım sizlerle paylaşacağım.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.dr. iki hafta sonra gel dedi.zamanda geçmiyor...
cnm önemli bişey yoktur inşş ... sigorta hastanesinde cerah bölümü kaçinci katta ve her an ziyaretci alıyomular cnm...
Kızlar bos kese oldugu ne zaman anlasılır
anladım cnm ben daha keseyı bıle gormedım ben daha beter durumdayımhaftaya gıdıcem o zaman cagırdı keseden sonra benım de kalp atısları ıcın bekleyısım baslar
Kızlar bos kese oldugu ne zaman anlasılır
geçende başka bir arkadaşta sordu.cnm kalp atışlarını duymadan kesin demiyorum ben.anne adayıyım diyoru.kalp atışlarını duyayım sizlerle paylaşacağım.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.dr. iki hafta sonra gel dedi.zamanda geçmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?