2010 Ekim Anneleri

yasimur sana da cok sevındım tatlım ya. kuskularını at kafandan olur mu:) öpüyorum seni

iyiyiz aramıza epey dahil olan oldu...

ooo maşallah maşallah nazar değmesin baya bereketlı ay desenıze :)) bebegım benı hıc uzmuyor arkadaslar sadece bıraz fazla uyuyorum ve azcık belım agrıyo onun dısında hıcbı sıkayetım yok ınsallah hep boyle olurrr opuyorumnanaktan sizlerin nası gecıyor

bel ağrısı bende de var ama 2 gündür ses yok ne kasılma ne başka şey.olsa bir türlü olmasa başka.

esra bugun gıremedım. gorumcemın esını hastaneye kaldırdılar dun. dun gece eşim hastanede kaldı. bugun de gorumcem gtıttı bende kızlarını baktım. o yuzden gıremedım.

cnm önemli bişey yoktur inşş ... sigorta hastanesinde cerah bölümü kaçinci katta ve her an ziyaretci alıyomular cnm...

sen ne kadarlıksın

geçende başka bir arkadaşta sordu.cnm kalp atışlarını duymadan kesin demiyorum ben.anne adayıyım diyoru.kalp atışlarını duyayım sizlerle paylaşacağım.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.dr. iki hafta sonra gel dedi.zamanda geçmiyor...

anladım cnm ben daha keseyı bıle gormedım ben daha beter durumdayım haftaya gıdıcem o zaman cagırdı keseden sonra benım de kalp atısları ıcın bekleyısım baslar

cnm önemli bişey yoktur inşş ... sigorta hastanesinde cerah bölümü kaçinci katta ve her an ziyaretci alıyomular cnm...

sıgortada yatmadı canım ya. rıze egıtım ve arastırma hastanesındeydı. onemlı bıseyı yokmus ya cıktı bugun cok sukur.

katılıyorum sana. ben de henuz duymadım ve kalp atısını duymadan anne adayı kabul edıyorum kendımı. umarım duyarız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…