2010 Ekim Anneleri

kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. bu yüzden herşeyden endişeleniyorum

tam 3 tane embriyo transfer edilmişti bana keseyi görene kadar hop oturup hop kalkıyordum ya üçüz olursa diye...şükürler olsun rabbime taşıyamayacağımdan fazla yül yüklemedi bana...bebişim tek bi taneydi

şimdi heyecanla kalp etışlarını bekliyorum

rita gözün aydın...
e ne güzel ayda bir kontrol herşey rutine girdi demek..
ben iki haftada bir gidiyorum çünkü riskliyim

Riskli olmana üzüldüm..Allah yardımcın olsun..bana da doktor 5 haftalıkken riskli demişti..elimi karnıma koyup hergün konuştum deli gibi..bilmiyorum işe yaradımı..ama şimdilik iyiyim...sana da tavsiye ederim:))

elevıtte cok buyuk bı vıtamın yanı mıgdemı bulandırıyo aranızda 9 .haftada olan yokmu arkadaslar

canım ben 7+5 im bende elevit kullanıyorum buna ilave olarak coraspin ve ferrum fort diye toplam 3 ilaç kullanıyorum şimdilik hiç bi yan etkisini görmedim bakalım...

işte bebişim tam 8+5 günlük darsı başiniza ...

maaşallah ALLAH nazardan saklasın...bidahaki kontrolün nezaman ben 11 haftada gidecem doktorum söyledi ozaman ellerini felan rahat rahat görürsün dedi duymak bile çok güzel darısı herkesin başına evlat özlemi çok zor...

hayırlısıyla kalbinide duyarsın canım inş..zaten kalbini duyunca dahada rahatlıyorsun zoru başarmış oluyoruz...

canım ben 7+5 im bende elevit kullanıyorum buna ilave olarak coraspin ve ferrum fort diye toplam 3 ilaç kullanıyorum şimdilik hiç bi yan etkisini görmedim bakalım...
bende vitamin olarak eliviti kullaniyomm...

cnm sonraki randevum nisanin 6si cinsiyetini ögrene bilecğiz inşş....

selam kızlar benimde dün hafif bir kanamam oldu............o kadar korktumki anlatamam...........hemen doktorumu aradık ve gittik...........çok şükür bebeğim iyi...........kalp atışları vardı zaten kalp atışı olmasaydı allah korusun.........rapor verdi fazla hareket etmem yasak..........düşük riski azda olsa var şu an tam 7 haftalık.......inşallah hep böyle devam eder

esra bugun gıremedım. gorumcemın esını hastaneye kaldırdılar dun. dun gece eşim hastanede kaldı. bugun de gorumcem gtıttı bende kızlarını baktım. o yuzden gıremedım.

amin insallah didigin gibi cok da düsünüyorum bilinc alti olsa gerek.

canim bulantiyi banada doktor versi kullaniyorum öyle olmasa dedigin gibi hic yemek yiyemiyordum.simdi iraz iyi.birde bir gün icersem ilac diger gün icmiyorum biraz sakinlemis oluyor mide.baktim bulanri basliyor yine iciyorum
korkma birsey olmaz

hayirlisi olsun canim ikiz gibi büyürler

Ne bilim canım ya bebeğimi süt hasta eder diye düşündüm çünkü sütümün tadı ekşimsi oldu..
birde sütü biraktirma tad degismezmis.doktor ablama kendi birakirsa öyle biraktir yoksa birak emsin dedi.senin kide emiyorsa hic dokunma emsin

Merhaba kızlar daha erken ama sabredemedim ilk patiklerini ben ördümmm :)) çok tatlı oldular :)
benim ablam da bebegime yelek ördü:)ilk hamile haberimi alinca baslamis:))

işte bebişim tam 8+5 günlük darsı başiniza ...
oyy masallahhhhhhhhhh
3 haftam kaldi benimde kalp atisini duydukda genel konturol galiba.sonrada belki ya 2 hafta yada 3 hafta sonra gel der o zaman da cinsiyeti ögreniriz:))
artik 2010 bebeklerinin cicileri topigide acariz:))):lepi:

esra bugun gıremedım. gorumcemın esını hastaneye kaldırdılar dun. dun gece eşim hastanede kaldı. bugun de gorumcem gtıttı bende kızlarını baktım. o yuzden gıremedım.
gecmis olsun canim.sen ve bebis iyi olunda insallah bizi yanliz birakmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…