rita gözün aydın...
e ne güzel ayda bir kontrol herşey rutine girdi demek..
ben iki haftada bir gidiyorum çünkü riskliyim
elevıtte cok buyuk bı vıtamın yanı mıgdemı bulandırıyo aranızda 9 .haftada olan yokmu arkadaslar
jelly uyanıklık yapmışsın unisex bi patik olmuş seninki
rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
rita gözün aydın...
e ne güzel ayda bir kontrol herşey rutine girdi demek..
ben iki haftada bir gidiyorum çünkü riskliyim
işte bebişim tam 8+5 günlük darsı başiniza ...
kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. bu yüzden herşeyden endişeleniyorum
tam 3 tane embriyo transfer edilmişti bana keseyi görene kadar hop oturup hop kalkıyordum ya üçüz olursa diye...şükürler olsun rabbime taşıyamayacağımdan fazla yül yüklemedi bana...bebişim tek bi taneydi
şimdi heyecanla kalp etışlarını bekliyorum
bende vitamin olarak eliviti kullaniyomm...canım ben 7+5 im bende elevit kullanıyorum buna ilave olarak coraspin ve ferrum fort diye toplam 3 ilaç kullanıyorum şimdilik hiç bi yan etkisini görmedim bakalım...
maaşallahALLAH nazardan saklasın...bidahaki kontrolün nezaman ben 11 haftada gidecem doktorum söyledi ozaman ellerini felan rahat rahat görürsün dedi duymak bile çok güzel darısı herkesin başına evlat özlemi çok zor...
allah nasip ederse benim miniğimde 25 ekimde gelicek bizide listeye alın yerimseniben
amin insallah didigin gibi cok da düsünüyorum bilinc alti olsa gerek.cnm rüyalarının tahminen çıkıp çıkmayacağını bilebilirsiniz belki.mesela bende belirli şeyler vardır.bazı şeyleri gördüğümde o günlerdeki en mühim işlerim gördüğüm şeye göre olumlu yada olumsuz sonuçlanır.
siz kız istiyorsunuz herhalde.belki bilinç altından kaynaklanmış da olabilir.allahım neyi diliyorsanız onu hayırlısı ile nasip etsin.
canim bulantiyi banada doktor versi kullaniyorum öyle olmasa dedigin gibi hic yemek yiyemiyordum.simdi iraz iyi.birde bir gün icersem ilac diger gün icmiyorum biraz sakinlemis oluyor mide.baktim bulanri basliyor yine iciyorumkızlar ben bugün doktora gittiğimde midemin çok bulandıgını ve başıma agrı yaptıgını söyledim ilaç verdi bana agrı kesici ve mide bulantısına karşı ama ben tedirginim içip içmemem konusunda ilacın reçetesinde hamileler doktor kontrolu altında kullanmalıdır diyo sizce ilaç içmem dogrumu içen varmı aranızda yada tanıdıgınz hamileler varmı kullanan çok tedirginim
hayirlisi olsun canim ikiz gibi büyürlerSlm kızlar...
Bende 2009 eylül annesiyim ve 2.bebeğime hamile kaldığımı öğrendim...
S.A.T. 10 Ocak d.tarihi: 17 ekim..
Adet tarihim geçtikten sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm dünyam başıma yıkıldı sanki şok oldum..İlk zamanlar kabullenemedim çünkü 5.5 aylık bi kızım var...
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını gördüm güzel bir duygu.
Yaşım 24 ve 2.meleğim yolda:))
birde sütü biraktirma tad degismezmis.doktor ablama kendi birakirsa öyle biraktir yoksa birak emsin dedi.senin kide emiyorsa hic dokunma emsinNe bilim canım ya bebeğimi süt hasta eder diye düşündüm çünkü sütümün tadı ekşimsi oldu..
benim ablam da bebegime yelek ördü:)ilk hamile haberimi alinca baslamis:))Merhaba kızlar daha erken ama sabredemedim ilk patiklerini ben ördümmm :)) çok tatlı oldular :)
oyy masallahhhhhhhhhh
gecmis olsun canim.sen ve bebis iyi olunda insallah bizi yanliz birakmazsinesra bugun gıremedım. gorumcemın esını hastaneye kaldırdılar dun. dun gece eşim hastanede kaldı. bugun de gorumcem gtıttı bende kızlarını baktım. o yuzden gıremedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?