2010 Ekim Anneleri

slm kızlar esım goreve gıdecek onun ıcın hemen yazıp cıkacagım bugun doktora gıttım ultrasonda kesecıgı gordum 6+3 oldugunu soyledı doktor sanırım gebelık kesesı 5.8mm neysem sekerlerım hepınızı opuyorum sızlerı sevıyorum taze anneler opuyorumnanaktan

ben geldim dr bebişim büyümüş tam 8+5 günlük olmuş nisanan gün verdi dr cinsiyeti için allahım çok güzel bir duyguymuşş tamamını veriir inş kalp atışlarınıda duydum içim hepten rahatladı...

cok sevindim canım :) darısı bizim başımıza

merhaba kızlarrrr bende bebğimin kesesini bugün gördüm 5+6 günlükken...doktor bebeğimin boyunu ölçtü 2,5 mm çıktı....ama kalp atışlarını duyamadık. on gün sonraya gün verdi sizce duyamamamız normal mi...ben bu konuda çok endişeliyim

62 esra bı arkadas 2.5 aylıkken bellı olur demıstı ...ama benım ablam suan 5 ayın ıcınde daha bebısı gostermedı cınsıyetını ellerını bacaklarının arasına koymus uyuyordu ..sımdı bende 8+2 gunlugum bende nısana dıye tahmın etmıstım cınsıyetını umarım gosterır

ESRA,
canım gözün aydın, Allah nazardan saklasın:))) e günün 4 gün öne çekilmiş böyle bir durumda değil mi? sen şimdi 1 ay sonra gidicen öyle mi?

aymılewya olumlu dusun olumlu olsun canım

jelly ya daha erken degılmı ben bırsey almadım su 3 ay bıtsın oyle alıcam ne olur ne olmaz dıye

merhabalar..aranıza yeni katıldım..ben de hamileyim:))cumartesi kalp atışını dinledim..süper bişey ya..Allah isteyen herkese yaşatsın..24 martta 2li test var..ayda bir kontrol normal mi?bana biraz uzun geldi de..gerçi ben hergün gidip kalp atışını dinleyebilirim:)))a.s

ben ılk keseyı gordukten 15 gun sonra gıtmıstım kalp atıslarını duymustum sonra dayanamadım 10 gun sonra tekrar gıtmıstım ama kızlar sasırtıcı bır sey %100 buyuyorlar her hafta super onların o pıt pıtlarını dınlemek

rita gözün aydın...
e ne güzel ayda bir kontrol herşey rutine girdi demek..
ben iki haftada bir gidiyorum çünkü riskliyim

cnm bazıları göstermiyo göstermiyenlerde genelikle kız oluyobildiğim kadraıyla dr sadece ozamn olur beliid edi işte nisanin 6sina randevu aldım hayırlısı...
ESRA,
canım gözün aydın, Allah nazardan saklasın:))) e günün 4 gün öne çekilmiş böyle bir durumda değil mi? sen şimdi 1 ay sonra gidicen öyle mi?

cnm çok sağol normalde çizelgem 3 gün geriden geliyo ama her gittiğimde iki gün fazla sölüyo anlamıyorum geçen hafta tam 6 haftalık diye biliyodum 6+2 demiştim şimdi 8+3 biliyodum 8+5 dedi ilgiç am hiç bir sorun yok dedi hafta sonu annemin yanınada gidebilecem inşş... ya resmi ekliyecem beceremedim...

çok haklısın canım yaa inş. hepimiz hayırlısıyla şu 3 ayı atlatırsak işimiz biraz daha kolaylaşır sanki ondan sonra bebişlerimizin cinsiyetini felan konuşuruz heraldezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…