- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
ben geldim dr bebişim büyümüş tam 8+5 günlük olmuş nisanan gün verdi dr cinsiyeti için allahım çok güzel bir duyguymuşş tamamını veriir inş kalp atışlarınıda duydum içim hepten rahatladı...
Merhaba kızlar daha erken ama sabredemedim ilk patiklerini ben ördümmm :)) çok tatlı oldular :)
çok merak ettim ne renk ördün :hulya:
cnm bazıları göstermiyo göstermiyenlerde genelikle kız oluyobildiğim kadraıyla dr sadece ozamn olur beliid edi işte nisanin 6sina randevu aldım hayırlısı...62 esra bı arkadas 2.5 aylıkken bellı olur demıstı ...ama benım ablam suan 5 ayın ıcınde daha bebısı gostermedı cınsıyetını ellerını bacaklarının arasına koymus uyuyordu ..sımdı bende 8+2 gunlugum bende nısana dıye tahmın etmıstım cınsıyetını umarım gosterır
ESRA,
canım gözün aydın, Allah nazardan saklasın:))) e günün 4 gün öne çekilmiş böyle bir durumda değil mi? sen şimdi 1 ay sonra gidicen öyle mi?
cnm ilk haftalarda erken erken dr kontrol istiyor ama bira büyüüynce bebişlerimi kontroller artık aydan aya veriyo...
kızlar ne oluyoz ya herkez dağitmiş lütfen bişey olacaksa bile oldugu zaman üzülelim son kontrollerinizi hatirlayıp bebeklerimize sim siki sarılalım sonrasını sonra düşünürüz kim 5 dk sonrası için kesin konuşabilir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?