2010 Ekim Anneleri

kızlar galıba ben grıp oldum ayyy cok fenayım burnum akıyor nefes almakta zorlanıyorum hapsırıp duruyorum ne yapıcam benn mafoldumben

minosetin plus olmayanı varmış, gebelerin kullanabildiği. bugün öğrendim ayrıca tansiyon içinde büyüğün 9-10 olması gayet normalmiş. küçüğünde 5 e kadar yolu varmış... öğrendiklerim ve bildiklerim bu kadar dr.dan bugün.

slm kızlar ben 2009 ekim annesiyim..Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..aklınıza takılan herseyi burdan veya özelden sorabilirsiniz.bildiğim herseyi paylaşmaya hazırım ..

yaa dogru dıosun esımde aynını dıoo ozele gıdelımdıo ama aynı syı yapcak yıne dewlet hastanesıne gel tahlılerı yaptrcakk..bende ılk dewlete gıdeyım dıorum2 randevuda ozelıne gıderım dıe dusunuorumm...dewlet hastahanesınde ultrasyonla bakılıo dımı??

başka bakılacak bi alet yokki tatlım. bence gideceksen, ilk defa özele git. sonrada devlet hastanesinde bi dr. bul kendine. gerisi kolay zaten..

portakal elma havuc vs. sık da iç
sagol canım portakal suyu ıcıyorum sıkıp sıkıp ama havuc elma da yarar eder mı onlardan da ıceyımmm yoksa agırlasıcam ıyıce

tesekkurler cnm paylastıgın ıcın yarın eczaneden bı baktırayım esıme

hmmolemı yapıyımcanımm benım gıtccegım dr hem ozelı ayrı hem dewlet hastanesınde gorevlı

ozman bılk ozele gıdıyımm:):) ya kusura bakmayın walla kafam karma karısıkk her tanıdık baska bıse dıo ole yap bole yap dıe kafam karıstı hepten

ozman bılk ozele gıdıyımm:):) ya kusura bakmayın walla kafam karma karısıkk her tanıdık baska bıse dıo ole yap bole yap dıe kafam karıstı hepten

dinle sen bizi.. şimdi ilk göreceksin fotodunu alacaksın bence özel olsun... arkanda sırada bekleyen olmasın. kapıyı çalan olmasın. rahat rahat bak bebişine... sonra 15 günde bir gidiceksin zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…