kızlar galıba ben grıp oldum ayyy cok fenayım burnum akıyor nefes almakta zorlanıyorum hapsırıp duruyorum ne yapıcam benn mafoldumben
kızlar galıba ben grıp oldum ayyy cok fenayım burnum akıyor nefes almakta zorlanıyorum hapsırıp duruyorum ne yapıcam benn mafoldumben
slm kızlarrr benn yarın dr a gıdıcem ılk ne testı yapılır sızcee???
benm gıtcegım dr dewlet hastanesınde ılk dewlete mı gıdeyım ozelınemı??
yaa dogru dıosun esımde aynını dıoo ozele gıdelımdıo ama aynı syı yapcak yıne dewlet hastanesıne gel tahlılerı yaptrcakk..bende ılk dewlete gıdeyım dıorum2 randevuda ozelıne gıderım dıe dusunuorumm...dewlet hastahanesınde ultrasyonla bakılıo dımı??
sagol canım portakal suyu ıcıyorum sıkıp sıkıp ama havuc elma da yarar eder mı onlardan da ıceyımmm yoksa agırlasıcam ıyıceportakal elma havuc vs. sık da iç
minosetin plus olmayanı varmış, gebelerin kullanabildiği. bugün öğrendim ayrıca tansiyon içinde büyüğün 9-10 olması gayet normalmiş. küçüğünde 5 e kadar yolu varmış... öğrendiklerim ve bildiklerim bu kadar dr.dan bugün.
ozman bılk ozele gıdıyımm:):) ya kusura bakmayın walla kafam karma karısıkk her tanıdık baska bıse dıo ole yap bole yap dıe kafam karıstı hepten
keseyı gormeye gıttıgımızde foto verıyorlar mı kızlar ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?