Günaydın kızlar,
hayırlı kandiller..
Günaydın kızlar,
hayırlı kandiller..
günaydın kızlar hayırlı kandiller. biz dün doktora gittik buarada bebeğimizin kesesini gördük Allahıma şükür 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız inşallah
günydın kızlar.dün kan testlerimin sonucunu aldım.rubella pozitif yazıyordu.çok üzüldüm .ama drum sağolsun bunun bağışık olduğumun göstergesi olduğunu söyleyince derin bi oh çektim.
toksoplazma
rubella faln gb rutin hamilelikte risk taşıyacak şeylerin tahlilleri.tsh,tam kan sayımı falan .rubellada kızamıkçık demek ama allahtan ben bağışıkmışım.gerçi öğrenene kadar hasta olduğumu düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
çok iyi ya gözün aydın o zaman
Sağol mezime üzüntümü paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.İnsan benzer durumları yaşayan kişilerle karşılaşınca biraz daha rahatlıyor.En azından normalleşiyor durum.Sen düşük ve boş gebelikten sonra normal bir süreçtemi tekrar gebe kaldın yoksa bir uygulama oldumu.Bunu sormamın nedeni dr un istersen bazı testler yapabiliriz endişeni rahatlatacaksa ters giden bişeylerin olup olmadığına bakarız demesiydi.Bundada kararsız kaldım.Belkide test sonuçlarının kötü çıkması düşündürüyor.Bu psikolojide bilşey karar vermekde çok zor.
günaydın arkadaşlar öncelikle hayırl kandiller.dün akşam özellikle sağ kasığında sancı gibi hahif ağrılar hissettim ve evhamlandım yine.okadar çok şey araştırıyorum kii iyice stres oldum valla doktora gitmeyede korkuyorum.ben doktora gittiğimde rahimde kesem görükmüştü.şimdide dış gebelik takıldı kafama.rahimde kese görünüyormuydu onda bilen varmıı.doktorla randevum haftaya ama dayanamıcam herhaldee
dış gebelikte rahimde kese görünmez, kese tüpte yerleştiği için adı dış gebeliktir. çok nadir durumlarda iki kesenin varlığında birinin rahimde diğerinin tüp içinde yerleştiğini de okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?