2010 Ekim Anneleri

Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.RABBIM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN ARKADAŞLAR...​
küçük bi rica: dualarınızda bana da yer verirmisiniz....hamılelıgı rısklı olan butun anne adaylımızın yardımcısı olsun rabbim...:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı kandiller. biz dün doktora gittik buarada bebeğimizin kesesini gördük Allahıma şükür 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız inşallah

günydın kızlar.dün kan testlerimin sonucunu aldım.rubella pozitif yazıyordu.çok üzüldüm .ama drum sağolsun bunun bağışık olduğumun göstergesi olduğunu söyleyince derin bi oh çektim.

günydın kızlar.dün kan testlerimin sonucunu aldım.rubella pozitif yazıyordu.çok üzüldüm .ama drum sağolsun bunun bağışık olduğumun göstergesi olduğunu söyleyince derin bi oh çektim.

ne demek rubela?? ne testi yaptılar sana? bana bişey yapan yok

toksoplazma
rubella faln gb rutin hamilelikte risk taşıyacak şeylerin tahlilleri.tsh,tam kan sayımı falan .rubellada kızamıkçık demek ama allahtan ben bağışıkmışım.gerçi öğrenene kadar hasta olduğumu düşünmüştümkaydirigubbakcemile3

çok iyi ya gözün aydın o zaman

canım düşük le boş gebelıgın arasında 1 sene var boş gebelıgıde 4 ay önce yasadım cok ara vermek ıstemedım doktorumda öle dedı zaten..herhangı bır testte yaptırmadım.eger bu bebekte öle olsaydı bi genetık uzmana gıtmeyı dusunuyordum..bakalım sımdılık bı problem yok

günaydın arkadaşlar öncelikle hayırl kandiller.dün akşam özellikle sağ kasığında sancı gibi hahif ağrılar hissettim ve evhamlandım yine.okadar çok şey araştırıyorum kii iyice stres oldum valla doktora gitmeyede korkuyorum.ben doktora gittiğimde rahimde kesem görükmüştü.şimdide dış gebelik takıldı kafama.rahimde kese görünüyormuydu onda bilen varmıı.doktorla randevum haftaya ama dayanamıcam herhaldee

Günaydın kızlar sabahdan beri midem dönüyordu şimdi biraz iyiyim hiç olmadı şimdiye kadar
Herkese hayırlı kandiller

dış gebelikte rahimde kese görünmez, kese tüpte yerleştiği için adı dış gebeliktir. çok nadir durumlarda iki kesenin varlığında birinin rahimde diğerinin tüp içinde yerleştiğini de okumuştum.

tşk ler canım bende okuduklarımdan öyle anladım ama evham iştee.Bu mübarek günde Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…