2010 Ekim Anneleri

ayyy Allahım bunlar tamamen bır mucıze yaa kıyamam ben bebişlerimize Allahım hepsını ve hepımızı korusunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bir hafta sonra seninde pıt pıtlar duyulur. ben elimi koyuyorum karnıma...sessizce dinliyorum. o kadar hızlı ki!!a.s

bende keseyi gördüm kızlar.5+4 hamileyim.yalnız doktor adaçayı ve ıhlamur içme düşük riskini arttırır dedi şaşırdım.haberiniz olsun sizde içmeyin. bu arada bende bebiş cetveli yapmak istiyorum .nasıl yapcam bilen anlatsın lütfen..

esra çizelge ile ilgili ağustos 2010 annelerinin ilk sayfasında ayrıntılı bilgi var ordan yapıyorlar. benim bilgisayar sorunlu olduğundan bende açılmadı yapamadım

gunaydın kızlar. evet agustos annelerı topıcının ılk sayfasından yapabılırsınız.

benm gıtcegım dr dewlet hastanesınde ılk dewlete mı gıdeyım ozelınemı??

kesınlıkle ozelıne gıt tabıkı. devlete gıttıgınde sonrakı gıdısınde senı tanımayabılır. orada coook hastaları oluyo. ozele gıdersen tanır senı mutlaka. hem daha cok ılgılenır. arada da ozelıne gıdersın. zaten devlet hastanesınde babayı sokmazlar ultrason odasına herhalde.

“Gül sevginin tacıdır,

Her bahar bir gül taçlanır

.O Gül ki Muhammed''i hatırlatır.

O'nu hatırlayana gül koklatılır.”

Rabbim, iki cihan servetini hatırlayıp bizleri gül koklayanlardan eylesin. Mevlid kandilimiz mübarek olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…