iyiyim gayet bulantılardan falan bahsetmişsiniz benim hiç bulantım yok öncekinde bulantım çok oluyordu mutfağa giremezdim. şimdi kasık ağrılarım olmasa hiç hamileymişim gibi gelmiyooo
merhaba cnm nasılsın?daha değişen bi şey yok çok susuyorum ağzım kuruyo tuvalete çok sık çıkıyorum bide karnımın sağ tarafında batma hafif kasılmalar var senin nasıl gidiyo cnm
bende de yok bulantı hamılelıgımı bende anlamıyorum. gercı benım ılk hamılelıgım ama...
merhaba cnm nasılsın?daha değişen bi şey yok çok susuyorum ağzım kuruyo tuvalete çok sık çıkıyorum bide karnımın sağ tarafında batma hafif kasılmalar var senin nasıl gidiyo cnm
balum ballısın walla10 yıllık evli bi görümcen var ve yardıma gelio vay be allah nazardan saklasın.
nohutlupilav,
gözünaydın inşallah son lekendir..canım neden bu sefer bizi bırakma. tabi özel olmazsa. bende bırakıldım da
ateş var cnm menapoza girmiş gibi ara ara ateş basıyo vücut ısımda 37.2 civarısu içme bende de var gece su şişesi yanımda uyuyorum o kadar batma ve kasılmalar iyiye işaret diyorlar o yüzden onları seviyorum..gerçi doktor normal dedi ama bide ateş oluyor bende sende de var mı
amin canım sagol. sen gorumcezede mısın yoksa:)
evet geldim kızlara sordum burasıymış yerimmkızçemmmm neberrr bak ben senı aldım yanımaakaydirigubbakcemile3
heyyyy nohutlu pilav hosgeldin az önce eren sezen de burdaydı
yes :) gerçi zede denemz görünür bi sorun yok düğünde hiçbişi takmadıkları gibi bide çok iyi bişi yapmışlar gibi konuşmuolar.
selcandamı bu topicteselam cnmm kasım kasım dedı sezoş da buraya düştu sonundaopuyorumnanaktan
evet geldim kızlara sordum burasıymış yerimm
ateş var cnm menapoza girmiş gibi ara ara ateş basıyo vücut ısımda 37.2 civarı
amaaan bosver. ama benım gorumcem ıyı bısey takmıstıalkisalkisalkis
selcandamı bu topicte
selam cnmm kasım kasım dedı sezoş da buraya düştu sonundaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?