2010 Ekim Anneleri

iyiyim gayet bulantılardan falan bahsetmişsiniz benim hiç bulantım yok öncekinde bulantım çok oluyordu mutfağa giremezdim. şimdi kasık ağrılarım olmasa hiç hamileymişim gibi gelmiyooo

bende de yok bulantı hamılelıgımı bende anlamıyorum. gercı benım ılk hamılelıgım ama...

merhaba cnm nasılsın?daha değişen bi şey yok çok susuyorum ağzım kuruyo tuvalete çok sık çıkıyorum bide karnımın sağ tarafında batma hafif kasılmalar var senin nasıl gidiyo cnm

su içme bende de var gece su şişesi yanımda uyuyorum o kadar batma ve kasılmalar iyiye işaret diyorlar o yüzden onları seviyorum..gerçi doktor normal dedi ama bide ateş oluyor bende sende de var mı

balum ballısın walla 10 yıllık evli bi görümcen var ve yardıma gelio vay be allah nazardan saklasın.

bende de yok bulantı hamılelıgımı bende anlamıyorum. gercı benım ılk hamılelıgım ama...

valla bulantı oldu mu yaptığın yemeği yiyemzsin sağolsun o zaman kayınvalidem geldi yemeğin kokusunu duyurmadan hazırlar hemen odaya getirirdi (çünkü mutfağa giremezdim) burnumu tıkayıp yerdim

bu arada heyecan ne durumda ecrınece? az kaldı:):) ayyy gene pot kırmadım demı

su içme bende de var gece su şişesi yanımda uyuyorum o kadar batma ve kasılmalar iyiye işaret diyorlar o yüzden onları seviyorum..gerçi doktor normal dedi ama bide ateş oluyor bende sende de var mı
ateş var cnm menapoza girmiş gibi ara ara ateş basıyo vücut ısımda 37.2 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…