2010 Ekim Anneleri

Kızlar dun akŞamdan berı leke glmıyo benden ınŞallah bÖyle devam eder ya...progestan İŞe yarıyo sanırım ......

sevındım canım. progestan ıse yarıyor evet bence de. ben gercı bıraktım da. doktorum bıraktırdı kalp atısından sonra tekrar baslarız dedı.

anlıyorum seni balum bende mesela dün sabah biraz ağladım birazda hormonlar tabiiii evim çok pis oldu diye ağladım ama yinede yapmadım...tatlım yorma kendini neolur hele bebişinin kalbini bi duy annesi ondan sonra zaten çok rahatlayacaksın..

daha yapmıycam korkuttun benı:):):)

nohutlupilav,
gözünaydın inşallah son lekendir..canım neden bu sefer bizi bırakma. tabi özel olmazsa. bende bırakıldım da

progestan işe yarıyor vitaminler de dimi ama alınan kilo da cabası.aman dikkat çok hamur işleri tatlılar yenmemeli.

hayırlı gunler canım nasılsın?
tskler canim daha iyiyim.sükür bulantilarda gecti.eskkisi kadar degil sen nasilsin?

iyi günler Feyza, nasılsın?
tsk canim biraz bulantilar gecti ara ara yemege basladim:))

kızlar gunaydın bulantılar cok fena cıkartamıyorumda...cubuk krakerdende tıksındım yemek ıstemıyorum bildiğiniz bi yöntem varmı başka
canim bana bulanti ilaci verdi doktoar bir hafta kullandim
onun yaninda havuc.salatalik.leblebi ye dedi doktorum.ama bak benim 7 haftaya girince eskisine nazaran azaldi.ilac almadan da rahatim.insallah sizinde gecer

aynen canim sudan bile tiksinmistim .sükür senin de 7 haftalik olamana az kalmis benim bulantilar azaldi belki seninde gecer

ohh görümceye bak millette ne kaynanalr ne görümceler var be kıskandım

progestron ne işe yarıyor ki bana koyulduğundan belli hergün vuruluyorum kalçamdan benim tüp bebek arkadaşlar

iğnesını mı vuruluyosun. bebegın tutunması ıcın verıyolar hapı ama. bana hem hapını hem jelını vermıstı doktor sonra bıraktırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…