Kızlar dun akŞamdan berı leke glmıyo benden ınŞallah bÖyle devam eder ya...progestan İŞe yarıyo sanırım ......
haklısın. aslında gorumcem yapıyo ama sımdı bende supurup paspas yaptım balkon yıkadım. koltuk fılan cekmedım zaten. banyo tuvalet derken. ama yoruldum gercekten. pazar gununu bekleyemedım napım. cok huzursuz oluyorum ev temızlıgı yapmadan.
anlıyorum seni balum bende mesela dün sabah biraz ağladım birazda hormonlar tabiiii evim çok pis oldu diye ağladım ama yinede yapmadım...tatlım yorma kendini neolur hele bebişinin kalbini bi duy annesi ondan sonra zaten çok rahatlayacaksın..
kızlar ben şimdilik kaçıyorum kaynanam geliyor öptüm hepicinizi...
daha yapmıycam korkuttun benı:):):)
tamam :1hugzaman anlaştık bebişlerimiz 12 haftasına gelene kadar iş yapmak yokkk kızlarrrr...
tskler canim daha iyiyim.sükür bulantilarda gecti.eskkisi kadar degil sen nasilsin?hayırlı gunler canım nasılsın?
tsk canim biraz bulantilar gecti ara ara yemege basladim:))iyi günler Feyza, nasılsın?
canim bana bulanti ilaci verdi doktoar bir hafta kullandimkızlar gunaydın bulantılar cok fena cıkartamıyorumda...cubuk krakerdende tıksındım yemek ıstemıyorum bildiğiniz bi yöntem varmı başka
aynen canim sudan bile tiksinmistim .sükür senin de 7 haftalik olamana az kalmis benim bulantilar azaldi belki seninde gecerhamileliğin ilk üç ayı bebek annedeki depolardan besleniyormuş o yüzden çok endişelenme dedi doktorum. tabi doktor böyle diyene kadar bende senin gibi bi gün akşama kadar ağlamıştım bebeğimi hiç besleyemedim bugün diye kaydirigubbakcemile3 hamileliğimi öğrendiğimden beri her gün sütümü peynirimi yumurtamı eksik etmezdim bi haftadir hiç biri yok kafamçokkarıştı bulantılar yüzünden su bile içemedim kaç gün. şimdik şimdik iyi gibiyim ama çok ısrar etmiyorum kendime. zorlamayın kızlar sonra tiskinirsiniz bi de o çok yararlı şeylerden..
haklısın. aslında gorumcem yapıyo ama sımdı bende supurup paspas yaptım balkon yıkadım. koltuk fılan cekmedım zaten. banyo tuvalet derken. ama yoruldum gercekten. pazar gununu bekleyemedım napım. cok huzursuz oluyorum ev temızlıgı yapmadan.
ohh görümceye bakmillette ne kaynanalr ne görümceler var be kıskandım
ohh görümceye bakmillette ne kaynanalr ne görümceler var be kıskandım
katılıyorum.belki görümcesi gençtir:)))yada bekardır.yoksa nerdeeee.
progestron ne işe yarıyor ki bana koyulduğundan belli hergün vuruluyorum kalçamdan benim tüp bebek arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?