2010 Ekim Anneleri

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum bende hamileyim doktor en fazla 4 yada 5 haftalıktır dedi kalp atışlarını duymamız için 2 hafta sonra çağırdı bu benim 2. hamileliğim sizlere ilk hamileliğmde geçirdiğim kanamalardan bahsetmek istiyorum belkide bir nebze olsun içiniz rahatlar ilk hamilelğimin 2. ayına yakın ufak lekelenmelerim oluyordu doktora gittik tabi progestan iğne falan neyse aradan bi 15 gün geçtikten sonra bir kanamam olduki sizlere anlatamam seller sular boşandı paçalrımdan abartısız anlatıyorum işteydim eve geldim tuvalete oturdum ve löp löp etler düşüyordu tabi ben gitti bebek öldü bebek diye kendimi harap ettim hemen doktora gittik doktor vajinalden vaktığında bebişim o kdar aşağıya inmişki yani neredeyse sağ kasığımın altına kadar inmiş karnımdan ama işte orada bir tık tık sesi vardı ve o kadar kanamaya yaşıyordu yavrum sizlere diyeceğim şuki öldürmeyen allah öldürmez eğerki bebeklerinizin yaşayacak ömrü varsa illaki doğar o yüzden kendinizi çok yıpratmayın allaha bol bol dua edin onlarrın kaderleri daha karnımıza yerleşmeden belirleniyor allah hepinize bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip eetsin inşallah tabi banada.

ayyy içim bi fena oldu anlatamam nasıl korkmussundur ya.

he bu arada benim göğüslerim acayip şekilde ağrıyor ya dokunamıyorum sizlerdede böle bi sorun varmı birde allaha şükürler olsun benim hiç bulantılarım olmadı umarım sizlerinde sıkıntılarınız biran önce geçer benim gibi bebişinin kalp atışını henüz duyamayan arkadaşlarımız varmı acabaa merak ediyorum acaba ne zaman duyabilicez ?

ben de henuz duymadım. bugun 6 haftalık olduk. cuma gunu gıdıcem kalp atısı ıcın. mıde bulantım benımde yok.

balumcum ne güzel sana yardımcılar var.ben işten eve,evde yemek,akşam üstünkörü tmz.lik,hafta sonu genel temizlik.kadın bile gelse başında bekle.hafta sonun rezil.....

bizde duyamadık daha...

balumcum ne güzel sana yardımcılar var.ben işten eve,evde yemek,akşam üstünkörü tmz.lik,hafta sonu genel temizlik.kadın bile gelse başında bekle.hafta sonun rezil.....

evet canım ya. kadın gelıyosa bıle evde kalıyosun. benım esımde kadın gelsın dıyo ama ne farkeder sankı o yaparken ben de pesınde gezcem. gorumcem gelınce benı yatırıyo kendı yapıyo. gecen camlarımı bıle sıldı. eee hala olcak. evlendıgımden berı bebek bebek deyıp duruyodu:) gercı anlıyorum onu cunku 8 yıldan sonra hamıle kaldı.

Balum sanırım seninle yakın zamnalarda gidiyoruz ama ben çok emin değilim. Sadece bir tahmin, sadece Dr 6 haftalık dedi. Canım benim bugün bulantılar epeyce var. Hayırlısıyla Allah hepimizin hamişliğini tamamına erdirsin canım....

bugun mu gıtmıstın sen doktora. ben bugun tam 6 haftalık oldum. bulantım yok. bı duysam su pıt pıt ları.

kızlarr benim sat 31 0cak ve adet tarihim 28 şubattı dün dayanamadım 3 gün önceden test yaptım çift çizgii :ecrin_bebek:bugünde kaan kocatepenin sitesinde hamilelik haftamı ve doğum tarihimi hesaplattım 3 hafta 5 günlük doğum tarihimde 7 kasım çıktı ben oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim buda sezeryan olucak ve sezeryan doğumda bebeği 10 gün önce alıyolar yani 27 ekim doğum tarihim ben şimdi ekim topicinemi kasım topicinemi gidicembilmiyorumkismile

27 ekımse buradasın. hosgeldın aramıza.

eren sezen seninle aralı ocak şubat dan tanışıyoruz merhaba nasıl gidiyor hamilelik
merhaba cnm nasılsın?daha değişen bi şey yok çok susuyorum ağzım kuruyo tuvalete çok sık çıkıyorum bide karnımın sağ tarafında batma hafif kasılmalar var senin nasıl gidiyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…