iyi akşamlar kızlar nasılsınız
nur sitesi olarak billmem de ben gaziosmanpaşaya bağlıyım gerçi arrtık değilim ama sultançiftliğindeyim sen merkezdesin galiba
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
saol canım bende iyiyim yarın olsun gidiyim kalp atışını duyayım die bekliyom :)iiyiz canım sen nasılsın?
ıyı sen nasılsın hosgeldın.
balum ne alemdesin heyecan nasıl
saol canım bende iyiyim yarın olsun gidiyim kalp atışını duyayım die bekliyom :)
sagol canım iyiyim yaa az stres var işte yarın olsa hayırlısı ile kalp atışını duysam rahatlıyıcam inş sende cuma günü gitcekmişsin kalp atışı için hadi hayırlısı dua edin bana olurmu
fena ya:):):) heyecanım hıc gecmıyo. mrk tan catlıycam cumaya kadar. bı duysak dımı ya artık su muhtesem sesı. yada gorsek:)
ben bişi hissetmiyorum.hatta unutuyorum hamile olduğumu daha çok telaşa kapılıyorum
saol canım bende iyiyim yarın olsun gidiyim kalp atışını duyayım die bekliyom :)
sagol canım iyiyim yaa az stres var işte yarın olsa hayırlısı ile kalp atışını duysam rahatlıyıcam inş sende cuma günü gitcekmişsin kalp atışı için hadi hayırlısı dua edin bana olurmu
ya o bende de var aslında. hıcbır belırtı olmaz mı ya
saol canım allah razı olsun inş rabbim kucagımıza almayı nasip ederederız tabı kı. hadı hayırlsı Allahtan.
ne heyecanlısındır sen şimdi.allah yardımcın olsun
ya aslında sadece midem bulanıyo.çok korkuyorum eşimde nöbette.of of
bebe aspirini ne işe yarıyo
bende bulantı da yok. hıcbırsey yok.
ya aslında sadece midem bulanıyo.çok korkuyorum eşimde nöbette.of of
canım hiç korkma rabbim korur inş minigini eşin nöbette ise eger kendini kötü hissedersen bulantıdan bol bol tuzlu ye limon felan iyi geliyo
ne yapıcaz biz.neyse unutsak keşke cumaya kadar.ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?