ilk hamileligimde degilde ikinci hamileligimde cok uyuma ihtiyaci duyuyordum ama calisiyordum bu nedenle erken yatip erken kalkiyordum. ama simdi sizin anlattiginiz durumlri yasiyorum gece uyuyamiyorum ama gunduz kafami kaldiramiyorum
ben de uyuyamıyorum yaa:1no2:şöyle deliksiz bi uykuyu öye özledim kii
Merhaba Kızlar ,
Uzun zamandır yazmadım bugün endişelerimi sizinle paylaşayım dedim , Ben 25 kişi aynı ortamda çalışan çok ta büyük olmayan bir ofiste çalışıyorum , dışarıdan gelen müşteriler ve elemanlar la birlikte bu sayı çoğalıyor tabi temizlik esaslarına uyanıda uymayanıda aynı mekanda , ortam da aksıranı , öksüreni , zaten bu ortamda inatla grip olmamayı bugüne kadar başardım , bugün bendede başladı , ev hanımı olanlara şu anda çok özeniyorum , evim tertemiz , yemekleri, kendim hijyen kurallarına uygun yapabilirim , sebzeleri çok iyi bir şekilde evde yıkayabiliyorum , eti en iyisinden ve iyice pişirerek yiyebilirim ama iş yerinde yediğimiz yemekler nasıl allah bilir . Umarım bebeğime bir şey olmaz . Bu durumdan etkilenmez , aranızda bebeği için sürekli endişeleniniz ve benim kadar pimpirikli olanınız varmı , eskiden hiç takmazdım şu anda acayip her şeyi takıyorum .
Bu arada Nev yas -- Doktor 2 hafta önce kalp atışlarını gördü . Benimkini güncelersen sevinirim.
ben de uyuyamamanın yanında zırt pırt wc ye kalkıyorum.annem de demez mi son aylarında artıcak bu diee..heralde yatagı wc ye taşıycam öle olursasempatiksalakcinni
evet aynen doktorumda boyle dedi:roflol:annen doktormu yoksa
yok güzelim beni dogurdugu için biliyo sanırım:roflol:aynı rahatsızlıkları ben de kendisine vermişim de:roflol:
iyi akşamlar cnmherkese iyi aksamlar ben cikiyorum
canım senin yas kaçtı bu arada???yaa evet ben şimdii bu sıkıntılar ne zaman gecicek diyorum bazen,sonra düşünüyorum da daha yeni başlıyoruz sanırımakannehir:roflol::roflol:bende anneme diyorumki anne seni cok iyi anliyorum simdi diyorum annemde diyorki dur daha ne gordun bir dogum yap o zaman daha iyi anliyacaksin annelik neymis diyor.:lepi:annelerin hakki gercekten odenmez.
gule gule canim yine gel:):)herkese iyi aksamlar ben cikiyorum
slm hanımlar nasılsınız bakalım
yaf bu midesi bulanmayanların oglu mu oluyo kibenimde mide fazla bulanmıyo sadece yemeklerden sonra oluyo bide karşı komşumda bulantısı olmamış ama onun kızı olmuş anlattı da bana:)
canım senin yas kaçtı bu arada???yaa evet ben şimdii bu sıkıntılar ne zaman gecicek diyorum bazen,sonra düşünüyorum da daha yeni başlıyoruz sanırımakannehir
25 yasindayim canim. evet daha yolun cok basindayiz ama allahtan annem var bana cok yardimci olacak eminim. o yuzden cokda gozum korkmuyor.
benımarkdasımın mıgdesı cok bulanıyordu dogum yapıcak hala bulanıyor oğlu olucak ben ınanmıyorum oyle seylere
bende inanmiyorum canim ya eglence amacli iste her kafadan bir ses cikiyor hamileyken herkesde bir yorum yurutme var cinsiyetine dair.
saglikli sihhatli gelsinlerde cinsiyeti kiz erkek hic ama hic farketmiyor.
oh ne güzel,ben de eşime güveniyorum yardımcı olur die ama umarım beni yanıltmaza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?