gecmiş olsun cnm,neyse az kalmışa.s.sen amerika dasın sanırım?ordan biriyle konusmustuk bu topikte, sen miydin acaba o??hatta ultrasonda göremedik daha çok merak ediyorum,kendin görmek istersen ücret alıyolar falan demişti..12 haftaya kadar yaticam ama yani evin icinde oturabilirim tv bakiyorum hamielik dergileri okuyorum internete giriyorum zaman geciyor. biryere gideceksekde araba var yine gidiyorum. agir is yapma dedi. kanamam yok cok sukur onun icin dusuk bir ihtimal ama yinede dikkatli olmaliyiz dedi doktor.
slm ben geldım..bugun dr kontolumuz vardı bılıyorsunuz ......bebgım buyumus maslalh haftasına gore gelısmıde gayet ıyı dedı ayaklarını havaya dıkmıstı cok guzeldı melegım ıkılı test ıcın dr gun verdı ..23 martta yapılacakmıs..6 nısanda kontol gunumuz renklı ultrasonla bakılacakmıs hayırlısı ınsallah hepımız ınsallh hayırlısıyla saglıkla kuvagımızada alırız ınsallah
maşallahslm ben geldım..bugun dr kontolumuz vardı bılıyorsunuz ......bebgım buyumus maslalh haftasına gore gelısmıde gayet ıyı dedı ayaklarını havaya dıkmıstı cok guzeldı melegım ıkılı test ıcın dr gun verdı ..23 martta yapılacakmıs..6 nısanda kontol gunumuz renklı ultrasonla bakılacakmıs hayırlısı ınsallah hepımız ınsallh hayırlısıyla saglıkla kuvagımızada alırız ınsallah
gecmiş olsun cnm,neyse az kalmışa.s.sen amerika dasın sanırım?ordan biriyle konusmustuk bu topikte, sen miydin acaba o??hatta ultrasonda göremedik daha çok merak ediyorum,kendin görmek istersen ücret alıyolar falan demişti..
ya kusma bulanti olmamasi iyi bebek icin ama ben de cok telaslanmistim ilk zamanlarda diyordum hic hamile gibi hissetmiyorum:):)
batil inanc ama annem diyorki bulantin olmassa bebek erkekmis ne kadar dogru bilemem.
sizin cocuklariniz erkekmi kizmi?
aaaaa batil inanc ama anneniz dogru soylemis sanirim evet iki oglum var insaallh bu kiz olur canimm ya ogrendigimde ilk mujdeyi size verecegim
anladım canım benim,hatlar karıştı galiba:roflol:amerika da nerde yasıyosunuz?yok canim ben degilim o sabirsiz80 diye nikli arkadasimiz sanirim o.
evet bende amerikadayim. burda isler biraz karisik sigortan varsa hicbirsey sorun degil .
aaa normalde ilk gebelikler zor gecer derler senin neden öyle olmus canım ya:bbo:
anladım canım benim,hatlar karıştı galiba:roflol:amerika da nerde yasıyosunuz?
maşallahumarım ikili testiniz de sorunsuz cıkar cnm,saglıkla bebegini kucagına almanı dilerim..
benim anormal sanirim ilk hamileliklerim super gecti yanliz cok kilo aldim baska bir sorunum yoktu.suan 29 yasindayim belki yasin getirdigi sorunlarda olabilir . kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum hep uyumak istiyorum umarim hamileligim boyunca bunlari yasamam
hosgeldin ne guzel bebegini gordun bende cok ozledim cuma gunu gorucem insallah:dance:sabirsizlikla bekliyorum
:teytey:ee hadi bakalim insallah allah herkesin gonlune gore versin.saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmiyor nasilsa 4 tane daha yapacam:roflol:saka tabi
esimde ruyasinda erkek gormus bilmiyorum belkide dogrudur valla.
sorma ben sürekli bi panik havası halindeyim:roflol:hep korka korka gidiyorum dr a,sonra sorun olmadıgını öğrenip rahatlıyorum...ben de herseyi akışına bırakmaya calışıyorum,tadını cıkar,bugünleri özleyeceksin diyorum kendime,çok fazla etkili olmuyo ama ben de telkin etmeye calışıyorum işte kendimi:1rolleyes:olsun olabilir:)ben son zamanlarda cok duygusallastim hamilelik bana negatif dusunce vermeye baslamisti ama simdi kendimi toparliyorum telkinlerle kendi kendime tedavi ediyorum. bebisimin gozlerini ayaklarini ellerini dusunuyorum hayata positif bakiyoruma.s
hoşgeldin canıııııımmm:1hug::1hug:slm kızlar ben geldm
bendede asiri derecede kiz cocugu istegi var ama buna ragmen 3. ye zor karar verdik bakalim buda oglan olursa bende 4 lerim dermisimmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
ilk hamileliklerinizdede hep uyumak istiyormuydunuz?
ben arada bir uyuyorum gunduz sonra gece saat 2ye kadar uyuyamiyorum doktoruma sordum normal dedi bu durum icin.vucudum gece daha cok calisiyormus.
ben de uyuyamıyorum yaa:1no2:şöyle deliksiz bi uykuyu öye özledim kiiilk hamileliklerinizdede hep uyumak istiyormuydunuz?
ben arada bir uyuyorum gunduz sonra gece saat 2ye kadar uyuyamiyorum doktoruma sordum normal dedi bu durum icin.vucudum gece daha cok calisiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?