2010 Ekim Anneleri

gecmiş olsun cnm,neyse az kalmışa.s.sen amerika dasın sanırım?ordan biriyle konusmustuk bu topikte, sen miydin acaba o??hatta ultrasonda göremedik daha çok merak ediyorum,kendin görmek istersen ücret alıyolar falan demişti..

hosgeldin ne guzel bebegini gordun bende cok ozledim cuma gunu gorucem insallah:dance:sabirsizlikla bekliyorum

maşallahumarım ikili testiniz de sorunsuz cıkar cnm,saglıkla bebegini kucagına almanı dilerim..

yok canim ben degilim o sabirsiz80 diye nikli arkadasimiz sanirim o.
evet bende amerikadayim. burda isler biraz karisik sigortan varsa hicbirsey sorun degil .

ya kusma bulanti olmamasi iyi bebek icin ama ben de cok telaslanmistim ilk zamanlarda diyordum hic hamile gibi hissetmiyorum:):)
batil inanc ama annem diyorki bulantin olmassa bebek erkekmis ne kadar dogru bilemem.
sizin cocuklariniz erkekmi kizmi?

aaaaa batil inanc ama anneniz dogru soylemis sanirim evet iki oglum var insaallh bu kiz olur canimm ya ogrendigimde ilk mujdeyi size verecegim

aaaaa batil inanc ama anneniz dogru soylemis sanirim evet iki oglum var insaallh bu kiz olur canimm ya ogrendigimde ilk mujdeyi size verecegim

:teytey:ee hadi bakalim insallah allah herkesin gonlune gore versin.saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmiyor nasilsa 4 tane daha yapacam:roflol:saka tabi
esimde ruyasinda erkek gormus bilmiyorum belkide dogrudur valla.

aaa normalde ilk gebelikler zor gecer derler senin neden öyle olmus canım ya:bbo:

benim anormal sanirim ilk hamileliklerim super gecti yanliz cok kilo aldim baska bir sorunum yoktu.suan 29 yasindayim belki yasin getirdigi sorunlarda olabilir . kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum hep uyumak istiyorum umarim hamileligim boyunca bunlari yasamam

anladım canım benim,hatlar karıştı galiba:roflol:amerika da nerde yasıyosunuz?

olsun olabilir:)ben son zamanlarda cok duygusallastim hamilelik bana negatif dusunce vermeye baslamisti ama simdi kendimi toparliyorum telkinlerle kendi kendime tedavi ediyorum. bebisimin gozlerini ayaklarini ellerini dusunuyorum hayata positif bakiyoruma.s

ilk hamileliklerinizdede hep uyumak istiyormuydunuz?
ben arada bir uyuyorum gunduz sonra gece saat 2ye kadar uyuyamiyorum doktoruma sordum normal dedi bu durum icin.vucudum gece daha cok calisiyormus.

:teytey:ee hadi bakalim insallah allah herkesin gonlune gore versin.saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmiyor nasilsa 4 tane daha yapacam:roflol:saka tabi
esimde ruyasinda erkek gormus bilmiyorum belkide dogrudur valla.

bendede asiri derecede kiz cocugu istegi var ama buna ragmen 3. ye zor karar verdik bakalim buda oglan olursa bende 4 lerim dermisimmmmmmm:sm_cool::sm_cool:

sorma ben sürekli bi panik havası halindeyim:roflol:hep korka korka gidiyorum dr a,sonra sorun olmadıgını öğrenip rahatlıyorum...ben de herseyi akışına bırakmaya calışıyorum,tadını cıkar,bugünleri özleyeceksin diyorum kendime,çok fazla etkili olmuyo ama ben de telkin etmeye calışıyorum işte kendimi:1rolleyes:

bendede asiri derecede kiz cocugu istegi var ama buna ragmen 3. ye zor karar verdik bakalim buda oglan olursa bende 4 lerim dermisimmmmmmm:sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol:aman 4 le ne olcakki valla yahudileri goruyorum hepsinde 6 7 hatta 10 cocuklusu bile var. imkanlarin iyi ise niye yapmiyacaksinki bakalim ben dusunuyorum 4 tane ama insallah o guc kuvvet olur bende. bizde 4 kardesiz kalabalik aileye aliskinim esimler 5 kardes beni 1 yada 2 kesmez en az 3 olucak insallah
allah gonlune gore versin kiz olur bakarsin. benim dayimin 6 kizi var en sonunda oglani tutturdular:)7inci oglan oldu. yoksa daha yapacaklardidelikafadulden

ben arada bir uyuyorum gunduz sonra gece saat 2ye kadar uyuyamiyorum doktoruma sordum normal dedi bu durum icin.vucudum gece daha cok calisiyormus.

ilk hamileligimde degilde ikinci hamileligimde cok uyuma ihtiyaci duyuyordum ama calisiyordum bu nedenle erken yatip erken kalkiyordum. ama simdi sizin anlattiginiz durumlri yasiyorum gece uyuyamiyorum ama gunduz kafami kaldiramiyorum

ben de uyuyamıyorum yaa:1no2:şöyle deliksiz bi uykuyu öye özledim kii

Merhaba Kızlar ,
Uzun zamandır yazmadım bugün endişelerimi sizinle paylaşayım dedim , Ben 25 kişi aynı ortamda çalışan çok ta büyük olmayan bir ofiste çalışıyorum , dışarıdan gelen müşteriler ve elemanlar la birlikte bu sayı çoğalıyor tabi temizlik esaslarına uyanıda uymayanıda aynı mekanda , ortam da aksıranı , öksüreni , zaten bu ortamda inatla grip olmamayı bugüne kadar başardım , bugün bendede başladı , ev hanımı olanlara şu anda çok özeniyorum , evim tertemiz , yemekleri, kendim hijyen kurallarına uygun yapabilirim , sebzeleri çok iyi bir şekilde evde yıkayabiliyorum , eti en iyisinden ve iyice pişirerek yiyebilirim ama iş yerinde yediğimiz yemekler nasıl allah bilir . Umarım bebeğime bir şey olmaz . Bu durumdan etkilenmez , aranızda bebeği için sürekli endişeleniniz ve benim kadar pimpirikli olanınız varmı , eskiden hiç takmazdım şu anda acayip her şeyi takıyorum .
Bu arada Nev yas -- Doktor 2 hafta önce kalp atışlarını gördü . Benimkini güncelersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…