insallah canim yarin 11 haftalik oluyorsun.insallah güzel baherle gelirsin nevyas
Evet canım 11 haftalık oluyor doktoru sıkıştırıcağım bakalım cinsiyet için kaydirigubbakcemile2 ama belli olmaz belki 2 li test için gittiğimde söyler belki diyorum..
süper bir haber bu.inşallah söyler.bize daha çok günler var.
merhaba kızlllaarr...a.s.
beni çağırmışsınız bende geldim. altta gözüken 1 misafir bendim. dün bıraktığım yerden okuyayım dedim yazdıklarınızı yoruldum yahu.. az mı tam 50 sayfa. neyse görüyorum ki herkeste keyipfler yerinde esracım sende görmüşsün miniklerinin kalp atışlarını. hayırlı olsun bakalım. dün ve bugün doktora gidip iyi haberlerle gelen herkese gözünüz aydın diyorum.
bu arada dün amma yemek konusu geçmiş kızlar yaa. şiştim burada valla laelaelaelaelae neyse Allah tan canım bi şi görmek ya da yemek istemiyor yoksa gelirdim yanınıza.. cokacimcoook bzen diyorum evde olsam harika olurdu herhalde diye. şimdik akşam eve gidince hal bile kalmıyo yemek yapmaya senağlama
kızlar hamileliğin başından beri kilo durumlarınız nasıl değişti. kilo veren arkadaşlar kaç kilo verdiniz ve doktorunuz ne dedi? aynı şekilde kilo alan arkadaşlar sizde durumlar nasıl?
bende öğrendiğim günden beri iki kilo kayıp var ve doktorum henüz durumu bilmiyor.[/QU
cnmcm bnm tüp bebek olduğu için ohss oldum bn karnım şişti halada öel 50 kiloydum 53 kiloum şu anda ama bu 3 ayda kilo verilmesi gayet normal die biliyorum bn cnmcmkaydirigubbakcemile5
tunaydin kizlar herkese hayirli gunllerrrrr
selam kızlar nassınızben iim vitaminlerime başladım bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?