2010 Ekim Anneleri

benım bagırsaklar az çalısıyormus doktor bol bol kayısı hoşafı iç dedi
sabah annem yapmış saolsun aç karnına içtim bagırsaklardan ses geliyor şimdi :)))

pamfilya aslında yapmayı çok isterim ama bu konuda hiç bi fikrim yok maalesef ama içimde hep uktedir

esracım iyi sayılırım yani çok uğraşlar sonucu hamile kaldığım için asla şikaywt etmem ve edemem ama midem çok kötü oluyor özellikle akşamları ve aşırı yorgunluk uyku felaket ama bi yandan da biliyorum bunlar geçicek inş. 12.haftadan sonra ve biliyorum ki bebeğim içerde büyüyor yaaaaa var mı ötesi di mi ama

kızlar mrb nasılsınız
meliscim sen dr a gittin mi canım kalp atışı için geçmiş öyle çabuk çogalıyo ki gözdenkaçırmış olabilirim:)

kabizlik deme bana offf cok cekiyorum

ayy cnm yaaa
gebelikten önce de bu sorunum vardı benim yıllardır
hiç su içmeyen ben hamile kaldıktan sonra 2 lt su içmeme rağmen yine kabız yine kabız
dr um duphalac şurup verdi duymuşsundur adını onu içince ishal oluyorum içmeyince kabız
napıcağımı şaşırdım
en güzeli kayısı ve suyu heralde

ben buyuk ihtimalle baslicam yogaya kizlar sizlerede anlatirimiyi mi kotu mu diye cunku normal dogum icin faydali

ya kızlar kabızlık aslında hareketsiz kalmaktanda kaynaklanıyor biraz tabi bol bol sıvı almak gerek

ay çok sevindim meliscim hadi gözün aydın canım saglıkla gelsinler inşşşşşşşşşşşşş

haklısın esracım en güzeli kayısı hoşafı
bende yapayım bu akşam bari
bi de onu deneyim
severim zaten aslında kayısıyı

sana kabizliktan kurtulmanin yolunu yaziyorum baska secenegi yok inan YURUYUS YURUYUS ESITTIR HAREKET canim

gökçerana hoşgeldin cnm
ve kabızlık hareketsizlikten oluyor yaaa
ben hep masa başında olduğumdan
halbuki su da içiyorum ama
yeterli olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…