kızlar kabızlık için birde süt ve incir kurusuuu yok böle bişi bnde çk çekiyodum ama şimcik öle bişiy yok şükürzemuszemus
kizlar bisey sorucam ama soramiyorum bu sitede marka ismi yazabilir miyim ona gore sorucam da
o soruyu bende tam çözemedim.ana sayfada konulara yorum yazma ile ilgili bir yazı vardı marka vermeyin diyor.eeeeeeeee ilaç isimleri falan veriliyor.ben anlamadım bu işi en iyisi yardım masasına danışıp doğru bilgiyi onlardan almak derim.
incirle sutu birlikte mi tuketiyorsun canim
ya hanımlar az önce aranızdan biri demiş ki" bekliyoruz hareket yok şu üç ay geçse diye.katılıyorum o arkadaşa .daha hissedince farklı mı olur bilmem ama öleee bekliyoruz işte.çok sıkıcı bu yaaa.bekle bekle.niye insanlar 3 ayda bebeklerini ellerine almazlar ki:sinifsinif:
valla tez canli insanlar benim gibi daha da zor bekliyor ayin 22 si benim icin cok onemli gelemedi bi
22 sine de varmış daha:gitmelsun cnmcm hayırlısı olsun sayılı gün çabuk geçer kaç haftalıksın?kaydirigubbakcemile2
6 hafta 6 gun teyzesi yarin 7 haft olucak:)))))))))))))))))
amanın aynı bizimle yesin onu teyzesi minik kuşlargamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
6 hafta 6 gun teyzesi yarin 7 haft olucak:)))))))))))))))))
kasıma sarkmıyormu senin doğum peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?