2010 Ekim Anneleri

kızlar kabızlık için birde süt ve incir kurusuuu yok böle bişi bnde çk çekiyodum ama şimcik öle bişiy yok şükürzemuszemus

kizlar bisey sorucam ama soramiyorum bu sitede marka ismi yazabilir miyim ona gore sorucam da

o soruyu bende tam çözemedim.ana sayfada konulara yorum yazma ile ilgili bir yazı vardı marka vermeyin diyor.eeeeeeeee ilaç isimleri falan veriliyor.ben anlamadım bu işi en iyisi yardım masasına danışıp doğru bilgiyi onlardan almak derim.

hosgeldin cirrus007 :) tamam canim oyle yapim bilgi almadan yazmayayim marka ben en iyisi :)

ya hanımlar az önce aranızdan biri demiş ki" bekliyoruz hareket yok şu üç ay geçse diye.katılıyorum o arkadaşa .daha hissedince farklı mı olur bilmem ama öleee bekliyoruz işte.çok sıkıcı bu yaaa.bekle bekle.niye insanlar 3 ayda bebeklerini ellerine almazlar ki:sinifsinif:

3 3,5 ay çok önemliymiş zman blmyrm nasıl geçcek hayırlısı:Saruboceq:Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

bu ne yaa.depresyona gireceğim beklemekten.hayatta en sinir olduğum şey.bütün işlerim hemen bitsin olsun isterim ufffffffff.bu niye öyle değil ki....

valla kizlar bende cok sabirsizim gobusum ciksin hamile kiyafeti giyeyim onun ayagini kolunu hissedeyim cok istiyorum ama ben pit piti bile daha duymadim dusunun

Selam kızlar nasılsınız ben pek ıyı degılım bu sabaha karsı tuvalete gıttım ve sildiğimde gördüm ki akıntımla beraber acık renklı kan vardı cok korktum gıdıp uyumaya calıstım oglen saatlerınde yıne gırdım yıne aynı sekıldeydı...Çamaşırıma bulasmıyor fakat sıldıgım zaman akıntımla bırlıkte peceteye gelıyor bır de belım felaket agrıyor sız de de boyle oldu mu bız cok endıselendık naapmalıyımm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…