2010 Ekim Anneleri

kalkma kalkma cnmcm hiç dinlen bnde 6 tane çiyorum progestaneyvahedigeldismile
senın kanaman mı vardı kı neden oyle cok verdı doktor benım gebelıgımı ogrendıgımızde kanama vs var mı dıye sordu ben de yok deyınce yıne de yazdı sabah aksam bırer tane seklınde bır de folık asıdımız var habıre hap alıyoruz
ilacını almadığın için olabilir bence de dinlen.
sabah hemen ıctım bı tane dun gece salonda uyumusum yatak odasına nasıl gıttım hatırlamıyorum o yuzden uykulu uykulu unutmusum allahım telefonumun saatlerını mı kursam bılmıyorum kı cok uyuyorum uyku sersemı de yapcagım seylerı hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3

cnmcmcm bnmki tüp bebekte ondan progestan estorfem elevit aspirin iğne herşey vr bnde:asigim:

canim sende mi acibademdesin hastane adi verebiliyo muyum ?? Verebiliyosam yazayim canim

yakın sayılırız bende ünalan dayım bilmiyorumki bi sorun olmuyor heralde diğer sayfalarda hastane isimleri geçiyor bende daha önce verdim bi sorun olmadı mimrimah sultan tıp merkezine gidiyorum zeynep hanıma

hımm anladım cnm aman senınkı ıyı tutunsun ne ezıyettır tup bebek ıyı bılırım arkadaslarım var yasadı cok zor allahım aman sıkı sıkı tutunsun bebıskaydirigubbakcemile5

öle cnmcmmm çok sağol aminnn hepimizin Allahı yardımcımız olsunnn:Saruboceq:

kızlar ben ckıyorum yormıyım kendımı daha opuyorum hepınızı dıkkat edın kendınıze ve bebıslerınıze

arkadaşlar 9+6 oldum dün doktora gittim geçen hafta grip olmuştum elevit verdi.folık asit progeston birde elevite başladım.

pinguu cnm dikkat et dinlen bitanem
allahım izniyle hiç bi şi olmıcak

pamfilya cnm ben beylikdüzün de oturuyorum cnm uzağız yani

esengül cnm senin de adın esraymış sanırım güzelim bende6 tane progestan içiyorum sonrasında sersemlik yapınca dr vajinal al dedi işteyken dışasrdayken mecburen ağızdan alıyorum tabi artı bende estrafemn içiyorum halal ve ben bi de prednol a devam ediyorum bu zamana kadar merkeze gittim hep usg için cuma kend, gebelik takibimi yapıcak olan dr uma gidicem bakalım o da ilaçlara devam mı dicek
bıktım valla ilaçlardan bi de bana tüpü yapan dr um ecoprin vermişti ons da devam ediyorum niye verdiyse kanım da sorun yok ama

bende esrayım cnmcmkaydirigubbakcemile2senindemi tüp bebek cnmcm...ilk başta benide çok etkiledi ilaçlarda şimdilik bişi yok bakalım şükür....bnde cumartesi günü gidicem bakalım kalp atışı ve kse için keseceklerimi bakalım ilaçları pek sanmıyoruum amaeyvahedigeldismile

ay kanım düşük çıkmış ya kızlar... kesin emdi bebiş kanımı benim...kan hapı vericek kesin...

Doktor randevumu cumartesiye aldım valla eşim çok kısmetli ben 2 yıldır bu doktora gidiyorum hiç akşam ve h.sonu çalışmazdı 3. gidişim ilki eşimin çıkış saatine denk geldi ikiside cumartesine her defasında gördü bebeğini ben 9 ay göremez sanıyordum ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…