2010 Ekim Anneleri

bu arada b.çekmece sahılı superdır ya. ama fazla uzaklasmamıssın yakınsın hala.

bu arada b.çekmece sahılı superdır ya. ama fazla uzaklasmamıssın yakınsın hala.

ebet canım her yaz ordayım genea.ssorma ilk evlendiğimizde beylikdüzündeydik,sonra burdan ev alıp avcılar a geldik,yavastan gidiyoruz topkapı ya dogrukaydirigubbakcemile3

ebet canım her yaz ordayım genea.ssorma ilk evlendiğimizde beylikdüzündeydik,sonra burdan ev alıp avcılar a geldik,yavastan gidiyoruz topkapı ya dogrukaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 avcılarda guzeldır. ev sızınse kalırsınız orda sanırım. bende yerlestım evlendıgımde bı eve 8 ay oldu henuz ama sanırım omrum gecer bu evde:)

kızlar ya dr bana nemlendiricilerimi bile yasakladı 3. aya dek..size de böle yasaklar geldi mi?cildim de acayip kuru napıcamı sasırdım...

15. haftadan itibaren bebiş seslere tepki verir hale geliyomuş...bizide tanıyomuş...ben bi cd hazırlayıp bebişe karnıma kulaklık dayayıp müzik dinleticem.... klasik müzik ağırlıklııı...

klasık muzık cok ıyıymıs zaten.

kızlar ya dr bana nemlendiricilerimi bile yasakladı 3. aya dek..size de böle yasaklar geldi mi?cildim de acayip kuru napıcamı sasırdım...

bana oyle bısey demedı. benımde cıldım cok kuru. cıldıyeye gorunmustum hamıle kalmadan once hatta.

15. haftadan itibaren bebiş seslere tepki verir hale geliyomuş...bizide tanıyomuş...ben bi cd hazırlayıp bebişe karnıma kulaklık dayayıp müzik dinleticem.... klasik müzik ağırlıklııı...

evet hatta gecen gün bi bebek magazasında görmüştüm,bebeklerin sakin ve zeki olması için dinletiyolarmıs..hatta dogunca tekrar o müzikleri dinleyince kendini anne karnında gibi hissedip huzurlu oluyomus ve rahatca uyuyomus

kizlar size komik bisey anlaticam esimden gelirken portakal al dedim tamam dedi ne getirsin beyenirsiniz portakal sanip 1 file greyfurt almiss uhu uhu((

kizlar size komik bisey anlaticam esimden gelirken portakal al dedim tamam dedi ne getirsin beyenirsiniz portakal sanip 1 file greyfurt almiss uhu uhu((

ayyy hıc sevmem yahu ben greyfurt. hepsını yedır ona bı daha yapmaz o hatayı:roflol::roflol:

of of omrumu yedi omrumu obez ustam benim evet ben en iyisi yedirim ona greyfurtlari tansiyonuda yuksek iyi gelir ona heheheh

napsın adam hem karısının hem bebişinin canı cekmıs heyecan yaptı galıba:)

ya milletin karisinin cani olmadik sey ceker yok erik yok avakado ya ben alt tarafi portakal istedim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı gerci uzuldu cikayim alayim diyo bende bosver dedim

ya milletin karisinin cani olmadik sey ceker yok erik yok avakado ya ben alt tarafi portakal istedim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı gerci uzuldu cikayim alayim diyo bende bosver dedim

oy gene erık:):) benım canım erık cekmıstı ama bulamıyoz:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…