welcome canummm:)
ben bekarken k.çekmecede yasıyordum. orda dogup buyudum.
ben de bekarken b.çekmecedeydim balum...evlenince nereye gittin k.çekmeceden?
rizeye gelın geldım:):)
yoga ıcın ne dusunuyosunuz ya evde yapamayız kı.
dvd leri var canım,alıp yapabilirsin istersen
bu arada b.çekmece sahılı superdır ya. ama fazla uzaklasmamıssın yakınsın hala.
dvd leri var canım,alıp yapabilirsin istersen
ebet canım her yaz ordayım genea.ssorma ilk evlendiğimizde beylikdüzündeydik,sonra burdan ev alıp avcılar a geldik,yavastan gidiyoruz topkapı ya dogrukaydirigubbakcemile3
15. haftadan itibaren bebiş seslere tepki verir hale geliyomuş...bizide tanıyomuş...ben bi cd hazırlayıp bebişe karnıma kulaklık dayayıp müzik dinleticem.... klasik müzik ağırlıklııı...
kızlar ya dr bana nemlendiricilerimi bile yasakladı 3. aya dek..size de böle yasaklar geldi mi?cildim de acayip kuru napıcamı sasırdım...
15. haftadan itibaren bebiş seslere tepki verir hale geliyomuş...bizide tanıyomuş...ben bi cd hazırlayıp bebişe karnıma kulaklık dayayıp müzik dinleticem.... klasik müzik ağırlıklııı...
kizlar size komik bisey anlaticam esimden gelirken portakal al dedim tamam dedi ne getirsin beyenirsiniz portakal sanip 1 file greyfurt almiss uhu uhu((
kizlar size komik bisey anlaticam esimden gelirken portakal al dedim tamam dedi ne getirsin beyenirsiniz portakal sanip 1 file greyfurt almiss uhu uhu((
of of omrumu yedi omrumu obez ustam benim evet ben en iyisi yedirim ona greyfurtlari tansiyonuda yuksek iyi gelir ona heheheh
napsın adam hem karısının hem bebişinin canı cekmıs heyecan yaptı galıba:)
ya milletin karisinin cani olmadik sey ceker yok erik yok avakado ya ben alt tarafi portakal istedim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı gerci uzuldu cikayim alayim diyo bende bosver dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?