iyi hoş diyorsunda tatlım, bebeğin ölmesi var bi yanda, diğer yanda sakat olarak yaşaması var...yapmayın yanii... gözgöre göre yapılacak şey değil ya....elinde olmayan sebeplerle ölümüne engel olamazsın belki..allah korusun ama, sen elinde imkan varkende mongol bir çocuk hayata getir...benim mantığım almıyor...
bakin herkes kendi karar vericek buna kaldiki sakat olacagi ne malum ya saglam dogarsa?
valla ben fazla uzatmak istemiyorum konuyu benim cocugum mongolda olsa down sendromluda olsa benim kabulumdur. asla aldiramam CUNKU BENIM DINIMDE kalbi atan yasayan bir bebegi aldirmak cok buyuk gunah. ben dini vecibelerimi yerine getiren bir insanim bu yuzden bana bebek sakat dogacak diye aldirmak cok sacma bir neden olarak geliyor. saglam olursa iyi sakat olursa aldiralim bu benim kitabimda yazmiyor. bana gore bencilliktir.
herkes kendi bilir.
bende müslümanım tatlım kimseye yaptırın yaptırmayın demiyorum ben. sadece fikrimi söyledim zaten. bazı konularda kusura bakmayın ama ilim varken dine kapı açamıyorum ben...bu da tamamen vicdan meselesi...bencillik değil bana göre.
bol sans canim yerimsenibensen bilirsin insallah hepimizin bebekleri sag saglim dogarlar.
valla daraldim kizlar yav sistimmmmmmm pozitif olun guzel seyler getirin akliniza guzel annecikler:)
evet konu değişsin bence de..Hamile yogası hakkında ne düşünüyosunuz??Bu konuda bilgisi olan var mı??ben düşünüyorum ama ne zaman başlanıyo hiç bilmiyorum..
evet konu değişsin bence de..Hamile yogası hakkında ne düşünüyosunuz??Bu konuda bilgisi olan var mı??ben düşünüyorum ama ne zaman başlanıyo hiç bilmiyorum..
kizlar ben baslicam hamile yogasina cunku normal dogum istiyorum baslayinca deneyimlerimi paylasirim
yuruyus ben yapiyorum haftasonlari duzenli ve inanilmaz faydali arti kulagima takiyorum mp3 umu manyak rahatlatiyor
dr uma sordum 3. aya kadar nerdeyse hersey yasak..bu arada sen istanbul un neresindensin cnm?
canim hastanemin kaliteli yasam unitesi var icinde hersey var ben hastanemin yogasina gidicem arti benim evde yuruyus bandi var canim ben yarin 7 haftalikolucam ve bana hic yasak vermedi ve hergun yuruyus bandina cikabilirsin dedi istanbul acibadem tatlim
sen son sat a gore mı 7haftalık olucaksın cnm
canim hastanemin kaliteli yasam unitesi var icinde hersey var ben hastanemin yogasina gidicem arti benim evde yuruyus bandi var canim ben yarin 7 haftalikolucam ve bana hic yasak vermedi ve hergun yuruyus bandina cikabilirsin dedi istanbul acibadem tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?