2010 Ekim Anneleri

neyse arkadaslar konuyu değiştirelim... akışına bırakın,zaten hamilesiniz germeyin şimdiden bunları düşünerek kendinizi lütfen :CüvCüv:

bakin herkes kendi karar vericek buna kaldiki sakat olacagi ne malum ya saglam dogarsa?
valla ben fazla uzatmak istemiyorum konuyu benim cocugum mongolda olsa down sendromluda olsa benim kabulumdur. asla aldiramam CUNKU BENIM DINIMDE kalbi atan yasayan bir bebegi aldirmak cok buyuk gunah. ben dini vecibelerimi yerine getiren bir insanim bu yuzden bana bebek sakat dogacak diye aldirmak cok sacma bir neden olarak geliyor. saglam olursa iyi sakat olursa aldiralim bu benim kitabimda yazmiyor. bana gore bencilliktir.
herkes kendi bilir.

bende müslümanım tatlım kimseye yaptırın yaptırmayın demiyorum ben. sadece fikrimi söyledim zaten. bazı konularda kusura bakmayın ama ilim varken dine kapı açamıyorum ben...bu da tamamen vicdan meselesi...bencillik değil bana göre.

bol sans canim yerimsenibensen bilirsin insallah hepimizin bebekleri sag saglim dogarlar.

valla daraldim kizlar yav sistimmmmmmm pozitif olun guzel seyler getirin akliniza guzel annecikler:)

ya evet benim de kafam allak bullak oldu,2009 ekim annelerinden 2010 ekim annelerine tavsiyeler topiğinde de aynı konu vardı :bbo:gercekten suan en güzel zamanlarımız tadını çıkaralım,şimdi bunları düşünmeyelim bence:CüvCüv:

evet konu değişsin bence de..Hamile yogası hakkında ne düşünüyosunuz??Bu konuda bilgisi olan var mı??ben düşünüyorum ama ne zaman başlanıyo hiç bilmiyorum..

evet konu değişsin bence de..Hamile yogası hakkında ne düşünüyosunuz??Bu konuda bilgisi olan var mı??ben düşünüyorum ama ne zaman başlanıyo hiç bilmiyorum..

hamile yogasini benim doktorum ilk trimesterden sonra tavsiye etti. ama tabi benim dusuk riskim vardi. belki daha da erken baslanabilir.
ben hamile yogasi dedilde yuzucem bol bol. hamileyken en faydali spor yuzmekmis.son aylara dogru yuzemessin dedi doktor .nereye kadar goturebilirsem yuzucem.

spor cok faydalı bu dönemde ama 3. aya kadar izin vermiyolar sanırım.3. aydan sonra da bir riskiniz yoksa başlayabilirsin...ben de her gün 1-1,5 saat yürümeyi düşünüyorum...

yuruyus ben yapiyorum haftasonlari duzenli ve inanilmaz faydali arti kulagima takiyorum mp3 umu manyak rahatlatiyor

dr uma sordum 3. aya kadar nerdeyse hersey yasak..bu arada sen istanbul un neresindensin cnm?

canim hastanemin kaliteli yasam unitesi var icinde hersey var ben hastanemin yogasina gidicem arti benim evde yuruyus bandi var canim ben yarin 7 haftalikolucam ve bana hic yasak vermedi ve hergun yuruyus bandina cikabilirsin dedi istanbul acibadem tatlim

sen son sat a gore mı 7haftalık olucaksın cnm

gercekten çok güzel,sen fit bir sekilde bitireceksin sanırım bu dönemia.skarsıdaymıssın bu arada..istanbul dan kimi gördüysem sanırım herkes karşıda oturuyo bu topikte...ben de avrupa yakasındayım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…