sen son sat a gore mı 7haftalık olucaksın cnm
gercekten çok güzel,sen fit bir sekilde bitireceksin sanırım bu dönemia.skarsıdaymıssın bu arada..istanbul dan kimi gördüysem sanırım herkes karşıda oturuyo bu topikte...ben de avrupa yakasındayım cnm
ben anadolu yakasındayım kızlar, bu arada bugun ilk randevum vardı..kesemizi gördük ve bebişlerimin kalp atışlarını duyduk benimkiler tek yumurta ikiziymiş bugun ögrendim çok şaşırdık ve mutu olduk
ben anadolu yakasındayım kızlar, bu arada bugun ilk randevum vardı..kesemizi gördük ve bebişlerimin kalp atışlarını duyduk benimkiler tek yumurta ikiziymiş bugun ögrendim çok şaşırdık ve mutu olduk
ben cizelgeyle ilgili söylediğiniz bölüme baktım ama göremedim. link yollayabilirmisiniz?
tam bulmuşlar dr.unu o zaman şekercim....bence çok önemli bu testler. insan başına gelmeyince anlamıyor ama ailede hele genetik bişiler warsa bu ihtimali kuvvetlendiriyor. ben mesela her yerde amniosentez yapılıyor olmasına karşın, amerikad bu alanda master yapmış genç bir prof. buldum. çok güveniyorum. kendi dr.um bile onunla konuşuyor konsultasyon tek yerden yapılıyor...
tabiiki herkesin kendi kararı ama tıp çok ilerledi. allah korusun sakat bir yawrunun vebalini öbür boyu yine biz çekeriz. ben biraz katıyım bu konuda belki ama benim başımda genetik bir bela var biliyorsunuz...senağlamasenağlamasenağlama
merak ettım :)evet canim noldu ki?
ben avrupa yakasındayım avcılar tarafında :)gercekten çok güzel,sen fit bir sekilde bitireceksin sanırım bu dönemia.skarsıdaymıssın bu arada..istanbul dan kimi gördüysem sanırım herkes karşıda oturuyo bu topikte...ben de avrupa yakasındayım cnm
bi de canim sen bugun pek iyi degildim yanlis mi hatirliyorum gunduzde girmistin dimi
ben karsıdayım canım.avcılar da oturuyorum ama medicine e gidiyorum...biraz uzak ama idare ediyoruz..
unutmam canım hıc unuturmuyum ders oldu bu bana valla :)iyi olmana sevindim pinguu bugun uzulmustum sana ama bidaha yorma okadar kendini arti bi ilaci icmeyi unutmustun onuda yapma bidaha emi sekerim:)
pınguu nasıl oldun?
bu arada balum hosgeldin nasilsin canim hersey yolunda mi
selam kızlar,kısa bir ara vermiştim şimdi döndüm
ben bekarken k.çekmecede yasıyordum. orda dogup buyudum.
ben de bekarken b.çekmecedeydim balum...evlenince nereye gittin k.çekmeceden?
arkadaslar donen test muhabbetının tamamını okuyamadım ama ben doktorumun yazıp verdıgı tum testlerı zamanları geldıkce yaptırıcam bız elımızden gelenı yapıp gerısını Allaha bırakıcaz tevekkül ve tabıı dualarımızı da eksık etmeyelım dıyoruz :) saglıkla gelsınler ınsallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?