canim benim hsb nasilsin durumun nasil??
ALLAHA sükür benim hic bi agrim felan kalmadi canim..
ben dunaksam mantar yedım mahvettı benı yaa zehırlendımmı acaba dıyorum evdekılere bakıyorum gayet ıyıler...sanırım dokundu bana
balum mesajını aldım cok tesekkür ederim yardımın için, mesaj sayım 50 olmadığından yazamadım
dün gıttıgım arkadaslarda yaptırma dedi ama ben ınat ettım yaptırcam fıyat bıle aldım
günaydin kizlar bende ayni sizin gibi ekim annesi olcam insallah
bugün işe zor geldim...çok hızlı başladı bulantılarım..dün de oldu ama bugün bir başkaydı..bütün kokuları mı duyar bir insan..hiç kaçırmaksızın hepsini duyuyorum kokuların..işte böyleyim..sizler nasılsınız??
:gitme:ay allahımmm herkesin farklı farklı dikkat et cnmcmŞeniz
işin zor ya. hele de calısırken. ben yıne ıyıyım. bugun de cırcır oldum:):) bı kabız bı cırcır hayırdır inşkaydirigubbakcemile3
balum benım gıttıgım hastanede 60 dıolar baska özel hastane para almıo..dogumevı almıo..özel labaratuarlarda 90 dıo
evet cnm..bugün acaba rapor mu alsam diye düşündüm ama..bildiğiniz gibi bahtsız ben bir üniversite hastanesinde çalışıorm ama 8.haftaya geldim daha doktorumla müşerrref olamadım..haftaya salı ilk muayenem..ancak o tarihe randevu alabildim..olmazsa ondan bir akıl alayım bakiim belki bir yol gösterir..
mezime senın bebiş yakında baba derkaydirigubbakcemile3 kocaman olmus ya. zaman nasıl gececek dıyoruz ama gecıyo ya aslında baksana.
bugün işe zor geldim...çok hızlı başladı bulantılarım..dün de oldu ama bugün bir başkaydı..bütün kokuları mı duyar bir insan..hiç kaçırmaksızın hepsini duyuyorum kokuların..işte böyleyim..sizler nasılsınız??
ya nıe baba dıoooooo anne desın yaa:)))) balum bısı daha duydum senın kese yuvarlak mı yoksa vırgul seklındemı
Pınarım canımsınn benim bende çok kötü durumdayımm bugun maske taktım kendime maske bile fayda etmedii..Ben evdeki her odadan tiksindim herşeydennnndün yatağa yattım temiz çarsaflardan koku geliyorrrr boğulucaktım o ne keskinn ağırr tarif edimez bir kokudurrr içime girdi sıkıntısı uyumya çalıştımm..Şimdide hat safhada evvv üşüyorum camlar açık hapsırıyorum grip olmam inşallahh berbatt kokuyo heryerr evden dışarı atasım geliyor kendimii keşke ailemle aynı şehirde olsakk annemle kalırdımm yapayanlızmımmmbenneyaptımki :sinifsinif:
Pınarım canımsınn benim bende çok kötü durumdayımm bugun maske taktım kendime maske bile fayda etmedii..Ben evdeki her odadan tiksindim herşeydennnndün yatağa yattım temiz çarsaflardan koku geliyorrrr boğulucaktım o ne keskinn ağırr tarif edimez bir kokudurrr içime girdi sıkıntısı uyumya çalıştımm..Şimdide hat safhada evvv üşüyorum camlar açık hapsırıyorum grip olmam inşallahh berbatt kokuyo heryerr evden dışarı atasım geliyor kendimii keşke ailemle aynı şehirde olsakk annemle kalırdımm yapayanlızmımmmbenneyaptımki :sinifsinif:
sen gel en ıyısı bende kal ben ıyıyım:):) annenler nerdeydı senın.
balum maşallahh sübhanallahh sana .ANNEMler bursada benimbilmiyorumkismile
öle deme yaa benımde aılem burda yanımda degıl cok uzuluyorum
İyiki tlf ve internet var :))
bursanın neresındeler. babamın zeytınlıgı var orda:)
mezıme kız nereye kayboldun:):) merak ettım cınsıyetle mı ılgılı. kaynanama gorumcem dıyokı bebek c seklınde. o zmaan kızdır dıyo. halbukı hepsı c seklınde olmuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?