2010 Ekim Anneleri

canim benim hsb nasilsin durumun nasil??
ALLAHA sükür benim hic bi agrim felan kalmadi canim..

bende iyiyim cnmcm sadece kokulaara karşı aşırı ilgim vrbilmiyorumkismileayyy özellikle akşamları midem kötü oluyo ya herkesin sabah olur bnm akşam böle bi halsizlik ne bilim kötü oluyorum akşam üzeri sabahta yumurta kokusuna aman allahım hemen evi terk ettim:sinifsinif:öle işte cnmcmmmm çok şükür öle çokkk çokk mide bul yok şükür abkalım cmrtesiyi bklyrm dört gözlebayanssulusmile

balum mesajını aldım cok tesekkür ederim yardımın için, mesaj sayım 50 olmadığından yazamadım

olsun canım yapmıssın cızelgenı. guzel olmusyerimseniben

dün gıttıgım arkadaslarda yaptırma dedi ama ben ınat ettım yaptırcam fıyat bıle aldım

ne kadarmıs. gercı yaptırmaya karar verdıkten sonra fıyatı ınsanın gozu gormez.

günaydin kizlar bende ayni sizin gibi ekim annesi olcam insallah

inş canım. aramıza hosgelın.

işin zor ya. hele de calısırken. ben yıne ıyıyım. bugun de cırcır oldum:):) bı kabız bı cırcır hayırdır inşkaydirigubbakcemile3

balum benım gıttıgım hastanede 60 dıolar baska özel hastane para almıo..dogumevı almıo..özel labaratuarlarda 90 dıo

:gitme:ay allahımmm herkesin farklı farklı dikkat et cnmcmŞeniz

hepimiz dikkat edelim bitnm..sen de kokulara hassassın öylemi..ne tuhaf şey ya aslında her zaman hoşuma giden bir çok kokudan şimdi nefret ediyorum..ilkimde balık ve soğan kokusundan nefret etmiştim şimdi parfüm kokusu bile içimi bayıyor..

işin zor ya. hele de calısırken. ben yıne ıyıyım. bugun de cırcır oldum:):) bı kabız bı cırcır hayırdır inşkaydirigubbakcemile3

evet cnm..bugün acaba rapor mu alsam diye düşündüm ama..bildiğiniz gibi bahtsız ben bir üniversite hastanesinde çalışıorm ama 8.haftaya geldim daha doktorumla müşerrref olamadım..haftaya salı ilk muayenem..ancak o tarihe randevu alabildim..olmazsa ondan bir akıl alayım bakiim belki bir yol gösterir..

balum benım gıttıgım hastanede 60 dıolar baska özel hastane para almıo..dogumevı almıo..özel labaratuarlarda 90 dıo

pahalı degılmıs ya.

doktora hıc gıtmemısmıydın sen?

mezime senın bebiş yakında baba derkaydirigubbakcemile3 kocaman olmus ya. zaman nasıl gececek dıyoruz ama gecıyo ya aslında baksana.

mezime senın bebiş yakında baba derkaydirigubbakcemile3 kocaman olmus ya. zaman nasıl gececek dıyoruz ama gecıyo ya aslında baksana.

ya nıe baba dıoooooo anne desın yaa:)))) balum bısı daha duydum senın kese yuvarlak mı yoksa vırgul seklındemı

Pınarım canımsınn benim bende çok kötü durumdayımm bugun maske taktım kendime maske bile fayda etmedii..Ben evdeki her odadan tiksindim herşeydennnn dün yatağa yattım temiz çarsaflardan koku geliyorrrr boğulucaktım o ne keskinn ağırr tarif edimez bir kokudurrr içime girdi sıkıntısı uyumya çalıştımm..Şimdide hat safhada evvv üşüyorum camlar açık hapsırıyorum grip olmam inşallahh berbatt kokuyo heryerr evden dışarı atasım geliyor kendimii keşke ailemle aynı şehirde olsakk annemle kalırdımm yapayanlızmımmmbenneyaptımki :sinifsinif:

ya nıe baba dıoooooo anne desın yaa:)))) balum bısı daha duydum senın kese yuvarlak mı yoksa vırgul seklındemı

baba demek kolay ya ondan bı hep oyle derız de. tamam senınkı anne desın:)bılmıyom kı canım ya. uzun uzun bıraz benımkı. bebek c seklındeydı. noldu cınsıyet mı:) bana bu defa asıstan doktor baktı ya vermedı ultrason goruntusu. bende bebege yogunlastım keseyı hatırlamıyom pek.

sen gel en ıyısı bende kal ben ıyıyım:):) annenler nerdeydı senın.

öle deme yaa benımde aılem burda yanımda degıl cok uzuluyorum

benımkılr de istanbulda ama babam geldı gecen gun. amcamlar yengemler hep beraber geldıler babam donecek gerı ama amcamlar kalacak yaz sonuna kadar:)

mezıme kız nereye kayboldun:):) merak ettım cınsıyetle mı ılgılı. kaynanama gorumcem dıyokı bebek c seklınde. o zmaan kızdır dıyo. halbukı hepsı c seklınde olmuyo mu?

mezıme kız nereye kayboldun:):) merak ettım cınsıyetle mı ılgılı. kaynanama gorumcem dıyokı bebek c seklınde. o zmaan kızdır dıyo. halbukı hepsı c seklınde olmuyo mu?

tatlım bebek degıl kese nın göruntusu yuvarlaksa kız vırgul gıbı ucuna dogru sıvrıyse erkekmıs öle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…