2010 Ekim Anneleri

tatlım bebek degıl kese nın göruntusu yuvarlaksa kız vırgul gıbı ucuna dogru sıvrıyse erkekmıs öle duydum

tamam ıste dıyom ya ben bebege dıkkat edebıldım. elımde de goruntu yok bu defa. bı dahakıne bakarım:):) senın nasıldı?

kızlar günaydın, hepiniz erkenden kalkıyorsunuz ne güzel.... ben daha yeni toparlayabildim kendimi....

göruntuye ve herkesın hıslerıne bakarsan erkek ama nedense benım ıcıme kız doguo

bende de herkesın hıssıne bakarsan kız ruyalarına bakarsan kız:) ben erkek hıssedıyorum. hee bıde kaynım erkek dıyo. erkek ıstıyo cunku. kız yegenı var ablasının bu da erkek olsun dıyo. esım tutturmus kız dıye. kız ıstıyo. rabbım gonlune gore versın inş.

pahalı degılmıs ya.

doktora hıc gıtmemısmıydın sen?

gidemedim tatlm..ben bu hastanede çalışıyorum ama kimsenin kimseye hatrı geçmiyor..ilk aradığımda randevu yok sıfır gebe alamıyoruz dediler..gözüm doldu telefonda inan..sonra buradan bir iş arkadaşım doğum yapacak benim yerime yazın dediler de ancak 16 marta randevu alabildim..acildeki doktor arkadaşlarla konuştum onlar da tetkik sonuçlerıma baktılar bir sorun yok..zaman da uygun dediler bekliyorum işte sabırsızlıkla tatlm..tüm tetkiklerim yapıldı beyin cerrahi doktorum kontrolüm sırasında istedi sağolsun ama ne kesecik görüldü ne pıtpıt duyuldu daha..

gel sen bana balkafam bnm..ben ne yapar eder bakarm sana..kıyamam..ilk hamileliğimde mide bulantılarım çoktu..ıraktaydık kayınvalidemlerle..eşim ben yataktan kalkamayınca mutfağa gitti bana bir bardak süt getirmeye..kayınvalidem bir kavga ettiki anlatamam sen ne diye karına hizmet ediyorsun diye..hiç unutamıyorum o günleri..şimdi kendi kendime de yapsam bazı şeyleri çok daha mutluyum inan..annemde sağolsun bazen yapıyor bişiiler ..bi de kocacığm olsaydı yanımda herhalde tam olurduk ama olsun varsın..rabbim başka ayrılıklar vermesin değil mi?? inşallah 1-2 ay içinde onun yanına giderim bende tripoliye..hayat çok daha güzel olacak ianıyorum..sen de dikkat et kendine..üşütme sakın..opuyorumnanaktan

Kızlar hamileliiğiniz süpriz şekildemi öğrendinzz ? Ben hala şoktayım hiç belemiyordumm mucize bir şekilde rabbim bana gönderdii.. 3 yıl hasretin sonunda tedaviler aşılama derken dr tüp bebek demiştii .Sabrettim dua ettimm kafadan sildimm :)) demek kafadan cıkarınca geliyormuşş bu bebelerr derlerdide inanamazdım sempatiksalakcinni Bu ay içmediğimiz ilaç antibiyotık ,morfin v.s kalmamıştı :)) dolgu tedavisi dişciye tasındım dıs cektırdım gecen ayda :)) dıs muaynesınden gectım bebegım geldı.butun evın halılarını .tullerını camlarını yıkamıstım :) hatta yolcu otobusu sehhır ıcınde kaza yapmıştı ne korkular yaşadım kudurdum ben bu ay :)) üstüne adet oldumm sandım meğer bebe gelmiş rabbim senin mucizlerrrinn sonsuzzz

yaa dimi....gerçekten öyle ALLAHIM herşeyin zamanı vr işte :gitme:

pınar uzuldum ya. nasıl bı hastane orası oyle. Allah yardımcın olsun canım ya.

Canım benim ya ben biliyodum böyle olcağını:))
Canımsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…