tatlım bebek degıl kese nın göruntusu yuvarlaksa kız vırgul gıbı ucuna dogru sıvrıyse erkekmıs öle duydum
tamam ıste dıyom ya ben bebege dıkkat edebıldım. elımde de goruntu yok bu defa. bı dahakıne bakarım:):) senın nasıldı?
testerem eşin nerde
göruntuye ve herkesın hıslerıne bakarsan erkek ama nedense benım ıcıme kız doguo
kızlar günaydın, hepiniz erkenden kalkıyorsunuz ne güzel.... ben daha yeni toparlayabildim kendimi....
kızlar günaydın, hepiniz erkenden kalkıyorsunuz ne güzel.... ben daha yeni toparlayabildim kendimi....
pahalı degılmıs ya.
doktora hıc gıtmemısmıydın sen?
Pınarım canımsınn benim bende çok kötü durumdayımm bugun maske taktım kendime maske bile fayda etmedii..Ben evdeki her odadan tiksindim herşeydennnndün yatağa yattım temiz çarsaflardan koku geliyorrrr boğulucaktım o ne keskinn ağırr tarif edimez bir kokudurrr içime girdi sıkıntısı uyumya çalıştımm..Şimdide hat safhada evvv üşüyorum camlar açık hapsırıyorum grip olmam inşallahh berbatt kokuyo heryerr evden dışarı atasım geliyor kendimii keşke ailemle aynı şehirde olsakk annemle kalırdımm yapayanlızmımmmbenneyaptımki :sinifsinif:
cnmcm seninde tüp bebek herhalde anotoliada yaptırdın snaırım sağlıla kucağınada alırsın inş.kuzucukları:Saruboceq:
Kızlar, çalışmayanlar çoooook şanslısınız:)
gunaydınnn:) bı yandan kahvaltı yapıyom kızlar:):)
Kızlar hamileliiğiniz süpriz şekildemi öğrendinzz ? Ben hala şoktayım hiç belemiyordumm mucize bir şekilde rabbim bana gönderdii.. 3 yıl hasretin sonunda tedaviler aşılama derken dr tüp bebek demiştii .Sabrettim dua ettimm kafadan sildimm :)) demek kafadan cıkarınca geliyormuşş bu bebelerr derlerdide inanamazdım sempatiksalakcinni Bu ay içmediğimiz ilaç antibiyotık ,morfin v.s kalmamıştı :)) dolgu tedavisi dişciye tasındım dıs cektırdım gecen ayda :)) dıs muaynesınden gectım bebegım geldı.butun evın halılarını .tullerını camlarını yıkamıstım :) hatta yolcu otobusu sehhır ıcınde kaza yapmıştı ne korkular yaşadım kudurdum ben bu ay :)) üstüne adet oldumm sandım meğer bebe gelmiş rabbim senin mucizlerrrinn sonsuzzz
sen ev hanımı gozukuyosun calısıyo musun yoksa?
Kızlar hamileliiğiniz süpriz şekildemi öğrendinzz ? Ben hala şoktayım hiç belemiyordumm mucize bir şekilde rabbim bana gönderdii.. 3 yıl hasretin sonunda tedaviler aşılama derken dr tüp bebek demiştii .Sabrettim dua ettimm kafadan sildimm :)) demek kafadan cıkarınca geliyormuşş bu bebelerr derlerdide inanamazdım sempatiksalakcinni Bu ay içmediğimiz ilaç antibiyotık ,morfin v.s kalmamıştı :)) dolgu tedavisi dişciye tasındım dıs cektırdım gecen ayda :)) dıs muaynesınden gectım bebegım geldı.butun evın halılarını .tullerını camlarını yıkamıstım :) hatta yolcu otobusu sehhır ıcınde kaza yapmıştı ne korkular yaşadım kudurdum ben bu ay :)) üstüne adet oldumm sandım meğer bebe gelmiş rabbim senin mucizlerrrinn sonsuzzz
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?