gunaydınnn:) bı yandan kahvaltı yapıyom kızlar:):)
ohh afiyet olsun cnmcm yarasın minik kuşa sütte içiyomusun bakıyımkaydirigubbakcemile
Çok sağolasın esengülüm evet anatoliada
Seninde mi tüp bebek?
Bir zamanlar balkafaydık testere olduk :)testere oldum bebek geldii :)) 3 yıll üyeliği sildirdim sempatiksalakcinni ..Bu kaynanaların bazılarııı varsaa allah yardımcıları olsunnn böle düşüncelerleee iyi bişi yaptıklarını sanıyorlarrr.Allah görmustur o yaşananları alah herseyın en ıyısını bılır boşver..Bu hamileliğinn tadını çıkarrr :)) kızınnnnn çok heyecanlı ve sevinçlidirrrr şimdiiii bebeiş gelicekk :) sevicekk onuuu.gidemedim tatlm..ben bu hastanede çalışıyorum ama kimsenin kimseye hatrı geçmiyor..ilk aradığımda randevu yok sıfır gebe alamıyoruz dediler..gözüm doldu telefonda inan..sonra buradan bir iş arkadaşım doğum yapacak benim yerime yazın dediler de ancak 16 marta randevu alabildim..acildeki doktor arkadaşlarla konuştum onlar da tetkik sonuçlerıma baktılar bir sorun yok..zaman da uygun dediler bekliyorum işte sabırsızlıkla tatlm..tüm tetkiklerim yapıldı beyin cerrahi doktorum kontrolüm sırasında istedi sağolsun ama ne kesecik görüldü ne pıtpıt duyuldu daha..
gel sen bana balkafam bnm..ben ne yapar eder bakarm sana..kıyamam..ilk hamileliğimde mide bulantılarım çoktu..ıraktaydık kayınvalidemlerle..eşim ben yataktan kalkamayınca mutfağa gitti bana bir bardak süt getirmeye..kayınvalidem bir kavga ettiki anlatamam sen ne diye karına hizmet ediyorsun diye..hiç unutamıyorum o günleri..şimdi kendi kendime de yapsam bazı şeyleri çok daha mutluyum inan..annemde sağolsun bazen yapıyor bişiiler ..bi de kocacığm olsaydı yanımda herhalde tam olurduk ama olsun varsın..rabbim başka ayrılıklar vermesin değil mi?? inşallah 1-2 ay içinde onun yanına giderim bende tripoliye..hayat çok daha güzel olacak ianıyorum..sen de dikkat et kendine..üşütme sakın..opuyorumnanaktan
testerem eşin nerde
ben 2 gündür çok dikkat ediyorum öğünlerime ve aralıklarına. 6. aydan sonra kimse tutamaz seni diyor arkadaşlarım. kilo meselesine çok taktım. sabah-öğle akşamın dışında sadece meyve tüketiyorum... napiiim
günaydın kızlar
suan acık cayla yapıyom kahvaltımı. sut daha sonra ıcıcem.
testerecıgım bılıyosun ben yenı evlıyım 8 aylık. 6 ay ıstemedık sonra korunmayı bıraktık hemen hamıle kaldım ben. rabbım zamanını bılır. ben hemen olmaz dıyodum ama rabbım demekkı zamanı dedı ve oldu. Allahım tum ısteyenlere nasıp etsın inş bu duyguyu.
Kızlar hamileliiğiniz süpriz şekildemi öğrendinzz ? Ben hala şoktayım hiç belemiyordumm mucize bir şekilde rabbim bana gönderdii.. 3 yıl hasretin sonunda tedaviler aşılama derken dr tüp bebek demiştii .Sabrettim dua ettimm kafadan sildimm :)) demek kafadan cıkarınca geliyormuşş bu bebelerr derlerdide inanamazdım sempatiksalakcinni Bu ay içmediğimiz ilaç antibiyotık ,morfin v.s kalmamıştı :)) dolgu tedavisi dişciye tasındım dıs cektırdım gecen ayda :)) dıs muaynesınden gectım bebegım geldı.butun evın halılarını .tullerını camlarını yıkamıstım :) hatta yolcu otobusu sehhır ıcınde kaza yapmıştı ne korkular yaşadım kudurdum ben bu ay :)) üstüne adet oldumm sandım meğer bebe gelmiş rabbim senin mucizlerrrinn sonsuzzz
pınar uzuldum ya. nasıl bı hastane orası oyle. Allah yardımcın olsun canım ya.
günaydın tatlm..opuyorumnanaktangünaydın kızlar
bende kahveyi bıraktım ama çayı bırakamıyorum....
balum evet öle allah herkesın gönlune göre en basta saglıklı evlatlar versın
cok mu kılo alıyosun kı. ben dun aksam yemekten once 53,7 geldım yedıkten sonra 54,4. bu sabah ac karna 52,3 hangısı dogru? sabahkı dımı. sabah tartılın dıyo ya doktorlar.
kilo almışım..1,5 kilo zaten 56ydım. onuda geçtim, doyduğumu anlayamıyorum...yatağa yatıyorum açım sanki!!!
evet cnmcm bnde mayada yaptırmıştım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmadı cmrtesi kese ve kalp atışalrı için gidicem inş..bakalım:asigim:
bende kahveyi bıraktım ama çayı bırakamıyorum....
Canım benim ya çok şükür
belki ikizdir seninde kaç tane embryo kondu
Bir zamanlar balkafaydık testere olduk :)testere oldum bebek geldii :)) 3 yıll üyeliği sildirdim sempatiksalakcinni ..Bu kaynanaların bazılarııı varsaa allah yardımcıları olsunnn böle düşüncelerleee iyi bişi yaptıklarını sanıyorlarrr.Allah görmustur o yaşananları alah herseyın en ıyısını bılır boşver..Bu hamileliğinn tadını çıkarrr :)) kızınnnnn çok heyecanlı ve sevinçlidirrrr şimdiiii bebeiş gelicekk :) sevicekk onuuu.
Nurtopum canım :) eşim işte .Evde olunca çok yardım ediyorr :)[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?