2010 Ekim Anneleri

gunaydınnn:) bı yandan kahvaltı yapıyom kızlar:):)

ben 2 gündür çok dikkat ediyorum öğünlerime ve aralıklarına. 6. aydan sonra kimse tutamaz seni diyor arkadaşlarım. kilo meselesine çok taktım. sabah-öğle akşamın dışında sadece meyve tüketiyorum... napiiim

ohh afiyet olsun cnmcm yarasın minik kuşa sütte içiyomusun bakıyımkaydirigubbakcemile

suan acık cayla yapıyom kahvaltımı. sut daha sonra ıcıcem.

testerecıgım bılıyosun ben yenı evlıyım 8 aylık. 6 ay ıstemedık sonra korunmayı bıraktık hemen hamıle kaldım ben. rabbım zamanını bılır. ben hemen olmaz dıyodum ama rabbım demekkı zamanı dedı ve oldu. Allahım tum ısteyenlere nasıp etsın inş bu duyguyu.

Bir zamanlar balkafaydık testere olduk :)testere oldum bebek geldii :)) 3 yıll üyeliği sildirdim sempatiksalakcinni ..Bu kaynanaların bazılarııı varsaa allah yardımcıları olsunnn böle düşüncelerleee iyi bişi yaptıklarını sanıyorlarrr.Allah görmustur o yaşananları alah herseyın en ıyısını bılır boşver..Bu hamileliğinn tadını çıkarrr :)) kızınnnnn çok heyecanlı ve sevinçlidirrrr şimdiiii bebeiş gelicekk :) sevicekk onuuu.
testerem eşin nerde

Nurtopum canım :) eşim işte .Evde olunca çok yardım ediyorr :)[/B]

cok mu kılo alıyosun kı. ben dun aksam yemekten once 53,7 geldım yedıkten sonra 54,4. bu sabah ac karna 52,3 hangısı dogru? sabahkı dımı. sabah tartılın dıyo ya doktorlar.

günaydın kızlar

gunaydın tatlım nasılsın?

bende kahveyi bıraktım ama çayı bırakamıyorum....

Şeniz

rabbime bin şükür..nerde varsa dileyen rabbim hepsinin duysun sesini..:Saruboceq:

pınar uzuldum ya. nasıl bı hastane orası oyle. Allah yardımcın olsun canım ya.

dokuz eylül üniversitesi tıp fakültesi hastanesikaydirigubbakcemile3
çok fena oldu ortamı zaten sırf bu yüzden bırakıp gitmek istiyorum eşimin yanına tripoli ye..
günaydın kızlar
günaydın tatlm..opuyorumnanaktan

Ben kaçayım bulantılar azaldı işlere başlayımm hemen.ALLAHA EMANETT OLUNN.RAbbim sen koruu bizleriiiii

biz zaten istiyoruk eşimle .sağolsun o zaten adet olmama 10 gün kala sormaya başladı şu varmı bu varmı kasılma varmı vs.canım araştırmaktan uzman oldu nerdeyse.ama adet öncesi bende kendimi çok yormuştum,camları falan sildim,ceyranda kaldım,yatılı misafir geldi 10-15 kg çocukları kucağımda taşıdım hep.Allahın taktiri işte.bu arada sabahtan beri Dr kağan kocatepenin hafta hafta gebelik takiplerini okudum.Kızlar içimizde öyle bir can büyütüyoruz bundan ötesi varmı,bebeğin hafta hafta değişen hareketleri vs o kadar güzel anlatmışki ağlıyacaktım nerdeyse.mesela şimdii bebeğim kol ve diseklerini bükebiliyormuş minnacık olmasına rağmen.bence güzellikleri düşünelim arkadaşlar öncesinde ikili test vs konuları konuşulmuş baya şöle olursa böle olursa diye kendimizi boş yere telaşlandırmayalım.Allahın izniyle herşey kabulümdür benim,herşeyin hepimiz için hayırlısını diliyorum ve kocaman öpüyorum.ammada uzun yazmışım haaa Şeniz

pembedana aynen bende ya. azcık acıkım mıdem tuhaf oluyo ılla yıcem yanı.

sen yine balkafamsın benm..değiştirsen ya yine ismini..o çok daha güzel değilmiydi??bi de kırmızı kafa resmin vardı ya..harikaydı..yine dönsen??

kızıma gelince o gerçekten çok mutlu..heyecanla bekliyor..ne zaman gelecek sabırsızlanıyorum diyor..opuyorumnanaktan

gulayse7 bende hep takıp edıyorum haftahafta gebelıklerı. bu hafta hareket etmeye baslamıs. elını yuzune fılan goturebılıyomus:):)

Herkese günaydın tatlı hamişler
Gülayşe7 ne güzel yazmışsın canım, haklısın. ınşallah hayırlı, sağlıklı, huzurlu, güzel bir hamilelik dönemi geçiririz hepimiz. Kızlar bizim liste nerelerde? Ben ekli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…