2010 Ekim Anneleri

ozgesa maşallah. ay biranönce bende görsem

herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah hepimizin bebişini bizlere bağışlasın (AMİN) aslında senle aynıyız ecrinece. bende 8+2 haftalığım. senin kontrol zamanın ne zaman? seninkide oluşmuştur Hayırlısıyla

:):) ecrınececıgım pekı sana doktorun ıkılı test yaparız demısmıydı.

yok balum demedi. burcixx doktor 1.5 ay sona gel dedi en son kontrolde. ben erken bile gidiom bir hafta

ben gene kotulestim kizlarrr. off karnimin bos kalmamasi lazim.. ne yiyicem ben bu aksammm
(((((((((((

yok balum demedi. burcixx doktor 1.5 ay sona gel dedi en son kontrolde. ben erken bile gidiom bir hafta

zaten muhtemelen ıkılı test ıcın o zamana demıstır 11, haftada bıle yapılabılıyo nasılsa.

ben gene kotulestim kizlarrr. off karnimin bos kalmamasi lazim.. ne yiyicem ben bu aksammm
(((((((((((

canım havuc denedın mı?

denemedigim sey kalmadi.. neyse kizlar bnende uzanayimm birazz.. cok kotu oldummm... artik bitsinn su nolurrrrrrr.. hepinize iyi gecelerrr

cnm büyüsün. çok geçte kalmiyim test için çok erkende olmasın. 11+6 iidir bende 2li test 11 ile 14 arasında yapılıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…