ben ymekteyize bakmiyorum.. eskiden bile baktigimda canim neler neler istiyordu.. simdi o riske giremem.. bu gurbette ben herseye hasretimmm...
ayyy kocayı tıksınmekte kotu ya. ıyıkı bana olmamıs. aksamları hep tepesındeyım adamın:):):)
nbr sezencım nasıl gıdıyoo ıkısmıs bebeklerıın %50 yazmısın bı yerdee ne zaman bellı olacak tammm:dance::dance:
sezen degıl o avatarları aynı:roflol:
ayy cokkkotu gercekden balumm.. opmek istiyosun sarilmak istiyosunn nafileee... ayy cok kotuu yeminleee geceleri boyle onu seyrediyorum uyurken felan ama dokunamiyorummm cokk zorrrr... allahim duysunda biran once yardim etsin bizlereee
taaam be anladık sezen degıllll aaaaaaaaaaaaaa :CüvCüv::CüvCüv:
ayy cokkkotu gercekden balumm.. opmek istiyosun sarilmak istiyosunn nafileee... ayy cok kotuu yeminleee geceleri boyle onu seyrediyorum uyurken felan ama dokunamiyorummm cokk zorrrr... allahim duysunda biran once yardim etsin bizlereee
evet canımm nafıleeee aldatmaların cougu esler hamıleyken oluyomus sımdı bı guzel banyoya gırecem kendıme bakım yapacammm gozumu kapatıp sarılacam adama ama esıme solemedım ondan tıksındıgımı benımkı pek alıngandırrr:kedi::kedi:
evet canımm nafıleeee aldatmaların cougu esler hamıleyken oluyomus sımdı bı guzel banyoya gırecem kendıme bakım yapacammm gozumu kapatıp sarılacam adama ama esıme solemedım ondan tıksındıgımı benımkı pek alıngandırrr:kedi::kedi:
kızlarrr doktordan geldim az önce bebişimin kalp atışlarını duydum guluk guluk :):) kollar ve bacaklar tomurcuk şeklinde oluşmuş yerim ben onuu :):)
kızlarrr doktordan geldim az önce bebişimin kalp atışlarını duydum guluk guluk :):) kollar ve bacaklar tomurcuk şeklinde oluşmuş yerim ben onuu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?