2010 Ekim Anneleri

ben ymekteyize bakmiyorum.. eskiden bile baktigimda canim neler neler istiyordu.. simdi o riske giremem.. bu gurbette ben herseye hasretimmm...

ayyy kocayı tıksınmekte kotu ya. ıyıkı bana olmamıs. aksamları hep tepesındeyım adamın:):):)

ayy cokkkotu gercekden balumm.. opmek istiyosun sarilmak istiyosunn nafileee... ayy cok kotuu yeminleee geceleri boyle onu seyrediyorum uyurken felan ama dokunamiyorummm cokk zorrrr... allahim duysunda biran once yardim etsin bizlereee

Bende tiksinmedim çok şükürde bazen öpüyor çok bunalıyorum yeterrr diyorum adama :roflol::roflol::roflol:

ayy cokkkotu gercekden balumm.. opmek istiyosun sarilmak istiyosunn nafileee... ayy cok kotuu yeminleee geceleri boyle onu seyrediyorum uyurken felan ama dokunamiyorummm cokk zorrrr... allahim duysunda biran once yardim etsin bizlereee

hakıkaten cok zor ya. ayyy ınsan sarılmadan duramazkı:) valla umarım gecer bu bulantılarınız bıran once.

evet canımm nafıleeee aldatmaların cougu esler hamıleyken oluyomus sımdı bı guzel banyoya gırecem kendıme bakım yapacammm gozumu kapatıp sarılacam adama ama esıme solemedım ondan tıksındıgımı benımkı pek alıngandırrr:kedi::kedi:

ooohhh be kır su tıksınmeyı inş:)

yaaa bazen diyroum kii yaa herkes doguruyorrr ssen mi doguramicaksin diyorum... offffff su mide bulantilarimm bi gecsee allahimmmmmm

hehehe

gecıcek canım ınsallahhhh hem bulantılar bebişlerimizin saglıklı oldugunu gosterıyormus ben oyuzden artık pek takmıyorum onlar ıyı olsunda

valla ben sigaradan felaket tiksindigim icin esimde sigara ictigi icin.. istedigi kadar fircalansin yikansin o koku genede geliyorrrr oluyorummm....

kızlarrr doktordan geldim az önce bebişimin kalp atışlarını duydum guluk guluk :):) kollar ve bacaklar tomurcuk şeklinde oluşmuş yerim ben onuu :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…