2010 Ekim Anneleri

balumm deme soyle seylerrr yaaaa. o cayin kokusu nasil burnumdaaa ama yok icemiyorummm... offfffffff icim sisti yeminlee... canim tremusu istedi gecen kocam almis dolapda duruyorr o bana bakiyor ben onaaa... korkumdan yiyemiyorummmmmm

ay canım pardon ya:sinifsinif:

Valla kızlar Allah yardımcınız olsun ben hiç bulantı yaşamadım maşallah sizi ancak yaşayan anlar..

ama normalde 9. hafta itibari ile kipirdanmaya basliyor biliyor muusn?? biz hissedemiyoruz ama.. allahimm sen ne buyuksunn yaaa...

Bende bi dible yaptım o kadar yanına menemen mi yapsam diyorum çayla eşim bayılır gerçi rejimde ama :))

ama normalde 9. hafta itibari ile kipirdanmaya basliyor biliyor muusn?? biz hissedemiyoruz ama.. allahimm sen ne buyuksunn yaaa...

evet ben hep takıp edıyorum haftaları benımkı bu hafta basladı harekete inş. 18, haftadan ıtıbaren hıssederız inş.

kızlar heryerı olusmus yaaa elleri yapısıktıya ayrılıyormus bızım haftalarda ne buyuk bı mucızeyaa

valla kıslarrr yıyememk yemekten tıksınmek cok kotuu ben canımdan cok sevdıgım kocamdan bıle tıksınıyorumm:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…