bende senin gibi cok su icemem hamilelik oncesi yesilcay duskunuydum ve su acigimi kapatiyordum ama biliosunuz hamilelikte yesilcay zararli. artik pasa pasa su iciyorum baska yolu yok
harbiden sen hepten bittin :roflol:
hehehe sadece benımkı pabuc gıtmıcekkı bence esas onunkı gıdıcekkk hehehehe butun gun ben olcam onlarla hehehehehe
ben hamile oldugumu bilmeden cok sey yedim ictim.:çok üzgünüm:
ama allah cok sukur doktorum bir sorun olmadigini soyledi rahatladim.
yesil cay icerdim hergun. idrar yolu enfeksiyonum vardi bilmeden 2 ayri antibiyotik aliyordum. cok sukur hicbir sorun yok.
ben hamile oldugumu bilmeden cok sey yedim ictim.:çok üzgünüm:
ama allah cok sukur doktorum bir sorun olmadigini soyledi rahatladim.
yesil cay icerdim hergun. idrar yolu enfeksiyonum vardi bilmeden 2 ayri antibiyotik aliyordum. cok sukur hicbir sorun yok.
iyi barı cok sukur. kız resım albumun yok ya bakardım sana bı:)
ayyy kıslar ogunlerı dusundukce ıcım bı hos oluyor
yazdim ama kimse gormedi sanirim. kizlar bizde 2010 ekim anneleri olarak gobislerimizin resmini cekip koyalim olmazmi diger topiklerde gordum cok guzel paylasimlar vardi.bizde yapalim yuzumuzu koymayiz.
ne albumu?
yazdim ama kimse gormedi sanirim. kizlar bizde 2010 ekim anneleri olarak gobislerimizin resmini cekip koyalim olmazmi diger topiklerde gordum cok guzel paylasimlar vardi.bizde yapalim yuzumuzu koymayiz.
birinin kiz oburunun erkek olma ihtimali kacmis bi bilgin var mi canim
profılden bakılıyo ya:) arkadaslar gorebılıyo dıye ayarlıyon. benım var mesela. profılıme gıt ıstatıstık bolumunde album yazıyo.
Kızlar akşam akşam coşmuşsunuz ne o meyve isimleri falan az daha durun ortaya çıksınlarda canımızı öyle çektirin :))
masallah masallahhcok guzelsin ya.
cok yakisiyorsunuz bebisiniz sarisin olacak bence :)
bende yaparim bugun bir album yarin yuklerim hadi bakalim.
Kızlar akşam akşam coşmuşsunuz ne o meyve isimleri falan az daha durun ortaya çıksınlarda canımızı öyle çektirin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?