2010 Ekim Anneleri

benim canim ne cekiyor biliyormusunuz kipkirmizi sulu sulu karpuz.
yazin bol bol karpuz yiyecem hem kilo aldirmiyor hemde cok saglikliymis bebek icin.gunde yarim karpuz yicem valla:):)

oyyy yarım karpuz mu:):) su ıcemezsın hıc karpuz karsılar:)

/
kocan yemek mi yapiyo? valla enisteye helal olsun ! sende cok sanslisin arkadasim:)

senınkı yapmaz mı hıc? benımkı de yapar bazen:) hamıle olmadan once de yapıyodu sımdı yemek hazırsa geldıgınde kızıyo benı bekleseydın ben yapardım dıyo:)

benim canim ne cekiyor biliyormusunuz kipkirmizi sulu sulu karpuz.
yazin bol bol karpuz yiyecem hem kilo aldirmiyor hemde cok saglikliymis bebek icin.gunde yarim karpuz yicem valla:):)

CANIM KARPUZ SEKER KOMASIDIR YANI COK KALORILIDIR BILINENIN AKSINE HERGUN YARIM KARPUZ SENIDE KARPUZ GIBI YAPAR DIKKAT ET :roflol:

oyyy yarım karpuz mu:):) su ıcemezsın hıc karpuz karsılar:)

a.s normaldede yazin cok karpuz yerim ben. en sevdigim meyvelerden kavun karpuz ama gece cok tuvalete kaldiriyor yahu.:)
ha bide kiraz tabiki.
haziranda kiraz ciftligine gidicez esimle insallah:).
ya kizlar bizde diger topiklerdeki gibi gobislerimizin fotosunu cekip koysak.
2010 ekim anneleri gobisleri diye.

yapar yapar saolsun bulasık makınesını boşaltıp dızmesınıde öğrendiii:roflol::roflol:

ay evet ya esım bakıyom bosaltmıs makıneyı bardaklar karmakarısık dızılmıs::):) onemsemıyom tabı eskıden olsa hemen duzeltırdım:)

ya kıslar ya sıraladınız yine erik,karpuz,kiraz ohh ohh daha yokmu bugün kesın rüyamızda göruruz :)))

senınkı yapmaz mı hıc? benımkı de yapar bazen:) hamıle olmadan once de yapıyodu sımdı yemek hazırsa geldıgınde kızıyo benı bekleseydın ben yapardım dıyo:)

benim ki yapmaz kendileri patron soylemesi ayiptir eh iste su veya mutfaktaysa bisey istersem bi zahmet getirir ama hakkini yiyemem her istedigimi alir:)

benim ki yapmaz kendileri patron soylemesi ayiptir eh iste su veya mutfaktaysa bisey istersem bi zahmet getirir ama hakkini yiyemem her istedigimi alir:)

:):) benım esım de yonetıcı ısyerınde hersey ayagına gelıyo ama evde benım yonetıcııııı:roflol::roflol: saka saka bırlıkte yapıyoz. ama hamılelıgımın ılk gunlerınde ben yatıyodum o yapıyodu. sımdı bırlıkte yapıyoz.

seftalıden cok nektarı severım. anneannem dıyokı tuylu seyler yeme bebek tuylu olur. dıyom kı o zaman yazın seftalı yerıne nektarı yerım. bıde ben seferıkte severım erıkle seftalı arası bısey.

tuylumu olurmuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…