ayyy ne guzelll benım gobus var suan bıraz zatennn
1.5 aylıgım bıde hehehehe
/kocam mutfakta yemek yapıo ben öle gezınıom..benımde göbek cıktı yaaa artık görenler hamılemısın dıo:))))
benim canim ne cekiyor biliyormusunuz kipkirmizi sulu sulu karpuz.
yazin bol bol karpuz yiyecem hem kilo aldirmiyor hemde cok saglikliymis bebek icin.gunde yarim karpuz yicem valla:):)
/
kocan yemek mi yapiyo? valla enisteye helal olsun ! sende cok sanslisin arkadasim:)
sen bı 3 aylık ol bakalım nolcek:):)
evetya yaz gelsede yaz meyvelerı yesek cok sevıyommmm
benim canim ne cekiyor biliyormusunuz kipkirmizi sulu sulu karpuz.
yazin bol bol karpuz yiyecem hem kilo aldirmiyor hemde cok saglikliymis bebek icin.gunde yarim karpuz yicem valla:):)
/
kocan yemek mi yapiyo? valla enisteye helal olsun ! sende cok sanslisin arkadasim:)
oyyy yarım karpuz mu:):) su ıcemezsın hıc karpuz karsılar:)
CANIM KARPUZ SEKER KOMASIDIR YANI COK KALORILIDIR BILINENIN AKSINE HERGUN YARIM KARPUZ SENIDE KARPUZ GIBI YAPAR DIKKAT ET :roflol:
aynen kısın meyve yemezdım ben zaten sımdı alıstım. ben yaz meyvelerıne hastayım. en cok erık tabı.
CANIM KARPUZ SEKER KOMASIDIR YANI COK KALORILIDIR BILINENIN AKSINE HERGUN YARIM KARPUZ SENIDE KARPUZ GIBI YAPAR DIKKAT ET :roflol:
yapar yapar saolsun bulasık makınesını boşaltıp dızmesınıde öğrendiii:roflol::roflol:
senınkı yapmaz mı hıc? benımkı de yapar bazen:) hamıle olmadan once de yapıyodu sımdı yemek hazırsa geldıgınde kızıyo benı bekleseydın ben yapardım dıyo:)
bıde şeftaliiiiii
benim ki yapmaz kendileri patron soylemesi ayiptir eh iste su veya mutfaktaysa bisey istersem bi zahmet getirir ama hakkini yiyemem her istedigimi alir:)
seftalıden cok nektarı severım. anneannem dıyokı tuylu seyler yeme bebek tuylu olur. dıyom kı o zaman yazın seftalı yerıne nektarı yerım. bıde ben seferıkte severım erıkle seftalı arası bısey.
yok ya karpuz kilo aldirmiyor ben gecen sene dunyanin karpuzunu yedim hicde sismedim.:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?