2010 Ekim Anneleri

seftalıden cok nektarı severım. anneannem dıyokı tuylu seyler yeme bebek tuylu olur. dıyom kı o zaman yazın seftalı yerıne nektarı yerım. bıde ben seferıkte severım erıkle seftalı arası bısey.

hahaha banada dıyolar oyleee evet nektarıde cok guzellll
yaz meyvalarının hepsı guzel

benim esim sagolsun her daim yardimcimdir. ama ben gerekmedikce is yaptirmam ev isi. ne gerek var ben dururken esim yapsin zaten disarda calisiyor kocacim.
ama hastalansam corbamdan tutta terli camasirlarimi degistirmeye kadar herseyimi yapar. allah ondan razi olsun. zaten evlilik budur iyi gunde kotu gunde paylasim destek.

esine tebriklerimi yolluyorum 9 ay ayni performansi bekliyorum senin adina:)

aynen oyle canım. bende calısmadıgım ıcın hamılelıkten once bebek gıbı bakıyodum esıme. yardım edıyodu sofraya fılan ama herzaman yaptırmıyodum. sımdı yaptırmama gıbı sansım yok kızar zaten.

senin bunye guzel o zaman arkadasim sanslisin ne diiimm:)

doktor bana cok su ic dedi ben su icemiyorum aliskin degilim belki karpuz karsilar su ihtiyacimia.ssisersemde yemeyi birakirim. hamilelikde bunye degisiyor belkide dedigin gibi sisedebilirim yanikaydirigubbakcemile3

esine tebriklerimi yolluyorum 9 ay ayni performansi bekliyorum senin adina:)

inş canım inş. zaten normal zamanda yaptırmamaya calısıyorum ama hamılelıkte yardım etsın hıc olmazsa. esım hem yonetıcı hem fınans muduru ıs yerınde. sureklı oturuyo oyle olmasa sımdı bıle yaptırmak ıstemezdım.

bu aralar cok nazlaniyorum o baska:):)bana diyorki nazlan bakalim nazlan bebisimiz dogunca onu nazliyacaz senin pabucun dama atilcak diyor:):)

bu aralar cok nazlaniyorum o baska:):)bana diyorki nazlan bakalim nazlan bebisimiz dogunca onu nazliyacaz senin pabucun dama atilcak diyor:):)

ayyyy:):):) bende aynı ya nazlanıyorum. ama esım mukemmel bı ınsan. her nazımı kaldırır. evlendıgımızden berı benı hıc uzmedı. ondan once de uzmezdı sagolsun.

doktor bana cok su ic dedi ben su icemiyorum aliskin degilim belki karpuz karsilar su ihtiyacimia.ssisersemde yemeyi birakirim. hamilelikde bunye degisiyor belkide dedigin gibi sisedebilirim yanikaydirigubbakcemile3

bende senin gibi cok su icemem hamilelik oncesi yesilcay duskunuydum ve su acigimi kapatiyordum ama biliosunuz hamilelikte yesilcay zararli. artik pasa pasa su iciyorum baska yolu yok

bu esemos gelmedı hala ya. yemek ıslerıne gırısecem sımdı esım gec gelıyo bu aksam. yoksa coktaaan yemıstık bu saate kadar.

kızlar benım hepden pabucum dama atılır herhalde bıdahada alamam ıkı bebekden :))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede ama olsun sende seversin bebeklerini ben de diyorum esime ya bebek olunca ben seni nasil sevicem diyorum sakayla oda diyorki onsuz duramicaksin beni unutacaksin diyor gulusuyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay yazık adama ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…