tuylumu olurmuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seftalıden cok nektarı severım. anneannem dıyokı tuylu seyler yeme bebek tuylu olur. dıyom kı o zaman yazın seftalı yerıne nektarı yerım. bıde ben seferıkte severım erıkle seftalı arası bısey.
:):) benım esım de yonetıcı ısyerınde hersey ayagına gelıyo ama evde benım yonetıcııııı:roflol::roflol: saka saka bırlıkte yapıyoz. ama hamılelıgımın ılk gunlerınde ben yatıyodum o yapıyodu. sımdı bırlıkte yapıyoz.
benim esim sagolsun her daim yardimcimdir. ama ben gerekmedikce is yaptirmam ev isi. ne gerek var ben dururken esim yapsin zaten disarda calisiyor kocacim.
ama hastalansam corbamdan tutta terli camasirlarimi degistirmeye kadar herseyimi yapar. allah ondan razi olsun. zaten evlilik budur iyi gunde kotu gunde paylasim destek.
senin bunye guzel o zaman arkadasim sanslisin ne diiimm:)
esine tebriklerimi yolluyorum 9 ay ayni performansi bekliyorum senin adina:)
bu aralar cok nazlaniyorum o baska:):)bana diyorki nazlan bakalim nazlan bebisimiz dogunca onu nazliyacaz senin pabucun dama atilcak diyor:):)
doktor bana cok su ic dedi ben su icemiyorum aliskin degilim belki karpuz karsilar su ihtiyacimia.ssisersemde yemeyi birakirim. hamilelikde bunye degisiyor belkide dedigin gibi sisedebilirim yanikaydirigubbakcemile3
kızlar benım hepden pabucum dama atılır herhalde bıdahada alamam ıkı bebekden :))))
:roflol::roflol: pabucsuz kalcan yane:):)
kızlar benım hepden pabucum dama atılır herhalde bıdahada alamam ıkı bebekden :))))
efet heheheheekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede ama olsun sende seversin bebeklerini ben de diyorum esime ya bebek olunca ben seni nasil sevicem diyorum sakayla oda diyorki onsuz duramicaksin beni unutacaksin diyor gulusuyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben alarım sana olmazsa tamam mı hıc uzulme senkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?