bana yapılmıcak test sanırım
ahhh canımmm benımkımde yasasaydı nısanda dogum olcaktı
şimdi yıne korkuyorum ALLAHIM ınsallah saglıkla devam edebılırz
canım benım hayırlı haberlerle gel inş.
of aslında bende bugün öyle mutluydum ki.hava çok güzel ,kuş sesleri falan müthiş bir bahar.gerçi sıcak değil ama görüntü güzel.insanın içi açılıyo diyecektim.hepimiz üzüldük.neyse allah yardımcımız olsun şekerler
merhaba kızlar..:çok üzgünüm:
hayırlı cumalar olsun ama hiçde iyi olmayan bi haberle başlamışız. tüylerim diken diken oldu yaa.. Allah ım onlara sabırlar versin.inş. esemos arkadaşım en kısa zamanda bu acıyı unutup yeni umutlara gebe kalır.. yazacak bi şi bulamıyorum.. Allahım herkesin bebeğini bağışlasın :sinifsinif:
neden degısıyon tatlım doktorunu?
amin canım her anım korkuyla geçiyor inan.........dün bir arkadaşla tartıştık çok sinirlendim sonra korktum acaba bebeğime birşey olurmu diye..........ne kadar zormuş yaa......şu testlerde inşallah güzel sonuçlanır da 9 ayı rahat rahat bitiririz :Saruboceq:
gittiğim hastanede çocuk bölümü, yoğun bakımı yokmuş, dr.da başka hastanelere gitmiyormuş doğum için
Ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım diye çocuk bölümü de olan bi yerde doğum yaptırabilecek birine gideceğim. Onunlada konuşacağım bakalım bugün. Merak ettiğim her şeyi yazdım. Sorcam
günaydın kızlar esemos ne diyceğimi bilemiyorum mafoldumbenAllahımm sabır versin yarabbim.Bir daha yaşatmasın inş. Allahımm sözün bittiği yer:gitme:
BANA DA 1 AY DEDİLER AMA BEN DR.UMU DEĞİŞTİRİYORUM BUGÜN O YÜZDEN TEKRAR GİDECEĞİM
2 muayene arası 15 gün kadar olacak yaklaşık
amin canım inş. evet bugun kotu haberlerle basladık. bu 3, kısı oldu aramızda bebişini kaybeden sanırım inş bu kadarla da kalır.
gunaydın canım.mafoldumben
inş. bu kadarla kalır.. ya insan ister istemez etkileniyor. o kadar bekledik kalp atışlarını duymak için o bile yeterli değil baksanıza.. hep bi ihtimal var ve dua etmekten başka çare yok. Allahım hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.....
inş. bu kadarla kalır.. ya insan ister istemez etkileniyor. o kadar bekledik kalp atışlarını duymak için o bile yeterli değil baksanıza.. hep bi ihtimal var ve dua etmekten başka çare yok. Allahım hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?