2010 Ekim Anneleri

ahhh canımmm benımkımde yasasaydı nısanda dogum olcaktı
şimdi yıne korkuyorum ALLAHIM ınsallah saglıkla devam edebılırz

amin canım her anım korkuyla geçiyor inan.........dün bir arkadaşla tartıştık çok sinirlendim sonra korktum acaba bebeğime birşey olurmu diye..........ne kadar zormuş yaa......şu testlerde inşallah güzel sonuçlanır da 9 ayı rahat rahat bitiririz :Saruboceq:

merhaba kızlar..:çok üzgünüm:

hayırlı cumalar olsun ama hiçde iyi olmayan bi haberle başlamışız. tüylerim diken diken oldu yaa.. Allah ım onlara sabırlar versin.inş. esemos arkadaşım en kısa zamanda bu acıyı unutup yeni umutlara gebe kalır.. yazacak bi şi bulamıyorum.. Allahım herkesin bebeğini bağışlasın :sinifsinif:

valla ben sabah uyandım aklıma esemos geldı. dunden bıldıgım ıcın. bugun boyle gecer artık. napalım rabbım ne derse o tabı kı.

amin canım inş. evet bugun kotu haberlerle basladık. bu 3, kısı oldu aramızda bebişini kaybeden sanırım inş bu kadarla da kalır.

neden degısıyon tatlım doktorunu?

gittiğim hastanede çocuk bölümü, yoğun bakımı yokmuş, dr.da başka hastanelere gitmiyormuş doğum için
Ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım diye çocuk bölümü de olan bi yerde doğum yaptırabilecek birine gideceğim. Onunlada konuşacağım bakalım bugün. Merak ettiğim her şeyi yazdım. Sorcam

aminnn canımmmm

günaydın kızlar esemos ne diyceğimi bilemiyorum mafoldumbenAllahımm sabır versin yarabbim.Bir daha yaşatmasın inş. Allahımm sözün bittiği yer:gitme:

iyi yapmıssın canım. cunku bebek dogunca cocuk bolumunde hemen bakılıyo saglık durumuna. senın bıle haberın olmadan baktırıyolar hemen. cocuk bolumu olması sart yanı.

herşey güzel olacak.sadece allaha sığınıyorum ben.çünkü o hem bebeklerimizi hem bizi koruyor.ii düşünelim ii olsun dimi kızlar.yoksa içerde bebişlerimizde üzülüyo.

cok zor esomos arkadasımızın yasadıgı olacagı varmıs rabbım sabır versın ne dıyelımm cok zor hakketten

BANA DA 1 AY DEDİLER AMA BEN DR.UMU DEĞİŞTİRİYORUM BUGÜN O YÜZDEN TEKRAR GİDECEĞİM
2 muayene arası 15 gün kadar olacak yaklaşık

cnmcm anatoliada devam etmiycekmisin hangi dra karar verdin merkezde kalıp kalmamak gerçekten düşündürüyo insanı:sinifsinif:

amin canım inş. evet bugun kotu haberlerle basladık. bu 3, kısı oldu aramızda bebişini kaybeden sanırım inş bu kadarla da kalır.

inş. bu kadarla kalır.. ya insan ister istemez etkileniyor. o kadar bekledik kalp atışlarını duymak için o bile yeterli değil baksanıza.. hep bi ihtimal var ve dua etmekten başka çare yok. Allahım hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.....

bende 15 gun sonra baska bı yere kaçamak yapıcam aklımn hep bebeklerımde 1 ay gecmez
ALLAHIM sen koru yavrularımızı

amin canım inş.

Allahımmmmm evetttt öle valla aminnnnnnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…