2010 Ekim Anneleri

CANIM BENİM..RABBİMDEN GELENDEN SUAL OLUNMAZ..mutlak var bunda da bir hayır..derdi dermanıyla birlikte veren rabbim sabırlar versin sana ve en kısa zamanda hayırlısıyla tüm acını unutturacak bir melek yollasın bitanem...söyleyecek söz bulamıyorum..tüm kelimeler yetersiz ve manasız kalıyor bu acı karşısında..rabbim seni korusun..

steteskopla duyuldugunu hıc uymamıstım. ılerleyen zamanlarda duyulur mu acaba?

merhaba arkadaslar, esemos arkadasımıza öncelikle allahtan sabır diliyerek başlıyorum bugüne,umarım tez zamanda yeniden hamile kalır ve sorunsuzca bebegini kucagına alır

ay bende düşünmeden edemiyorum aynı şeyi... 3 hafta oldu benimde görmeyeli...daha haftaya perşembe gidicem dr.a!!!
Streteskopla dinlenebilio mu acaba yaaaa? Ben bi deniiim

ben daha kalp atışını bile duymadım haftaya cumartesi randevum bakalım heyecanla bekliyorum

kıslar okadar zorkı ınsanın yavrusunu o masada bırakıp gelmesii((
bayıltıklarında yavrumu ruyamda gormustum anne benı bırakma dıyordu kalkıncada bayıldım ALLAHIM sen hepımıze hayırlı saglıklı evlat nasıp kucagımıza almayı nasıp et

aminnnnnn

mafoldumbenmafoldumben zordur tabı baksana dun aksam kurtaj olmak ıstememıs bı aksam daha benle kalsın dıyemafoldumben

ay allahım sinirlerim bozuldu resmen. kalbimi durmuş? noolmuş acaba?

dun hanı kanaması olmustu doktor gel demıstı ya. bakmıslar kalp atısı yok. vajınal bakmıs yıne yok. sonra baska bı ultrasona yollamıs detaylı bakmıslar yıne yok.mafoldumben

offf dünden beri kendimden bekliyodum böle bi olay okadar üzgünümki şuan kim bilir ne haldedir rabbim sabır versin arkadaşımıza elim titriyo ya çok kötü bi durum acil şifa ve sabır ver rabbimm

dun hanı kanaması olmustu doktor gel demıstı ya. bakmıslar kalp atısı yok. vajınal bakmıs yıne yok. sonra baska bı ultrasona yollamıs detaylı bakmıslar yıne yok.mafoldumben

dün girmedim ben topiğe çok fazla. haberim yoktu. ay nasıl sinirlerim bozuldu....sinirimden ağluyorum yaa.... zaten 2-3 gündür bana bişiler oluyooo. ağlaya ağlaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…