yıllar sonra kavuştuğum bebeğimin dün kötü haberini aldım kalbi durmuş dünden beri hiç durmadan ağlıyorum gece bile uyumadan ağladım ben çok kötüyüm bittim mahfoldum tükendim bukez beni bırakmıcak sandım ama yine olmadı.. dün kürtaj yapacaklardı vermedim yavrumu bi gece daha benimle kalsın dedim doya doya onunla yatayım istedim akşam benim ve eşimin ailesi geldi ikna ettiler kürtaja bana zarar gelmesinden korktular ama bide bana sorun offf. bugün saat 12 de ayrılacam yavrumdan ALLAH ım bunu kimseye yaşatmasın çok zor.. sizler bu yolda inş. sağlıklı ve rahat hamilelik geçirirsiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız kızlar benden buraya kadarmış olmadı bundada vardır bi hayır diyorum..
bende geldim... :))) kociş arayıp uyandırmasa öğlen olacakmış...
Günaydın kızlar esemoş bebeğini kaybetmiş Allah sabır versin tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
ay bende düşünmeden edemiyorum aynı şeyi... 3 hafta oldu benimde görmeyeli...daha haftaya perşembe gidicem dr.a!!!
Streteskopla dinlenebilio mu acaba yaaaa? Ben bi deniiim
saat 12. 12 de kurtaj olucam demıstı. Allah yardımcısı olsun inş.
kıslar okadar zorkı ınsanın yavrusunu o masada bırakıp gelmesii((
bayıltıklarında yavrumu ruyamda gormustum anne benı bırakma dıyordu kalkıncada bayıldım ALLAHIM sen hepımıze hayırlı saglıklı evlat nasıp kucagımıza almayı nasıp et
aminnnnnn
ay allahım sinirlerim bozuldu resmen. kalbimi durmuş? noolmuş acaba?
mafoldumbenmafoldumben zordur tabı baksana dun aksam kurtaj olmak ıstememıs bı aksam daha benle kalsın dıyemafoldumben
dun hanı kanaması olmustu doktor gel demıstı ya. bakmıslar kalp atısı yok. vajınal bakmıs yıne yok. sonra baska bı ultrasona yollamıs detaylı bakmıslar yıne yok.mafoldumben
benımde kasıklarıma bıde rahmıme ıgneler batıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?