2010 Ekim Anneleri

kızlaar bu yanınızdaki fotoları nsl koyuyosunuz kullanıcı panelindne avatar ttmm ama gzl resimleri nerden buluyınuz yavvv.......

canım avatarları ınternetten buluyoz:):) fotoları da profılden yapıyoz. solda yazıyo ya albumler ıye ordan.

teşekkürler arkadaşlar valla öyle dalmışsınızkikaydirigubbakcemile3 evet ALLAH nasip ederse bende ekim annesi olucam. ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah şu anda 8 haftalığım ben.

pardon senın album varmıs zaten. ne guzelsın yahu:) esengulum sana dıyom huuu:)

hakkaten çok özür yaa dalmısız gercekten,sen de katıl bizea.s

canım albümüm yok ama ben de foto ekleyebilirim tabi,bu albümü sadece arkadaslar görebilir diee düzenleyebiliyoruz di mi??genele acık olsun istemiyorum da

tabı kı benım albumude sadece arkadaslar goruyo. albumu yaparken soracak sana zaten.

kızlar ben bugun dr a gidiyorum
4.15 de randevum var
kusura bakmayım böyle ortadan giriyorum konuya ama

sizde çok hızlısın yetişemiyorum ki
yarın yazarım size dualarınızı eksik etmeyin
şimdilik hoşçakalın

hosgeldin canım aramıza.. burda herkes cok hızlı ben okumayı bile yetistiremiyorum oyüzden arada kaynayan cok oluyo :))

kızlar bende fotolarınızı görmek istiyorum ya benide ekleyin..

nıye bugun yazmıyon yahu

canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninleopuyorumnanaktan

yavrumun kalbi durmuşsenağlama

cok kötü oldum ya actim senden haber varmi diye bu haberle karsilasmak icimi yakti vallahi.
oturdum agliyorum.bir gün daha yavrumdan ayrilmayayim demissin ya.yilikdim resmen canim
insallah rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etcek.meleginin kalbi atiyordu ve o bir canli olmustu.melegin erkenden cennete gitti.insallah annesine sefaet etcek canim.sabir versin rabbimmm

ahhh canımmm benımkımde yasasaydı nısanda dogum olcaktı
şimdi yıne korkuyorum ALLAHIM ınsallah saglıkla devam edebılırz
insallah canim sende kazasi bir sekilde yavrularini alcaksin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…