2010 Ekim Anneleri

benim ilkime 13 haziran demişlerdi 23 haziran da doğdu..hatta doğmak bilmedi de sezeryanla aldılar..

Kızlar 5 buçukta kontrolüm var
Annemle buluşacağım oraya gidiyorum
benim için dua edin

ya onu sölemeden önce internetten ögrendik deyince,hani burda size soruyodum yaa bi an burdan sandım:roflol:ay koptum kendime yaa ne safım...

benide cok güldürdün ironic, cidden cok komik olmus :) aile hekimlerinin kadınlarkulübünü de takip ettiğini düşünsene ne güzel olurdu :)) bu arada hadi gözün aydın, şimdilik saglık ocagına gitmene gerek kalmamıs..

sorma caım,kısmetliymişim ayagıma kadar gelip kayıt ettiler a.s

hakkaten ya doktorlar amma rahat benimkide 1 bucuk ay sona gel dedi gözlerim belerdi erken gitçem. yoksa p.tesi devlet hastanesine mi gitsem eşimde dio burası küçük yer tanıdık görür söylemek istiosan git ama saklıcaksan bunu göze alman lazım dio. bende kesinleşene kdr kimseye söylemek istemiom.

puhahhaha gozlerim belerdi lafi supermis hayatimda ilk defa duyuyorum ve kullanicam koptummm:))))) ben bekliyorum valla herseyde bi hayir vardir demekki diyorum 22 sinde gitmem hayirli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…