begenmez olurmuyum canım, ettim sanıyorum ama edememişmiyim, ben anlamadım bu forumun dilinden :))
ecrinece sen manisanın neresindesin kücük bi yer demişsin?
balum çalışıyorum ben
bazen müşteri geliyorr yaoğun oluyor
ıronıc teşekkür ederim cnm
zamanla daha çok gelicewm inş.
aaaaaa balum resım mı ekledın bende bakcemm benımde var bakabılırsın cnm:))
canım avatarları ınternetten buluyoz:):) fotoları da profılden yapıyoz. solda yazıyo ya albumler ıye ordan.
aaaaaaa göbüüşlerimizin fotolarını eklemek için topıc açmışsınızzz...
kızlar valla benım bı 3.5 aylık gıbı gorunuyo ama kıtapdan okudum cenın henüz orta bay bı zeytın kadar dıyo:)) eee bu göbüş ne o zaman yaaa
hımmm anladımmm cnmcmmm bu arada gördüm sizi :)))))))))bnmde vr fotom o zmn bn netten bulayım bişilerhihoyyyt
ahaa güzel ikiz annesi melisesra yı da gördüm,liseden bi arkadasıma cok benziyon tatlım yaaa.s.
ilçesindenim cnmilçe ismi vermiyim deşifre olurum
kızlar çok kalabalıklaştık hhehehe ne güzel bölede yetişemioz sıraylamı yazsak ne ben arada kaçırıom hep hehe
hmm, bende kücük bi ilcedeyimde oyüzden sordum canım :)) bakarsın bi dr sırasında rastlamısızdır diye merak etmiştim.. deşifre olmak istemezsen tabi saygı duyarım bende istemem :)
merhaba nevyas listenizi bugün gördüm bende bu listede yer almak istiyorum özel mesaj yazdım ama gönderemiyomuşum28 yaş 5 ocak sat- 12 ekim beklenen doğum tarihi :) teşekkürer
bende benı hiç görmedın sanmıştım bebemm o nedenle söyledım bakmışsın meger sen...sende çok tatlısın cnm benım çıtı pıtıhihoyyyt ayrıca gelınlıgın çok yakışmış rabbım mutlulugunu daim etsın...ben sana coktaaan baktım cok hos hatunsun vallayı:)
ben yarin koyucam gobeeemiiiiiiiiii:) sizlerde koyun
bende benı hiç görmedın sanmıştım bebemm o nedenle söyledım bakmışsın meger sen...sende çok tatlısın cnm benım çıtı pıtıhihoyyyt ayrıca gelınlıgın çok yakışmış rabbım mutlulugunu daim etsın...
biraz daha çıksın göbüşüm sonra eklerım mutlkaa..
merhaba nevyas listenizi bugün gördüm bende bu listede yer almak istiyorum özel mesaj yazdım ama gönderemiyomuşum28 yaş 5 ocak sat- 12 ekim beklenen doğum tarihi :) teşekkürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?