2010 Ekim Anneleri

begenmez olurmuyum canım, ettim sanıyorum ama edememişmiyim, ben anlamadım bu forumun dilinden :))

ecrinece sen manisanın neresindesin kücük bi yer demişsin?

tamam canım saka yaptım zaten:)

balum çalışıyorum ben
bazen müşteri geliyorr yaoğun oluyor
ıronıc teşekkür ederim cnm
zamanla daha çok gelicewm inş.

tamam canım hadı gıt sen daha ne duruyon 15 dk kalmıs.

kızlarr ekleyen arkidişlere teşekkürlerimi sunuyorum hepiniz çok tatlısınız opuyorumnanaktan sırayla hepinizi ekleyeceğim ama iş ve topik arasında koşuşturmaktan nefessiz kaldım delikafadulden bi şi değil işten kovulacam ohaoldumsmile aralarda hep kaçıyom yoksa aklım sizlerde kalıyoo :sinifsinif:

Son düzenleme:
kızlar çok kalabalıklaştık hhehehe ne güzel bölede yetişemioz sıraylamı yazsak ne ben arada kaçırıom hep hehe

tuba75 sende hoşgeldin bacımm.. ben de arada kaynıyom valla takılmayacan öyle şeylere bazen bi cevap yazana kadar iki sayfa atlıyo kaçırıyoz arada..

cimbomlu kardeş hadi sana da bol şanslar.. iyi haberlerini bekliyorussss...

merhaba nevyas listenizi bugün gördüm bende bu listede yer almak istiyorum özel mesaj yazdım ama gönderemiyomuşum 28 yaş 5 ocak sat- 12 ekim beklenen doğum tarihi :) teşekkürer

ben sana coktaaan baktım cok hos hatunsun vallayı:)
bende benı hiç görmedın sanmıştım bebemm o nedenle söyledım bakmışsın meger sen...sende çok tatlısın cnm benım çıtı pıtıhihoyyyt ayrıca gelınlıgın çok yakışmış rabbım mutlulugunu daim etsın...
ben yarin koyucam gobeeemiiiiiiiiii:) sizlerde koyun

biraz daha çıksın göbüşüm sonra eklerım mutlkaa..

masallah balum cok hos fotograflar, Allah muhabbetinizi artırsın.. diye yorum yaptım ama yorum yapmaya hakkım yokmus (

sagol canım benım. guzel bakan guzel gorurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…