2010 Ekim Anneleri

naneyı ben de duymustum tereyle bı yasıma daha gırdım:)
hatta süpermarkette alısveriş yaparken yiyeceklerin faydalarını ve zararlı olabilecek yanlarını anlatıyolardı meyve-sebze reyonunda orda duydum;tere hamilelerin yememesi gerekiyomus cnm

merhaba arkadaşlar, ben de Allah kısmet ederse ekim başında anne olacağım inşallah =) benzer şeyleri yaşayan arkadaşları görmek güzel, eski sayfaları okuyorum da sayenizde baya bişey öğreniyorum a.s.

hosgeldın aramızaaaa:)

duş falan alırken mi diyosun cnm?

evet duşda canım su asla sıcak olmamalıymış soğuğa yakın ılık tercih edilmeliymiş. Geçen saraçoğlunu dinlemiştim tohumlu yiyecekleri hamileliğin ilk döneminde düşük tehlikesi yarattığını kuruyemiş cinsinden bi kaç bişeyde saymıştı ama şimdi anımsamıyorum.

kızlar bende naneyı dusuge sebep olur dıye duymustum doktoruma sordum
doktorum güldü yok oyle bısey tm tersı çok yararlı dedi

ama ben sıcak suyla duş almayı severim,ılık su üşütür beni.kuruyemiş olarak da ceviz yiyorum sadece,onun da faydalı oldugunu duymustum beyin gelişimi için

merhaba arkadaşlar, ben de Allah kısmet ederse ekim başında anne olacağım inşallah =) benzer şeyleri yaşayan arkadaşları görmek güzel, eski sayfaları okuyorum da sayenizde baya bişey öğreniyorum a.s.

bende grubua yeni dahil olmuş biri olarak hoşgeldin diyorum.a.s

ee gönderildiğinde haber verseler baride boşuna beklemesek. 100 kişiye gönderildi falan deseler gelir dime haber.

naneyı ben de duymustum tereyle bı yasıma daha gırdım:)

bende ibrahim saracoglundan dinledim, hamilelerin kullanmaması gereken üc sey nane,maydanoz ve adacayı dedi..

evet cnm bende oraya gidiom hehehe karşılaşırıs belki bir gün belkide karşılaştık haberimiz yok.

zaten burda kimi tanısam o dr'a gidiyo. karsılasırsak selam vermeden gecmeyelim :))

bende ibrahim saracoglundan dinledim, hamilelerin kullanmaması gereken üc sey nane,maydanoz ve adacayı dedi..

zaten burda kimi tanısam o dr'a gidiyo. karsılasırsak selam vermeden gecmeyelim :))

evet bende bu 3 unu bılıyorum.

2 haftaya kadar gelmezse girememişizdir canım :)

Banada arkadaşım yolladı balumcuğum gelir inşallah..

inş gelır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…