2010 Ekim Anneleri

hangi hastaneye gidion oranın özel bi hastanesi var onamı

yok canım burda özel hastane hatta devlet hastanesinde kadın dr'u bile yoktu gecen hafta gelmiş :) ama sanırım senin benim oldugumu sandıgın ilcedeki özel hastaneye gidiyorum dr m.d' ye huh, ne cümle oldu ama :)) ben iki ilcenin arasında kalan ilcedeyim :) sendemi ona gidiyosun yoksa :))

kızlar buarada geçen gün bir ablam dediki ilk üç ayda çiğ soğan ve maydonoz yememeliymişiz kadın hastalıklarında söktürücü özellikleri olduğu için ben yememeye çalışıyorum

:roflol::roflol: ayyy ne sıfrelısınız yahu:):)

kızlar buarada geçen gün bir ablam dediki ilk üç ayda çiğ soğan ve maydonoz yememeliymişiz kadın hastalıklarında söktürücü özellikleri olduğu için ben yememeye çalışıyorum

maydanoz evet kızlar ılk 3 ay yenmemelı son aylarda da bol yenmelı kı dogum baslasın:)

ilave olarak sıcak suyunda damarları açtığı için düşük riski oluşturduğunuda ben ekliyim yerimseniben

kızlar burnum akıo nane limon içsem bi zararı olurmu

bence icme ecrinece, bi bardaktan bişey olmaz gerci ama nane hamilelikte pek iyi deil diye biliyorum. soguk suyla yıka bolbol ve pamukla tampon yap bence.. benimde bi aralar cok burnum kanıyodu bende öyle yapıyodum.

:kedi:teşekkür ederim cnm,nihayet bi gören olmus beni,o kadar ugrastım o tek resmi eklemek için valla,çok yetenekliyimdir çoooookk:roflol:

bakım hemen.

ilave olarak sıcak suyunda damarları açtığı için düşük riski oluşturduğunuda ben ekliyim yerimseniben

bende adacayını eklıyım o zaman:) adet sokturucu oldugu ıcın ıcılmemelı.

evet cnm bende oraya gidiom hehehe karşılaşırıs belki bir gün belkide karşılaştık haberimiz yok.

merhaba arkadaşlar, ben de Allah kısmet ederse ekim başında anne olacağım inşallah =) benzer şeyleri yaşayan arkadaşları görmek güzel, eski sayfaları okuyorum da sayenizde baya bişey öğreniyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…