hangi hastaneye gidionoranın özel bi hastanesi var onamı
yok canım burda özel hastane hatta devlet hastanesinde kadın dr'u bile yoktu gecen hafta gelmiş :) ama sanırım senin benim oldugumu sandıgın ilcedeki özel hastaneye gidiyorum dr m.d' yehuh, ne cümle oldu ama :)) ben iki ilcenin arasında kalan ilcedeyim :) sendemi ona gidiyosun yoksa :))
kızlar buarada geçen gün bir ablam dediki ilk üç ayda çiğ soğan ve maydonoz yememeliymişiz kadın hastalıklarında söktürücü özellikleri olduğu için ben yememeye çalışıyorum
kızlar buarada geçen gün bir ablam dediki ilk üç ayda çiğ soğan ve maydonoz yememeliymişiz kadın hastalıklarında söktürücü özellikleri olduğu için ben yememeye çalışıyorum
ironic canım masallah ne kadar guzelsınnn Allah nazarlardan korusunnn
kızlar burnum akıo nane limon içsem bi zararı olurmu
maydanoz evet kızlar ılk 3 ay yenmemelı son aylarda da bol yenmelı kı dogum baslasın:)
:kedi:teşekkür ederim cnm,nihayet bi gören olmus beni,o kadar ugrastım o tek resmi eklemek için valla,çok yetenekliyimdir çoooookk:roflol:
ilave olarak sıcak suyunda damarları açtığı için düşük riski oluşturduğunuda ben ekliyim yerimseniben
bence icme ecrinece, bi bardaktan bişey olmaz gerci ama nane hamilelikte pek iyi deil diye biliyorum. soguk suyla yıka bolbol ve pamukla tampon yap bence.. benimde bi aralar cok burnum kanıyodu bende öyle yapıyodum.
bi de tere yenmemeliymiş
yok canım burda özel hastane hatta devlet hastanesinde kadın dr'u bile yoktu gecen hafta gelmiş :) ama sanırım senin benim oldugumu sandıgın ilcedeki özel hastaneye gidiyorum dr m.d' yehuh, ne cümle oldu ama :)) ben iki ilcenin arasında kalan ilcedeyim :) sendemi ona gidiyosun yoksa :))
duş falan alırken mi diyosun cnm?ilave olarak sıcak suyunda damarları açtığı için düşük riski oluşturduğunuda ben ekliyim yerimseniben
http://www.ferrosancrm.com/landing/index.php?landing_id=3&hash=a76caaafb9f0639f798a353477d0434f
Kızlar bu sitede ücretsiz hamilelik kitabı veriyorlarmış sizde doldurun hemen formu..
:roflol::roflol: ayyy ne sıfrelısınız yahu:):)
naneyı ben de duymustum tereyle bı yasıma daha gırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?