2010 Ekim Anneleri

bende sana özel msj atmak istedim ama onada hakkım yokmuş, yeni geldim diye hic bişeye hakkım yok ( buarada bende senin hemen yanındaki ilcedeyim canım :))
cnmım 50 mesajı doldrduktan sonra hepsınnde hak sahıbı olucaksın....
Bende akledİm bİ İkİ resİm kızlar

dur ben sana da bı bakem.....

resimlerimin boyutları mı büyük ne?bi tane ekleyebildim.bi daha denicem baska eklemek için şimdilik merak eden arkadaslarım tanısın beniyerimseniben

kıskandımmm yaaaa bende resım ekleyım bariii gercı cok arkadasım yok kımse benı sevmıoooo(( yarın rapor almaya gıdecem bu arada bebısımı de görurum ınsallah

resimlerimin boyutları mı büyük ne?bi tane ekleyebildim.bi daha denicem baska eklemek için şimdilik merak eden arkadaslarım tanısın beniyerimseniben

evet canım boyuttan oluyo rsımlerı degıs bende de aynı sorun olmustu daha cok eklıycektım aslında.

kıskandımmm yaaaa bende resım ekleyım bariii gercı cok arkadasım yok kımse benı sevmıoooo(( yarın rapor almaya gıdecem bu arada bebısımı de görurum ınsallah

hadı ekle ekle ekle:):) ben varım arkasın:):)

ay ben de avatarındaki koca bi dilim karpuzu ısıran bebişi kıskandım yaasempatiksalakcinniolsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…