bnde yarın dra gitcem kızlar bakalım kese ve kalp atışı için Allahım izin verirse yazarım yarın size:))9
bnde yarın dra gitcem kızlar bakalım kese ve kalp atışı için Allahım izin verirse yazarım yarın size:))9
cnmım 50 mesajı doldrduktan sonra hepsınnde hak sahıbı olucaksın....bende sana özel msj atmak istedim ama onada hakkım yokmuş, yeni geldim diye hic bişeye hakkım yok( buarada bende senin hemen yanındaki ilcedeyim canım :))
Bende akledİm bİ İkİ resİm kızlar
bende sana özel msj atmak istedim ama onada hakkım yokmuş, yeni geldim diye hic bişeye hakkım yok( buarada bende senin hemen yanındaki ilcedeyim canım :))
iyi haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:
bana bi yarim saat verin resimleri ayarliyorum artik dayanamicam puhahahahhah:roflol:
Bende akledİm bİ İkİ resİm kızlar
melısesracım senı de gordum cnm rabbim eine bagışlasın çok tatlısın......
düşük tehlıkesıne karsı canım benımkı tüp bebek
bana bi yarim saat verin resimleri ayarliyorum artik dayanamicam puhahahahhah:roflol:
ikizleri görücen yarın heeee
hAYIRLI haberlerle gel canımmm
anladım canım ALLAH acılarını göstermesin hayırlısıyla alırsın inşallah kuzucuklarını kucağına
resimlerimin boyutları mı büyük ne?bi tane ekleyebildim.bi daha denicem baska eklemek için şimdilik merak eden arkadaslarım tanısın beniyerimseniben
kıskandımmm yaaaa bende resım ekleyım bariii gercı cok arkadasım yok kımse benı sevmıoooo(( yarın rapor almaya gıdecem bu arada bebısımı de görurum ınsallah
kızlar burnum akıo nane limon içsem bi zararı olurmu
kıskandımmm yaaaa bende resım ekleyım bariii gercı cok arkadasım yok kımse benı sevmıoooo(( yarın rapor almaya gıdecem bu arada bebısımı de görurum ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?