2010 Ekim Anneleri

Ya kızlar listeye bir bakayım dedim yarıdan fazlası topiğe uğramıyor diğer topiklere takılıyorlar kimisi hamile değil kimisi ortada yok 1-2 haftaya buraya uğramayanları durumunu bildirmeyenleri sileceğim...

evet nevyas cım benımde dıkkatımı cektı 1 kere yazdırmıs adını ugramayan cok var

Evet canım bakıyorum profilinden başka topiklerdeler niye listemizde kalabalık olsunki sonuçta buraya uğrayıp durumundan bi haber vermeyeceksen listede olmanında anlamı yok..

Ya kızlar listeye bir bakayım dedim yarıdan fazlası topiğe uğramıyor diğer topiklere takılıyorlar kimisi hamile değil kimisi ortada yok 1-2 haftaya buraya uğramayanları durumunu bildirmeyenleri sileceğim...

bıde bu kendını ekletip girmeyenler yüzünden mi ben sürekli en aşağılara gidiyorum bu sabah 70 sıradaydım şimdi 73 ühü ühü.(

Bi 10 kişi falan sildim arkadaşlar arada böyle güncelleme yapacağım o zaman sanırım baya azalacak listemiz..

merhaba kızlar. ben de geldim aranıza a.s. 8+2 hamileyim.allah nasip ederse 20ekim'de bebegim doğucak insallah.

Hosbulduk canım. Bebislerimiz aynı gidiyor demek kaydirigubbakcemile3
ne gibi belirtilerin var ? benim cok sukur cok rahat geciyor. mide bulantim felan yok sukur.sadece istahsizlik ve uykuya egilim var sürekli uyuyorum kaydirigubbakcemile3

bende de aynı canım, bulantı vs çk çok az oldu şimdi geçti, şişkinlik ve yorgunlk çok ben de...:CüvCüv:

aman iyi ben de bir anormallik var herhalde diyordum kendi kendime kaydirigubbakcemile3
şişkinlik bende de var gaz sorunu yasiyorum kaydirigubbakcemile3
görüşürüz canım kendine iyi bak.

merhaba kızlar...bende buradayım..nasılsınız??neler yapmaktasınız bakalım..melekler nasıl üzüyorlarmıymış anneciklerini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…