2010 Ekim Anneleri

9gun sonraya randevumuz var canım gıdınce sorayım fena cunku bılgı ıcın tesekkurleropuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz
biz bugun doktorumuza gittik
bebisim siz teyzelerine selam soyledi:):)
o kadar tatli ki allahim herkese nasip etsin.
iki hafta sonra ki randevumuz icin simdiden sabirsizlaniyoruz:)

senağlamasenağlamasenağlamaoffff sana ne soylenir nasil teselli edilir bilemiyorum. tutuldum kaldim.
allahim sana sabir versin insallah en kisa zamanda bir melegin daha gelir ve sag saglim kucaigina alirsin.
hayir bildigimiz seylerde ser, ser bildigimiz seylerde hayir olabilir.
acini kalbimde hissettim inanki cok uzuldum .:gitme::gitme:

sagol canim tesekkur ederim.
emeos arkadasa cok uzuldum ya. gecmisi okumadan yazmistim.off cok zor allah yardimcisi olsun.

bisey sorcam kizlar manti yemek hamilelikde zararlimi?

hayir mantinin ne zarari olabilir ki bikere kalsiyum var yogurttan kalori var undan ve protein var kiymadan :)))))))))))))))

mirayhale resim albumunu duzenledin mi benimkine bakabilirsin koydum bikac resim dun kizlar beni acayip imrendirdi birbirlerinin resimlerine baktilar hep bende koydumkaydirigubbakcemile2

mirayhale resim albumunu duzenledin mi benimkine bakabilirsin koydum bikac resim dun kizlar beni acayip imrendirdi birbirlerinin resimlerine baktilar hep bende koydumkaydirigubbakcemile2

canim biz daha eve geleli 1 saat oldu bugun hep disardaydik doktor randevusundan sonra gezdik biraz bebek magazalarina gittik. ay oyle guzel ciciler varki insanin ici gidiyor. daha cinsiyetini bile bilmiyoruz . bisey alim diyorum esim durduruyor beni. dur bakalim soyle 7inci ayina gel o zaman baslariz almaya diyor ama ben sabredemicem sanirim. cinsiyeti belli olunca baslarim alisverise.

albumu bu aksam yapicam.
bu arada aramizda saat farki var turkiyede su an gece 10 olmali sanirim burada saat dahaa gunduz 4:00:)

ah canim dogru ya saat farki benimde esim newyorktaydi bi ara is icin o zaman nisanliydik ben yatiyodun o kalkiyodu cok uzuluyodum konusamiyoruz diye

evet kalbimiz birdi ama hic guzel bi duygu diildi valla tabi yasimda kucuktu az paranoya az kiskancklik yapmiyodum simdi dusununce cok cocuksu geliyor:kedi:

evet kalbimiz birdi ama hic guzel bi duygu diildi valla tabi yasimda kucuktu az paranoya az kiskancklik yapmiyodum simdi dusununce cok cocuksu geliyor:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay valla bosuna kiskanmissin . amerikan kizlarinin cogu salas hic kendilerine bakmiyor cogu ne sac tarama var ne makyaj ne guzel giyim coguda kilolu.
bunlar sadece partiye dugune kiliseye giderken giyinirler suslenirler. onun disinda sokaga alisverise markete bile pijamalariyla gidenleri var. kaydirigubbakcemile3bosuna kiskanmissin bence

tabi poliyanacilik yapmakta fayda var o da garibim bana newyorku cameraya cekmis ozellikle sisman ve cirkin zencileri cekmisti iste bak hayatim halk boyle diye hehehheh yersen:) artik gecmiste kaldi allah bizi ayirmasin cok seviyorum esimiopuyorumnanaktan

gercekten oyle ama esin dogru demis. ben zencileri saymiyorum bile.onlar zaten baska bir tur insan ya. zenci kizlarda popo meshur kocaman sanmiyorum bizim turk erkekleri sevsin yag deposu ya baska bisey degil.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…