2010 Ekim Anneleri

Hosgeldiniz kızlar a.s.
bende tek basıma kaldım diye diğer topicleri geziyordum kaydirigubbakcemile3

sizlere doyum olmaz ama ben gidiyorum dizilerim baslicak kaydirigubbakcemile3
gorusuruzopuyorumnanaktan

ben iim kuşum sen nasılsın??çok şükür kraker işe yaradı..otobüste iki tane atıyorum ağzıma hemen geçio bulantım..çok şükür inatçı değil..opuyorumnanaktan
saol cnm ben de cok ıyıyım hersey yolunda yanlızca tek derdım inanılmaz dayanılmaz derecede miğdem yanıyo bogazıma kadar acı sular cıkıyo napıcam bılmıyorum ama mıgde blantım kusmam fılan yok kazınıyor nasıl gecırıcem bılmıyorum valla sen ıyı yolunu bulmussunkaydirigubbakcemile3
Hosgeldiniz kızlar a.s.
bende tek basıma kaldım diye diğer topicleri geziyordum kaydirigubbakcemile3

gezme gezme gel burda sohbet edelımmmsositososito

tatlm..ilk hamileliğimde benimde olmuştu böyle..ölüyordum...3 aylıkken doktorm ranitidin isimli ilacı verdi bana..hergün her yemekten önce bir tane iç dedi..hiç bir zararı olmadı..o şikayetimdende kurtuldum..hamileliğimin sonuna kadar hiç yanımdan ayırmadım ilacımıopuyorumnanaktan

sende danış istersen doktoruna tatlm..ben geçenlerde internetten araştırdım yine..%100 güvenli yazıyordu bu ilaç için..inşallah şifa olur sana da..opuyorumnanaktan

bizim arkadaşlar sağlık ocağında basit bir aletle dinleyip geliyolar bebişlrinin pıtpıtlarını ama onların 4-5 aylık falan..bizimki daha duyulmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…