selam kızlar nasılsınız
Hosgeldiniz kızlar a.s.
bende tek basıma kaldım diye diğer topicleri geziyordum kaydirigubbakcemile3
Hosgeldiniz kızlar a.s.
hosbulduk canım. aminnnn insallah. opuyorumnanaktanmerhaba canım send egoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5sağlıkla kucağınada alırsın inş...meleğini:Saruboceq:
aklinialirimsmilesaklanıyorsun demek seni gidiiii kaydirigubbakcemile3
mrb cnmopuyorumnanaktanmerhaba minnik kuşlaraklinialirimsmile
sizlere doyum olmaz ama ben gidiyorum dizilerim baslicak kaydirigubbakcemile3
gorusuruzopuyorumnanaktan
aklinialirimsmile
mrb cnmopuyorumnanaktan
bende hanımın çiftliğini seyrediorm reklam aralarında yazarım yine..opuyorumnanaktan
saol cnm ben de cok ıyıyım hersey yolunda yanlızca tek derdım inanılmaz dayanılmaz derecede miğdem yanıyo bogazıma kadar acı sular cıkıyo napıcam bılmıyorum ama mıgde blantım kusmam fılan yok kazınıyor nasıl gecırıcem bılmıyorum valla sen ıyı yolunu bulmussunkaydirigubbakcemile3ben iim kuşum sen nasılsın??çok şükür kraker işe yaradı..otobüste iki tane atıyorum ağzıma hemen geçio bulantım..çok şükür inatçı değil..opuyorumnanaktan
Hosgeldiniz kızlar a.s.
ii akşamalar kızlar
saol cnm ben de cok ıyıyım hersey yolunda yanlızca tek derdım inanılmaz dayanılmaz derecede miğdem yanıyo bogazıma kadar acı sular cıkıyo napıcam bılmıyorum ama mıgde blantım kusmam fılan yok kazınıyor nasıl gecırıcem bılmıyorum valla sen ıyı yolunu bulmussunkaydirigubbakcemile3
gezme gezme gel burda sohbet edelımmmsositososito
Kızlar bebeklerimizin kalp atışını dıyabileceğimiz bi alet var biliyormusunuz :) Burda 90 TL civarı yurt dışında 50 TL..
ayy nevyas 11 haftalık olmuşsunuz,maşallah,büyütmüşsüüüün,darısı başıma,gelecek mi o günler???
Kızlar bebeklerimizin kalp atışını dıyabileceğimiz bi alet var biliyormusunuz :) Burda 90 TL civarı yurt dışında 50 TL..
ayy nevyas 11 haftalık olmuşsunuz,maşallah,büyütmüşsüüüün,darısı başıma,gelecek mi o günler???
:)) gelicek canım merak etme ben 3 ay hiç geçmeyecek sanıyordum ama öyle bi geçtiki anlamadım bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?