2010 Ekim Anneleri

senınde uygundur canım içime öle doğuyor bak görürsün:) adamlara göre demesi kolay.. sez. da 3 cocuk dan fazlası olmazmısya bizimkinin derdi o aslında sanki 3 doğuran var da

daha muayene etmeden ben sez. istşyorum falan dedim konusurken dediki 1 2 3 ekim gibi alırım ozaman sez olacak olsada dedi.. baya bekletecek demekki

amaninnn sezaryen olsa da mı bekletecek o kadar..biz biran önce cıksınlar diye uğraşıyoruz bizim doktorda maşallah çıkmasınlar diye elinden geleni yapıyo :)))))))
seni 1 2 3 ekim dediyse bana daha ileri tarih verir eger catım darsa tabi :)))))

senınde uygundur canım içime öle doğuyor bak görürsün:) adamlara göre demesi kolay.. sez. da 3 cocuk dan fazlası olmazmısya bizimkinin derdi o aslında sanki 3 doğuran var da

inş canımmmm :))))))))
ayy senin kocişinde neyi hesaplıyooo anamm şuna bakınn :)))))))))))

kızlar dün akşamdan beri korkunç bir diş ağrısı çekiyorum. bugün dr a gttim antibiyotik verdi dr uma danıştım kullanabilirsin dedi. ama hala ağrım geçmiş değil delirmek üzereyim.

evet canım 5 gun eklicen o gune::) bizim dr rahat valla biz sabırsızız:):)

ama benim doktorda öle derse üzülürüm. öle yamulunca kızım die seviodum ben o tepeciği

uzulme canım napalım bende öle sanıyortdum hem hatta elimi koyar aytel kursı okurdum rahatsızmı oluyor acaba diye..

Kızlar mesai bitt iben çıkıyorum,

Fragola - Demetyaren Allah gönlünüze göre versin, yardımcınız olsun, yarın güzel haberlerinizi hepimiz dört gözle bekliyor olacağız...

Gökçerana hayırlı haberlerinle güle güle git güle güle gel doktordan.

Aperpil andişelenme bence kötü bir durum yoktur inşallah (ama kıprşmazsa da git içini rahatlat)

Ecrinece beni de listeye ekler misin "15 ekim - normal doğum - Ata bebek" amiinn. teşekkürler

hepinize hayırlı, vukuatsız, kasılmasız, sancısız, ağrısız akşamlar ... bye byeee zemuszemus

Kızlar sımdı forumda dolasırken gordum 2009 annelerı dogum gunu hazırlıkları içinde ayyy bi değişik oldum ya bizde seneye öyle olcazz

merhaba kızlar, herkese selam..çoktandır giremiyorum internete doğuranlar olmuş ne güzel yaaa:))) peki banu normal doğmuş, sezeryan günü falan almışmıydı?? yani aniden mi olmuş doğum??

bana müsade kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr akşama misafirim gelicek hazırlanayım :)
optum hepiciginizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…