afferim yanii doğru söylemiş ne diye izlersiniz ki öyle videoları :))))
ay biz gittigimiz de nasıl kalabalıktı çok beklemiştik.. bende randevu alıp gidicem bundan sonra kulağıma küpe oldu)
evet bana da hep öyle söylüyor, bi sıkıntın olmazsa 10gün sonra gel diyor. ama ben daha hiç nst girmedim biliyomusun. gerek görmediginden herhalde baglamıyor.
eşim de diyor ki, ne kadar iyi bir doktor bize hiç para harcatmıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çatı muaynesi de normal alttan muayne gibi birşey dimi eliyle bakıyor :)
neymiş peki :S
kız ecrın benımkıde 7 ekım kız
mrb kızlar
fragolacım seninde dogum tarihi belli olmuş demetle sen yarın kavuşucaksınız minişleriinize inşallah hayırlı olsun canım şimdiden
ben cıkyom umutluyum babadan yada yemektan bakalım
gör. kızlar
4cm acılmam olduktan sonra ne yapayım ben epidurali... normal yoldan doğuruveririm hiç gerek yok bence. herşeyin doğalı en iyisi. allah'ın izniyle bir problem çıkmazsa normal istiyorum.
ehehe evet masrafsız doktor:) son andada ole olur inş..
bu sefer sokar canım sanırım.. eliyle evet baya ama:) en boy olarak bakıyor işte derin nefes alcan kasmıcan becerebil,irsen canım :) ben beceremedim kasmamayı..
rahim kasılmasıymışşş melike öyle dediii.
verdi zaten kagıdı direk nst giricem sonra odasına catı muaynesine :gitme:
becericem gibime geliyor yani şuan öyle düşünmüyorum napıcam ay utanırım vs demiyorum rahatım bakalım o an gelince naparım bilemem
ama kassan da kasmasan da anlamış müsait oldugunu :)))))))
ama melike ben öyle tepecik oluştugunda elimle dürtüyorum düzeliyo orası balık gibi kayıyo bişey.
valla canım ben doktorun yalancısıyım bana söylediği o sende bahsedersin ctesi bakalım sana ne dicek?
doktor söyledi.. hareketlerden bahsederken o sekildede harekettir değilmi dediğimde hayır dedi o rahım kasılmasıymıs..
aaa ya bende diyom kızım poposunu yada ayagını geriyo die seviym hepde olur karnımın bi kısmında yukarı kalkıyo sonra z ovar gibi yapınca duruyo demek rahim kasımasıymışohaoldumsmile
tekrar slmmmmmmmmmmm dgran fılan yok dımı hhhh
evet bende sorim bakam c.tesi
evet hazırlanırken diyorum ki yardımcı kıza inş. dardır:) kız nasıl guluyor. esimde o tarafta doktorla sessiz konusuyor aynadan gördum dedimki kendisi normal olsun diyor kendi doğurcak sanki dedim koptu kadınerkekler doğum yapsa asla normal yapmaz hep sez. yapar canları cok kıymetlı dedi:):):):)
valla canım ben doktorun yalancısıyım bana söylediği o sende bahsedersin ctesi bakalım sana ne dicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?