2010 Ekim Anneleri

ehehe evet masrafsız doktor:) son andada ole olur inş..

bu sefer sokar canım sanırım.. eliyle evet baya ama:) en boy olarak bakıyor işte derin nefes alcan kasmıcan becerebil,irsen canım :) ben beceremedim kasmamayı..

mrb kızlar
fragolacım seninde dogum tarihi belli olmuş demetle sen yarın kavuşucaksınız minişleriinize inşallah hayırlı olsun canım şimdiden

hosgeldin canımm

ben cıkyom umutluyum babadan yada yemektan bakalım
gör. kızlar

görusuruz canım guzel haberlerle gel inş.

4cm acılmam olduktan sonra ne yapayım ben epidurali... normal yoldan doğuruveririm hiç gerek yok bence. herşeyin doğalı en iyisi. allah'ın izniyle bir problem çıkmazsa normal istiyorum.

e yanı inş..:)

ehehe evet masrafsız doktor:) son andada ole olur inş..

bu sefer sokar canım sanırım.. eliyle evet baya ama:) en boy olarak bakıyor işte derin nefes alcan kasmıcan becerebil,irsen canım :) ben beceremedim kasmamayı..

verdi zaten kagıdı direk nst giricem sonra odasına catı muaynesine :gitme:
becericem gibime geliyor yani şuan öyle düşünmüyorum napıcam ay utanırım vs demiyorum rahatım bakalım o an gelince naparım bilemem
ama kassan da kasmasan da anlamış müsait oldugunu :)))))))

ama melike ben öyle tepecik oluştugunda elimle dürtüyorum düzeliyo orası balık gibi kayıyo bişey.

evet hazırlanırken diyorum ki yardımcı kıza inş. dardır:) kız nasıl guluyor. esimde o tarafta doktorla sessiz konusuyor aynadan gördum dedimki kendisi normal olsun diyor kendi doğurcak sanki dedim koptu kadın erkekler doğum yapsa asla normal yapmaz hep sez. yapar canları cok kıymetlı dedi:):):):)

doktor söyledi.. hareketlerden bahsederken o sekildede harekettir değilmi dediğimde hayır dedi o rahım kasılmasıymıs..

aaa ya bende diyom kızım poposunu yada ayagını geriyo die seviym hepde olur karnımın bi kısmında yukarı kalkıyo sonra z ovar gibi yapınca duruyo demek rahim kasımasıymışohaoldumsmile

daha muayene etmeden ben sez. istşyorum falan dedim konusurken dediki 1 2 3 ekim gibi alırım ozaman sez olacak olsada dedi.. baya bekletecek demekki

aaa ya bende diyom kızım poposunu yada ayagını geriyo die seviym hepde olur karnımın bi kısmında yukarı kalkıyo sonra z ovar gibi yapınca duruyo demek rahim kasımasıymışohaoldumsmile

evet bende öyle sanıyordum bugun doktordan öğrenene kadar:)

tekrar slmmmmmmmmmmm dgran fılan yok dımı hhhh

hosgeldin sanırım yok:)
evet bende sorim bakam c.tesi

sor bakalımm:)

alemsinn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru söylemiş ama canları kıymetli... benim kociş ameliyat masasından kalkıyormuş neredeyse kaç kişi zor zapdetmiş düşün :ecrin_bebek:
benim koca da senin kocişin gibi normalci kız sen korkuyon senin hersey normal, ben korkmuyorum benim dar çıkarmış bak sen işe o zaman. ay herşeyin hayırlısı valla..

valla canım ben doktorun yalancısıyım bana söylediği o sende bahsedersin ctesi bakalım sana ne dicek?

sorarım bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…